- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #19.921
Amin inşallahMaşallah bayaa büyümüş Allah şifa versin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahMaşallah bayaa büyümüş Allah şifa versin![]()
Benim iki tane var biri uzun biri kısa kollu. Eğer bir tane alacaksan kısa kollu al, üstüne aldığın sabahlığı uzun kollu seç bence.Lohusa pijaması sizce nasıl almalıyız kısa kollu mu uzun kollu mu
Lohusa pijaması sizce nasıl almalıyız kısa kollu mu uzun kollu mu
Sanmıyorum canım hele de ilk gebelikse daha da sanmıyorumkızlar bebeğim baş geliş ama akşamdan beri ayakları böbreğimin orda resmen kıpır kıpır. ve inanılmaz kuvvetli tekmeliyor beni. canım yanmıyor ama çok güçlü. acaba makat gelişe ya da yan gelişe mi dönüyor böyle bir ihtimal var mı?
Bende aynı durumdayım sürekli uyuyorumDoğuma yakın hep enerjik olunur diyorlar ama ben aksine çok halsizim ne kadar uyusamda gözümü açacak halim yok ellerimi bile aldırcak dermanım yok yani
ay döndü gibi hissettim bi korktum yalan yok. sığmıyor artık herhalde ondan bu kadar hareketli sanırım ☹Sanmıyorum canım hele de ilk gebelikse daha da sanmıyorumdoktor öyle demişti
Ben de valla.özellikle bugün.uyuduğumdan da zevk almıyorum zaten.beynim uyanık bir halde uyuyorum ve her yarım saatte bir wcDoğuma yakın hep enerjik olunur diyorlar ama ben aksine çok halsizim ne kadar uyusamda gözümü açacak halim yok ellerimi bile aldırcak dermanım yok yani
Ne iyi niyetlisin ben dicemÖyle canım gerçekten. Olduğu kadar, gececek ama ben demeyeceğim böyle moral bozucu şeyler kimseye .:) Eşimin gidesi yok buradan da ben biraz da farklı mekanda evde kalmak istiyorum. Neticede cogu zaman evde gececek, yaz gibi de olmaz bı ıkı aya havalar, bebişle hadi diyince çıkamayız yürüyüşe. Uzun bir ev tatili bizi bekliyor![]()
Ya bazen bu kadar halsizlik olunca Allah korusun virüsten bile şüphe ediyorum yaniBende aynı durumdayım sürekli uyuyorum
Ne demek canim benim burda bunun icin bir aradayizAy saol canım moral verdin banaumarım hakkımızda hayırlısı ve güzeli olur
Olabilir canım benim bebiş başından beri sakin yine sakinay döndü gibi hissettim bi korktum yalan yok. sığmıyor artık herhalde ondan bu kadar hareketli sanırım ☹
Uzun kollu almayin derim. Lohusayken cok cok terliyo insan surekli emzirme temas derkenLohusa pijaması sizce nasıl almalıyız kısa kollu mu uzun kollu mu
Ay valla yalnız değilim çok şükür bazen korkuyorum hastalanıcam mı acaba diyeBen de valla.özellikle bugün.uyuduğumdan da zevk almıyorum zaten.beynim uyanık bir halde uyuyorum ve her yarım saatte bir wc![]()
Hersey olabilir kuzu benim gecen gun dondu ve doktorda kesinlestirdi capraz yan gibi duruyo mesrla kafasini kanaldan cikarmis ve 34.haftamdaydim aylardir basasagiydikızlar bebeğim baş geliş ama akşamdan beri ayakları böbreğimin orda resmen kıpır kıpır. ve inanılmaz kuvvetli tekmeliyor beni. canım yanmıyor ama çok güçlü. acaba makat gelişe ya da yan gelişe mi dönüyor böyle bir ihtimal var mı?
inşallah kolik olmaz kendi de sakin olur annesi ❤Olabilir canım benim bebiş başından beri sakin yine sakin
ayyy kontrole kadar içim içimi yer şimdi. yarın eski yere özele mi gitsem acabaHersey olabilir kuzu benim gecen gun dondu ve doktorda kesinlestirdi capraz yan gibi duruyo mesrla kafasini kanaldan cikarmis ve 34.haftamdaydim aylardir basasagiydi
Doğuma yakın hep enerjik olunur diyorlar ama ben aksine çok halsizim ne kadar uyusamda gözümü açacak halim yok ellerimi bile aldırcak dermanım yok yani