- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #16.241
ben kendim zaten kiloluydumArkadasımınki de iri ama normali bekliyor doktoru kilo alma normal doguramazsın demiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kendim zaten kiloluydumArkadasımınki de iri ama normali bekliyor doktoru kilo alma normal doguramazsın demiş
Bekle bakalım biraz daha doktor 37. Haftada kararını verir bence kimi doktor risk almıyo direk sezeryan diyoben kendim zaten kiloluydum![]()
Benm plasentam asagıda ben mecbur sezeryan olcam ama bebek kilolu olsaydı normale zorlamazdım yine sezeryan olurdum dogum zor olur bebek nefessiz kalır falan diye korkarımben kendim zaten kiloluydum![]()
valla ben de ne yapsam bilemedim. sanırım çatı muayenesinde belli olurBekle bakalım biraz daha doktor 37. Haftada kararını verir bence kimi doktor risk almıyo direk sezeryan diyo
Havuzluhan bizim burda yok tunahan ve bitli amcanın dükkanı var![]()
Valla dahada ağırlaşmadan gidebilirsen git al ben kaldım bir hafta daha
Nasıl düşünüyorsun kapı süsünü
Ayy Çook güzel yaaa çok beğendim vallaaklımda böyle kasnaklı süs ve Yastık Var ama nasip tabiki
siz nasıl düşünüyorsunuz
Dosya nası yükleniyor bilmediğimden resim atamadım ama makrome örerekmyapmayı düşüyorum ama sizinkide çok hoşmuş onamı dönsem ama ipimi aldımaklımda böyle kasnaklı süs ve Yastık Var ama nasip tabiki
siz nasıl düşünüyorsunuz
Aynen çatıda netleşir akrabamın catısı dardı sezeryan oldu mecbur hayırlısıyla gelsinler inşallahvalla ben de ne yapsam bilemedim. sanırım çatı muayenesinde belli olur![]()
Deme yaaa
Kapı süsü vs için havuzluhana giderim diyordum 1-2 haftaya. Bende evde duramadım 2 gündür sancıdan ama cesaret işte bende ki
Aynı düşüncedeyimBen de kimse gelemeyeceği için, daha doğrusu kendim de kabul etmeyeceğim için, kapı süsü ve hediyeliklerden vazgeçtim. Sadece çikolata ve kolonya alıcam onu da adetten dıye. Oğluma çok tatlı bir hastane cıkısı aldım tavşanlı filan. Bir de taç yapıcam kızımla kendime aynısından. Bir iki foto çekiliriz, hatıra olsun diye. Tek isteğim sağlıkla kucağıma almak, evimize gelmek. ☺
Sabah erken gidip tedbirle hareket edipBen o kalabalığa girmeye korkuyorum ya![]()
Bende ağustos 15 den sonra da gelebilir diye düşünüyorum her ne kadar oğlum makat geliş olsa daBen de 17 ağustostan itibaren bekliyorum eylüle kalmaz diye düşünüyorum,inşallah tabi. Tulumlar hep uzun kollu bende ya, ince ve pamuklu şeyler aldım aslında ama kısa kollu tulum da mı baksam mı ki. Zateb zıbınları hep kısa kollu veya kolsuz
Ay canım hem sıcak hemde bizler ağırlaştık zor olur senin içinDeme yaaa
Kapı süsü vs için havuzluhana giderim diyordum 1-2 haftaya. Bende evde duramadım 2 gündür sancıdan ama cesaret işte bende ki
Kullanmak nasip olsun inşallah. Şansımı denerim inşallahAy canım hem sıcak hemde bizler ağırlaştık zor olur senin için
Ben 27 haftamda gitmiştim
Kapı süsü anı defteri ve hediyeliklerinin malzemesini almak için
Şuan olsa o günkü enerjiyi sarf edemem
Ayni seyi bende yasiyorum hele son 1 haftadir falan iyice sıklasir oldu yalanci kasilmalar.bayram sonrasi kontrolum var nst isteyecegim bakalim. Bende unutuyorum hep magnezyumu ama 2 hafta once gittigimde hicbir sıkinti gorunmuyor demistiSon günlerde karnımda sertleşmeler çok arttı. Hatta yürürken karnımın alt tarafı sertleşiyor acıyor. Zor adım atıyorum. Normal mi acaba. 2. Hamileliğim ama unutmuşumilkinden hatırladığım çok erken dönem olmuştu. Doktor ilaç verince gecmiş ti. Magnezyum içiyorum ama bazen unutuyorum içmeyi.
Yenidogan usur derler bizim orda. Kizimi haziran 21de dogurmustum. Ozaman bile 2-3hafta uzun kollu penyelerden giydirmistim. Simdide hep uzun kollu aldim tulumlariniKizlar eylul sonunda dogunca bebisler ne giydircez nasil kiyafet almak lazim kisa kollu mu uzun kollu mu hala cozemedim![]()
Benim 1 hafta öncesindekii kontrolde doktorum herşey yolunda demişti biz de bikaç gün tatil planı bile yapmıştık. Allah'tan daha gitmeden yasamıstım erken doğum riski.yoksa gittim ondan mı oldu diye yer dururdum kendimi.yani kısa sürede de durumlar degişebiliyor.dikkat edelimAyni seyi bende yasiyorum hele son 1 haftadir falan iyice sıklasir oldu yalanci kasilmalar.bayram sonrasi kontrolum var nst isteyecegim bakalim. Bende unutuyorum hep magnezyumu ama 2 hafta once gittigimde hicbir sıkinti gorunmuyor demisti
Samsunda mi doğum yapacaksınız? Hangi hastane?Temazsız geçmiş olsunlar İçin gelenim olur inşallah. Aksi hali motivemi düşürür :)