- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #14.341
kaç yaşında?Oglum hala bizimle yatiyo. Odayi birak yatak ayrilamadi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç yaşında?Oglum hala bizimle yatiyo. Odayi birak yatak ayrilamadi
Bende korkuyorum ama Rabbim o gücü cesareti verecektir inşallahay ben normal doğumdan da sezaryandan da korkuyorum ne yapacağım hiç bilmiyorum.
10 yıl cokmusta arası böyle bir isteğiniz varsa başka bir doktorla görüşmelisiniz bence benim ilk sezeryanimla 2. doğumum arası 3 .5 yıl ve normal oldu şimdi 3. de Allah nasip ederse normal olucak ve arasında 2 yıl bile yokİlk doğumum sezeryan aralarında 10 yol olmasına rağmen doktorum böyle bir risk alamayacağımızı söyledi normal doğumda kasların yırtılma riski varmış pratikte mümkün değil sezeryan olacak dedi bir aksilik olmazsa 38. Haftada alınacak
Bana gelme demesi diye bir şey söz konusu değil.Devam edecek misin bana dedi zaten doğuma da giriyor.Çok fazla konuşmuyor gerçi ama memnunumBen de perinatologa gidiyorum. Takiplerim devlet hastanesindeydi önce de. Belli doktorum yoktu. İçin rahat değilse normal kadın doğuma da git. Perinatolog daha bana gelme diyene kadar git.
memnunsan sorun olmaz sanıyorum.Bana gelme demesi diye bir şey söz konusu değil.Devam edecek misin bana dedi zaten doğuma da giriyor.Çok fazla konuşmuyor gerçi ama memnunum
Neden planlı sezeryan acaba canımKızlar ben planlı sezeryan istediğimi söyledim doktora 39. Haftada alırız falan dedi 39. Hafta geç gibi geldi bana sanki ama bilemiyorum tabii
çok geçmiş olsun benimde iç oldu. ilaçlarla düzeldim ama çok kanamalı ve sancılı geçti. Allah yardımcınız olsunKızlar nurtopu gibi hemoroid im oldu sanırım
Aynı sorun sizlerde de var mı
Ben hep doğumdan sonra olacak zannediyordum ama çok erken oldu ve çok zormuş gerçekten
Ben bu pazartesi öğrenicem ama bence karşılaştırma yapmayın her bebek farklı sonuçta27+4 haftadayım
bebek 800 gr
merak ettiğim şu
sizlerin bebekleri kaç gr?
Dün gittim doktorumun yanına bende 27+4==== 1kilo 175 gram denildi ama hiçbir kilo hesabı uyumlu olmuyormuşş tahmini oluyor o yüzden pek kafaya takılmamalı bence27+4 haftadayım
bebek 800 gr
merak ettiğim şu
hoca az bulunca ortalama arkadaşların kg merak ettim. mahsuru yoktur sanırımBen bu pazartesi öğrenicem ama bence karşılaştırma yapmayın her bebek farklı sonuçta
Korkuyorum normal doğumdan yapamam gibi geliyo panik atakta var . E bide bende vajinismus vardı atlattım çok şükür ama o çatı muayenesini düşündükçe fena oluyorumNeden planlı sezeryan acaba canım
En hayırlısını versin mevlam. bir bakmışsınız sezeryan gününü beklerken 6cm açılmışKorkuyorum normal doğumdan yapamam gibi geliyo panik atakta var . E bide bende vajinismus vardı atlattım çok şükür ama o çatı muayenesini düşündükçe fena oluyorum
Yok yani demek istediğim neden az acaba veya neden fazla diye düşünmeyin diye söylüyorumhoca az bulunca ortalama arkadaşların kg merak ettim. mahsuru yoktur sanırım
Ben dun gittim 27+6 da 1 kilo 176 gram dedi doktor27+4 haftadayım
bebek 800 gr
merak ettiğim şu
Bende başlarda vajinismusu yaşadım kısa bir süre sonra kendim yendim bunu bi doktora ihtiyaç duymadan ama sezeryan bana daha korkunç geliyor neden bilmiyorum mantar dolayısıyla hamilelik sürecimde bir çok kez o aletin üstüne çıktım ve hafif can da yaksa bakıldı neden bilmiyorum ama sezeryan beni daha çok korkutuyorKorkuyorum normal doğumdan yapamam gibi geliyo panik atakta var . E bide bende vajinismus vardı atlattım çok şükür ama o çatı muayenesini düşündükçe fena oluyorum
Ay oyle bisey olsa ne guzel olur . Rabbim hepimize nasip etsin insallah canim yenelim şu korkularımızıEn hayırlısını versin mevlam. bir bakmışsınız sezeryan gününü beklerken 6cm açılmışBir avazda doğar. Sağlıkla gelsinler
Öyle canım sezeryan da bi ameliyat sonuçta çok daha fazla zorlukları var ama sanki normal doğum yapabilcek cesaret yok bende keske olsa biraz. Kimileri çatı muayenesi için çok kötü şeyler diyo daha da korku sarıyo . Tabi bide o sancılar ıkınmalar varBende başlarda vajinismusu yaşadım kısa bir süre sonra kendim yendim bunu bi doktora ihtiyaç duymadan ama sezeryan bana daha korkunç geliyor neden bilmiyorum mantar dolayısıyla hamilelik sürecimde bir çok kez o aletin üstüne çıktım ve hafif can da yaksa bakıldı neden bilmiyorum ama sezeryan beni daha çok korkutuyor