• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canım sağ sol olduğunu nasıl anlıyorsun sanki banada çapraz yatıyor gibi geliyor kafa aşaığdaydı en son hareketleri hep sağ sol göbek deliği çevresi hissediyorum
Genelde tekmeler solda oluyor hatta bazen sanırsam ayağını dayarmıs elleyince hemen kaçırıyor ama sağ tarafta oluşan sertlik daha geniş oluyor onuda kafası olduğunu düşünüyorum benimde göbek deliği civarlarında sağ sol olarak hissediyorum hareketleri

Selam kizlar bugun nişanım geldi. Hersey de iyi gidiyodu neden boyle oldu anlamadim. Suyum iyi nst de sanci da cikmadi ama nisan geldikten sonra 48 satte yüzde 90 dogum oluyo dedi. %10 luk bi sansim var anlayacaginiz. Oglumda da nişandan 12 saat sonra dogum olmustu. Ciger gelistirici yaptilar bekliyorum evde ve dua ediyorum sancılar baslamasin diye. Dun 1 saate yakin yürüyüş yaptim bir de canta hazidladim onlar tetikledi sanirim
Ayyyyh pıt pıt cıkmaya baslıyor bebişler, daha dün hareketleri hissedip hissetmediğimizi konuşuyorduk :)) Sağlıkla kavuşun inşallah 😍

Seni en iyi ben anlarım
Aynı pozisyonda benimki de bir ümit dönecek diye düşünüyorum
35 haftayı bile bitiriyoruz ama oğlum hala yukarıda olduğu için hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor 🙄
Sorma canım
Nefes dahi alamıyorum sanki bazı günler
Ilk kızım gayet zamaninda döndüğü için normal doğum yapmıştım
Bu mecburi sezaryen olacak gibi geliyor
Nasıp kısmet
Sağlıkla gelsinler de
Hanımlar, kontrolre geldim acil sezaryena aldılar kanama olunca. Kızımız geldi 2555 gr 47 cm. Yanımda emdi uyuyor.
Oh maşallah, gözün aydın
Ömrü uzun olsun minik prensesin
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin💝

23 gün sonra doğum yapacağım benim de hazır değil hatta hala yıkanmamış çamaşırlar var 😒
Ben çamaşırı yıkadım, ütülettim. Aramızda 1 gün var. Gebelik şekerim var erken doğum olabilir dedi Dr. Gözünüzde büyümesin. Yıkanması kolay, kuruması kolay, ütülemesi işte o ben de sıkıntı oldu 😁😁

Back
X