- 20 Temmuz 2018
- 1.635
- 1.803
- 83
- 38
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #16.481
Bugün istanbul yaniyodu resmen..arabanın sıcaklık derecesi 38i gösteriyodu hissedilen kaçtır allah bilirben sanırım eridim sıcaktan... artık yokum...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün istanbul yaniyodu resmen..arabanın sıcaklık derecesi 38i gösteriyodu hissedilen kaçtır allah bilirben sanırım eridim sıcaktan... artık yokum...
Bizim burada 33tü valla ben kaç hissediyordum bilmiyorum ama her cam açık bana mısın demio birde benim evim şehrin en esen yerindedir rüzgar bedduası almış derler hatta bu sene töbe töbe bedduanın süresi dolmuş sankiistanbul 35 i gördü bugün hissedilen kaçtır allah bilir. tüm camları açıp öyle gittim hastaneye ona rağmen sıcağı hissediyodum arabada valla. evde zaten durulmuyo. inan az miktarda hareker ediyorum artık sıcaklamayayım diye.
Bugün ben de zorlandım sıcak artı baş ağrısı. Hayırlısı artıkOfff kızlar yaa bu ne sıcak valla sıcaktan ağlıycam otursam oturamıyorum kalksam az hareket ediyim diyorum nefes nefeseyim ev işi yapmak zaten imkansız bugün daha da mı sıcak yanıoz yanıoz![]()
Yaaaa neden öyle oldu ki acaba..nemsiz mi kaldı çokKızlar benim göbeğim paramparça oldu baktıkça moralim bozuluyor![]()
Nasil ya neden zaten pahali muayene ucretleri ne kadar aliyorlar ?Benimkinde var ama onun için de ayrı ödeme yapıyorsun
Aynen baş ağrısıyla uyandım bende bide tekrar sabah bulantılarım başladı hayırlısıyla Bi doğursaydık zamanındaBugün ben de zorlandım sıcak artı baş ağrısı. Hayırlısı artık
Aynen benim gittiğim hastane çok komik Bi takan alıo 5liraNasil ya neden zaten pahali muayene ucretleri ne kadar aliyorlar ?
Benim gebeligim riskli o yuzden perinatolog takibindeyim yoksa bende memnun degilim verilen paralardanben de tedirgindim ama hastane bayağı önlem almıştı. herkes maskeli ve eldivenliydi. bende kullanılan eşyalar kalkınca hemen değiştirildi falan. zaten tenhaydı nerdeyse kimse yoktu. ben memnun kaldım yani.
Ay iç çamaşırı takmak işkence valla evde fora geziyorum annemde kızıyo tak sarkmasın diye ama dayanamıyorum sıcakta boguyo gibi beni bide sikisinca süt geliyo..napim sarksınlar boylw cok rahatimBende südyeni çıkardım birkaç gündür dışarda gezince sıcaktan vücudumu kızartıyor ve kesiyor alt kısmını bende iyileşsin diye takmıyordum ondan mı oldu ki acaba bilemedim bende dedim bunların şişmesi lazım değil mi süt birikmesi lazım niye indi sıkıntı mı oldu acaba diye![]()
1 paket yetti bana canim. Zaten ilk gün hemşireler gazlı bez koyuyo. Ara ara kanamayı kontrol edip değiştiriyorlar. Sonrasında depende geçtim.Kaç paket aldın canım
Benim hastane degil ozel muayenehanesinde dr amaAynen benim gittiğim hastane çok komik Bi takan alıo 5lira![]()
Aynen bana da tuhaf geliyor zaten oraya kontrol amaçlı gidiyoruz bu da kontrolün bir parçası.gerci tahliller de de aynı mantık.ekstra paraNasil ya neden zaten pahali muayene ucretleri ne kadar aliyorlar ?
Tahlilleri disarda yaptirdigimiz icin parali ama nst kendi aletidir cok sasirdimAynen bana da tuhaf geliyor zaten oraya kontrol amaçlı gidiyoruz bu da kontrolün bir parçası.gerci tahliller de de aynı mantık.ekstra para
Benim de öyle klinik .hastane degil. Bir kaç doktorun oldugu 3 4 katlı bir binaBenim hastane degil ozel muayenehanesinde dr ama![]()
sorma bizim de başımızdan duman çıktı desem yeridir hastaneye giderkenBugün istanbul yaniyodu resmen..arabanın sıcaklık derecesi 38i gösteriyodu hissedilen kaçtır allah bilir
Orası öyle haklisin.gecen de sancılarım olunca özel bir hastane acile gittik oradada nst ye baglamadan önce ekstra ücretli istiyormusunuz diye sordu.zaten korkuyla gitmişim tabi istiyorum dedim.aldılar nst ye faturaya yansıdıTahlilleri disarda yaptirdigimiz icin parali ama nst kendi aletidir cok sasirdimbakalim benden ne zaman isticek ogrenirim o zaman
beni de biri uyarsaydı keşke dişimi sıkar kasım aralığı denerdimHer zaman derdim yaza hamile olmucan herkese akıl veripte benim yaza kalmamda ayrı Bi mesele zaten![]()
Tamam canım bende 1 paket alayım çok sağol1 paket yetti bana canim. Zaten ilk gün hemşireler gazlı bez koyuyo. Ara ara kanamayı kontrol edip değiştiriyorlar. Sonrasında depende geçtim.
Aniden kapı çalınca napacagımı şaşırmak dışında herşey güzel ama hamilelikten galiba uçları da çok çıkıyor belli oluyorAy iç çamaşırı takmak işkence valla evde fora geziyorum annemde kızıyo tak sarkmasın diye ama dayanamıyorum sıcakta boguyo gibi beni bide sikisinca süt geliyo..napim sarksınlar boylw cok rahatim