2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kızlar bebeğim baş geliş ama akşamdan beri ayakları böbreğimin orda resmen kıpır kıpır. ve inanılmaz kuvvetli tekmeliyor beni. canım yanmıyor ama çok güçlü. acaba makat gelişe ya da yan gelişe mi dönüyor böyle bir ihtimal var mı?
Artık iyice kuvvatlendiği için muhtemelen yanlardakiler elleri veya ayaklarını da yine oraya vuruyor olabilir ama ben hem yukarda kuvvetli hareket hissederken hem de yanlarda aynı kuvvette hareket hisssediyorum bazen, bu yüzden yandakilerin eli olabileceğini düşünüyorum.

Kızlar bu arada günü bana yakın olan arkadaşların çoğu halsiz/mutsuz olduğunu yazmış. Sanırım doğum öncesi hormonların oyununa geliyoruz😁 veya doğum endişesi böyle yapıyor. Hamileliğim boyunca güldüm eğlendim, ağlamaklı hamilelik geçirenlerden olmadım ama on gündür sebepsiz ağlayasım var hem yerimden kalkmak istemiyorum hem de cenin pozisyonunda bütün gün üzgün üzgün durmak istiyorum🤣 yürümek çok iyi geliyor hem psikolojik hem fiziksel.

Artık iyice kuvvatlendiği için muhtemelen yanlardakiler elleri veya ayaklarını da yine oraya vuruyor olabilir ama ben hem yukarda kuvvetli hareket hissederken hem de yanlarda aynı kuvvette hareket hisssediyorum bazen, bu yüzden yandakilerin eli olabileceğini düşünüyorum.
normalde başını kasıklarımda ayaklarını da göğsümün altında hissediyordum bu gece ilk defa böyle resmen böbreklerimdeydi ayakları. sanki kafası da sola kaydı gibi. hala ayakları yanlarımda.

Bi arkadasimin bebek hep basasagisaydi normal dogum bekleniyordu. Suyu geldi gittiler muayene fln bebek yuz ustu geliyomus o da normal doguma engelmis sezaryenle aldilar. Her seye hazırlıklı oomak lakzm

Kızlar bu arada günü bana yakın olan arkadaşların çoğu halsiz/mutsuz olduğunu yazmış. Sanırım doğum öncesi hormonların oyununa geliyoruz😁 veya doğum endişesi böyle yapıyor. Hamileliğim boyunca güldüm eğlendim, ağlamaklı hamilelik geçirenlerden olmadım ama on gündür sebepsiz ağlayasım var hem yerimden kalkmak istemiyorum hem de cenin pozisyonunda bütün gün üzgün üzgün durmak istiyorum🤣 yürümek çok iyi geliyor hem psikolojik hem fiziksel.
Günümüz yakın ve tıpkı tarif ettiğin gibiyim 9 ay boyunca hiç mutsuz depresif sürekli ağlamaklı biri olmadım ama şu 10 gündür çok fenayım sürekli ağlayasım var sürekli halsizim yorgunum valla çok değişik hallerdeyim ya 😂

Doktora ne zaman gitsek çok bekletmeyecek gibi diyorlardı. 2 gündür kasıklarıma keskin ağrılar giriyor akşam tv seyrederken öyle bir ağrı girdi ki gözümden yaş geldi bekleyişim strese dönüşüyor geriliyorum😔

Hadiya acil dogumun gelsr ne oluyo peki devlette kim varsa mi?
Bide yine cok sicak degil mi sencede🥺 klima kendini sogutuyo sanki
evet nöbette kim varsa o giriyormuş doğuma. eğer yer yoksa da özele gönderiyolarmış.

sıcak olmaz mı banyodan çıktım ter içindeyim. üşümeyi özledim :KK43:

Günümüz yakın ve tıpkı tarif ettiğin gibiyim 9 ay boyunca hiç mutsuz depresif sürekli ağlamaklı biri olmadım ama şu 10 gündür çok fenayım sürekli ağlayasım var sürekli halsizim yorgunum valla çok değişik hallerdeyim ya 😂
Benim günüm 17sinde ama sürekli uyku depresif hal içindeyim ama şimdi de uyuyamıyorum mesela uykuya dalıyorum gece sabaha kadar tuvalete kalkıyorum sonra 5te bi an da uyanıyorum eşimle kahvaltı yapıyoruz o işe gidiyo bi daha yatıyorum sonra 12 gibi kalkıp bi daha bişiler yiyorum az oturup tekrar uyuyorum ki en güzel uykum oluyor deliksiz saçma sapan bi haldeyim resmen ye iç uyu

Selamlar arkadaşlar. Küvet aldınız mı bebeğinize? Ben bebek olduktan sonra biraz taşınma süreci yaşayacağım annem kaynanam kendi evim arasında. Katlnır mı alsam dedim. Var mı öneriniz? Artık son alışverişleri yapmaya başladım, eksiğimiz küvet kaldı sanırım 🙄

Açlıkta sıkıntı yok tokluk yüksek benim tokluk şekerim yüksek çıkıyor yemeklerden 1 er saat sonra ölçüm istedi doktorum hep 38+3 olacağız yarın inşaallah çok çok teşekkür ederim ☺ darısı size inşaallah
Ben de bugün doğum yaptım. Şekerden suyum fazlalaşmıştı. Çok şükür bebeğe şeker geçmemiş. 38+1 de doğum yaptım. Spinal ve epidurali beraber yaptılar. Çok rahat oldu. Umarım sizin de öyle olur

H hamsigafa doğumun bugundu nasildi nasilsin nasil gecti bebek iyimi
Doğumum gayet güzel geçti. Dr yönünden çok şanslıyım. Epidural ve spinal anesteziyi beraber yaptılar. Anestezi işlemi sırasında doktorum bana sarıldı. Çok iyi geldi. Doğumdan sonra yanıma gelip emzirmeyi yaptırdı. Ben kurtuldum darısı size :) bebekte çok iyi. Şeker geçmemiş. Başkent kardiyolojiye gitmemiz lazım ama coronadan dolayı biraz erteledik. Sizin doğum ne zaman ? Bizi merak edip, sorduğunuz için teşekkür ederim

Back
X