• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Tam tersi istahim kapandi 2 kg verdim.Gebelik şekeri diyeti yaptim ama sıkı olmamasina ragmen kilo verdim.Umarim bebegim kilo almistir.Haftaya kontrolüm var
Ben de diyet yapıyorum ama iştahım kapanmıyor bir türlü. Herkes yiyip içerken ben bakıyorum. Çok canım istiyor hala. Ben de 1 kilo verdim. Kaçamaklar um olmasa belki 2 olacaktı. Ama zor dayanıyorum.

Tam tersi istahim kapandi 2 kg verdim.Gebelik şekeri diyeti yaptim ama sıkı olmamasina ragmen kilo verdim.Umarim bebegim kilo almistir.Haftaya kontrolüm var
Onu ben de yaptım,aşırı derecede kontrollüydüm hiçbirşekilde listenin dışına çıkmadım ama 1 kilo almışım 🙄

Selam kizlar. Son 3 haftadir bende felaket ödem yaaiyorum. Dun aksam ayak bileklerimin ic kisminda sanki sismis kucuk balon vardi :( 2 gundur yururken bile ayaklarimin altinda sisme yataklar varmis gibi :)))))) suan bulundugum yerde de fazlsiyla nem var mahvetti beni. Tuzu azalttim bol suya devam ama iih nem ve kizimin pesinde kosturmak neden oluyor sanirim. Birde bebim gibi istahi tavan yapan var mi? 10 gundur durduramiyorum kendimi
Dipsiz bi kuyu gibiyim ne görsem yiyorum doysam bile canım istiyor önceden bitane bişi yesem tıkanırdım.

Ben de nem tavan olan bir şehirde yaşıyorum.benim de ödem arttı.peyniri zeytini bile yemeden yarım saat önce sıcak suya yatırıyorum tuzu gitsin diye.iki gündür doyma hissim yok zaten.dün koca bir cheescake yedim,akşamına komşu iki poaça bir açma yollamış sıcak sıcak iki poaça yağ gibi aktı gitti.sabah da açma bi lokma bu son lokma derken tek lokma kaldı onu da buzluğa attım sırf o son lokmadan da kalori gelmesin diye :( akşam da yemeğe gittik şu an hazımsızlık yaşıyorum desem ne kadar abarttığımı anlarsınız heralde 🙄 yarın sabahtan itibaren eski düzenime dönüyorum kendime söz verdim,yoksa böyle giderse doğuma yuvarlanarak giderim 😢😢
Vallahi farkli degiliz ben birde cok tuz tuketirdim baya azalttim ama ona ragmen bana misin demiyor sistikce sisiyorum. Istahimi anlatmam bile istemem, copluk gibiyim vallahi. Hayatimda ilkkez 70li rakamlari gorucem

1-2 kere zar zor oldu.Tedirgin oldu eşim.Kankayız dogumdan sonraya kadar😄

Benim libido hamilelikte resmen tavan yaptı ama eşim bebeğe bir şey olur diye korkuyor. Çok zor durumdayım Allahım irade ver sabır ver amin😂😂😂

Kızlar bugün farkettim ki göbeğim özellikle bu hafta gerçekten çok büyüdü 🤗 kilo değil resmen top gibi göbeğim büyüdü bakalım haftaya tekrar gidicem kontrole acaba ne diyecek dr. 🤭

32. Haftanın sonunda gitmiş oluyorum sizce nst çektirmeli miyim?

Kızlar bugün farkettim ki göbeğim özellikle bu hafta gerçekten çok büyüdü 🤗 kilo değil resmen top gibi göbeğim büyüdü bakalım haftaya tekrar gidicem kontrole acaba ne diyecek dr. 🤭

32. Haftanın sonunda gitmiş oluyorum sizce nst çektirmeli miyim?
nts ne zaman çekilmeye başlanıyo 🤔

Nst yani non-stress test çoğunlukla 20 25 dk sürüyor diye öğrendim.
34.haftada sancısı çıkan ve 35 haftalık doğum yapan bir arkadaş vardı okulda, merakla bekliyorum ben de

Normalde 32de basliyor diye biliyorum. Ama kizimda 27.haftadan itibaren erken dogum riskim basladigi icin her gittigimde cekiliyordu

Back
X