2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Öyle geliyorlar benimki 36+2 de geldi. Sen korkma sakin ol, dinlenmeye devam et.

Kızlar ya adet ağrılarım başladı.Tuvalete diye kalktim uyuyamiyorum.Ilık ılık adetin ilk gün ağrısı resmen.Karnımda sertlesip birakiyor kendini düzensiz.Son 7 gün sezaryana beklemicek mi acaba

2 haftadır benim de adet ağrılarım var hele dün tüm gün aralıklarla sürdü. Ben artık normal diye bakıyorum ya

El parmak kemikleri ağrıyan var mı? Günlerdir hem çok şişler hem de kemikleri sızım sızım sızlıyor.ayaklarım zaten okadar şiş ki terliklerin içine bile sığmıyor

Yalancı sancılar gayet normal canım kaçıncı hafta da olacaksın sezeryani sen mi istedin zorunlu bir durummu var
Gebelik şekerim var.Bebeğim 2 hafta ilerde ve iri bir bebek.Kafa ölçusü de normal doguma uygun degilmis.Ben normal sezaryan demedim doktor öyle istedi.38.hafta yapalim dedi 20 agustosa geliyor

Hem çok istiyorum doğmasini.Hem sanci tutunca heyecan korku telas hemen ağrım geçsin istiyorum.Psikoloji gidip geliyor artik belli

O kadar aynıyız ki normal doğum olsun diye resmen ısrar ediyorum ama yalancı sancıda bile ödüm kopuyor panikten kitleniyorum nasıl olacak böyle bilmem

Adet olacakmışım gibi ağrıyor karnım iki büklümüm, hiç keyfim yok yine

sence ağustosta sürpriz yapıp gelir mi bebeğin?

Ben gerçekten de ağustosta bekliyorum, 6 eylüle kalmaz gibime geliyor bakalım 2-3 gün sonra başlayacağım doğum kolaylaştıran şeylere. hurma, yürüyüş, squat vs. Doktor yasaklamıştı ya süre doldu çok şükür

Yaz aylarinda alinan calisamaz raporunu milli egitim kabul etmiyor.yani dogum iznini aktaramıyorsun dogumdan sonraya.bir fiil calismis olmak gerekiyormuş dogum iznini dogumdan sonraya aktarman icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…