2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kızlar bebeğim baş geliş ama akşamdan beri ayakları böbreğimin orda resmen kıpır kıpır. ve inanılmaz kuvvetli tekmeliyor beni. canım yanmıyor ama çok güçlü. acaba makat gelişe ya da yan gelişe mi dönüyor böyle bir ihtimal var mı?

kızlar bebeğim baş geliş ama akşamdan beri ayakları böbreğimin orda resmen kıpır kıpır. ve inanılmaz kuvvetli tekmeliyor beni. canım yanmıyor ama çok güçlü. acaba makat gelişe ya da yan gelişe mi dönüyor böyle bir ihtimal var mı?
Sanmıyorum canım hele de ilk gebelikse daha da sanmıyorum 😂 doktor öyle demişti

Doğuma yakın hep enerjik olunur diyorlar ama ben aksine çok halsizim ne kadar uyusamda gözümü açacak halim yok ellerimi bile aldırcak dermanım yok yani
Ben de valla.özellikle bugün.uyuduğumdan da zevk almıyorum zaten.beynim uyanık bir halde uyuyorum ve her yarım saatte bir wc 🙄🙄

Öyle canım gerçekten. Olduğu kadar, gececek ama ben demeyeceğim böyle moral bozucu şeyler kimseye .:) Eşimin gidesi yok buradan da ben biraz da farklı mekanda evde kalmak istiyorum. Neticede cogu zaman evde gececek, yaz gibi de olmaz bı ıkı aya havalar, bebişle hadi diyince çıkamayız yürüyüşe. Uzun bir ev tatili bizi bekliyor 🤪
Ne iyi niyetlisin ben dicem🤪🤪🤪 ama bekarlara evlenme, evlilere de cocui yapma diye🤭🤭
Haklisin zor gunler bizi bekliyor pandemi nedeniyle. Sizin tasinma seneye kalmasin🤭🤭

Hersey olabilir kuzu benim gecen gun dondu ve doktorda kesinlestirdi capraz yan gibi duruyo mesrla kafasini kanaldan cikarmis ve 34.haftamdaydim aylardir basasagiydi

Back
X