- 21 Aralık 2019
- 293
- 489
- 33
- 43
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #17.001
Tebrikler..Sağsalim gelmis prensesHanımlar, kontrolre geldim acil sezaryena aldılar kanama olunca. Kızımız geldi 2555 gr 47 cm. Yanımda emdi uyuyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler..Sağsalim gelmis prensesHanımlar, kontrolre geldim acil sezaryena aldılar kanama olunca. Kızımız geldi 2555 gr 47 cm. Yanımda emdi uyuyor.
Genelde tekmeler solda oluyor hatta bazen sanırsam ayağını dayarmıs elleyince hemen kaçırıyor ama sağ tarafta oluşan sertlik daha geniş oluyor onuda kafası olduğunu düşünüyorum benimde göbek deliği civarlarında sağ sol olarak hissediyorum hareketleriCanım sağ sol olduğunu nasıl anlıyorsun sanki banada çapraz yatıyor gibi geliyor kafa aşaığdaydı en son hareketleri hep sağ sol göbek deliği çevresi hissediyorum
MaşAllah biz hala donemedik28.haftada döndü hala dogum pozisyonunda
son anda dönen bile varmış aklına takmaBizimki ağırdan alıyor biraz dönme işini![]()
Canim gozun aydin, emdi uyuyor yazmissinya kendimden gectim ne mutlu sana ve minnos kuzuna saglikla kavusmussunuz. Rabbim hayirli evlat olmasini nasip etsinHanımlar, kontrolre geldim acil sezaryena aldılar kanama olunca. Kızımız geldi 2555 gr 47 cm. Yanımda emdi uyuyor.
Aynen öyle diyorlar ama nasıl gelmek istiyorsa öyle gelecek artık dönmezse illa sezeryan olmaz normal olsun demiyorum hangisi o an için uygunsa o olsunson anda dönen bile varmış aklına takma![]()
Desitin aldım. Kızımda da kullanmıştım çok memnun kaldım, her markayı denemiştim kızımın cildi Desitini sevmişti. Azıcık sürsen bile etki ediyor.Hangi marka aldın canım
Aldım almaz mıyım, herkese de öneririm. Hemen taktm doğumun akkşamına tuvalete filan cok rahat gitmiştim, herkese öneririmKızlar lohusa korsesi aldınız mı doğumdan sonra zayıflayalım hemen inşAllah![]()
Ayyyyh pıt pıt cıkmaya baslıyor bebişler, daha dün hareketleri hissedip hissetmediğimizi konuşuyorduk :)) Sağlıkla kavuşun inşallahSelam kizlar bugun nişanım geldi. Hersey de iyi gidiyodu neden boyle oldu anlamadim. Suyum iyi nst de sanci da cikmadi ama nisan geldikten sonra 48 satte yüzde 90 dogum oluyo dedi. %10 luk bi sansim var anlayacaginiz. Oglumda da nişandan 12 saat sonra dogum olmustu. Ciger gelistirici yaptilar bekliyorum evde ve dua ediyorum sancılar baslamasin diye. Dun 1 saate yakin yürüyüş yaptim bir de canta hazidladim onlar tetikledi sanirim
EvdeyimSONGL55 canım nasılsın hastanede misin evde misin nasıl geçiyor
Lohusa korsesi adı altında almadım ama hamile kalınca kendime ilk aldığım ilk şeydi diyebilirim korse şu çengelliler varya ondan aldımKızlar lohusa korsesi aldınız mı doğumdan sonra zayıflayalım hemen inşAllah![]()
Allah yardımcın olsun canım yaaa yardımcı kimsede olamıyor nasıl bir illetmiş kaç günden sonra toparlanma başlıyor bişi dediler miEvdeyim
Midem çok kötü
Ter içinde yatıyorumduanızda olayım
Yaaa hadi geçmiş olsun, nee güzel sürpriz yapmışHanımlar, kontrolre geldim acil sezaryena aldılar kanama olunca. Kızımız geldi 2555 gr 47 cm. Yanımda emdi uyuyor.
Sorma canımSeni en iyi ben anlarım
Aynı pozisyonda benimki de bir ümit dönecek diye düşünüyorum
35 haftayı bile bitiriyoruz ama oğlum hala yukarıda olduğu için hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor![]()
Oh maşallah, gözün aydınHanımlar, kontrolre geldim acil sezaryena aldılar kanama olunca. Kızımız geldi 2555 gr 47 cm. Yanımda emdi uyuyor.
Gözün aydın canım benim maşAllah darısı da hepimize inşAllahHanımlar, kontrolre geldim acil sezaryena aldılar kanama olunca. Kızımız geldi 2555 gr 47 cm. Yanımda emdi uyuyor.
Ay maşallah maşallahHanımlar, kontrolre geldim acil sezaryena aldılar kanama olunca. Kızımız geldi 2555 gr 47 cm. Yanımda emdi uyuyor.
Hangi marka aldınız acaba?sezeryandan sonra hemen takılıyor mu?Aldım almaz mıyım, herkese de öneririm. Hemen taktm doğumun akkşamına tuvalete filan cok rahat gitmiştim, herkese öneririm ☺
23 gün sonra doğum yapacağım benim de hazır değil hatta hala yıkanmamış çamaşırlar varBen 35. Haftadayım çantam hazır değil![]()
Ben çamaşırı yıkadım, ütülettim. Aramızda 1 gün var. Gebelik şekerim var erken doğum olabilir dedi Dr. Gözünüzde büyümesin. Yıkanması kolay, kuruması kolay, ütülemesi işte o ben de sıkıntı oldu23 gün sonra doğum yapacağım benim de hazır değil hatta hala yıkanmamış çamaşırlar var![]()