Cok sagol canim aminnn İNSALLAH

Erken dogum riski su gibi kokusuz bir akinti baslamasindan ve NST olçümune gore kasilmalarim dogum sancilarimin gelmesinden kaynaklandi.Ama cok sukur ki o gelen akinti amniyo sivisi bebegin sivisi degilmis.Ama ne olduguda beli degil

Kasilmalari ben zaten oyle aman aman agri seklinde hissetmemistim ama Nstde ust agri siniri 12 ,benim6- 8 arasiydi.Yani neredeyse doguracakmisim hberim olmadi.Varislerim o kadar kotu olduki kasik ve vajinada bile parmak parmak cikti.Doppler cekildi.Durum ciddi olunca kan sulandirici igne kullanmaya basladim ki kan pihtilasip akcigerde tikanma yapmasin diye.akcigerde emboli pihti atarsa gercekten dönüşü yok ölebilirim.Panik atak hastasi olumden anestiziden korkan bir insan olarak bide bunu soyleyince dr lar daha yeni yeni uyuyabilmeye baslamistim oda progesteron ilacin yan etkisiyle yine uykularim kacmaya basladi.Heleki covitin artacak olmasi ve o döneme dogumun denk gelecegi olasiligi beni mahvediyor.Gercekten hamileligin basindan beri cekmedigim saglik problemi ve baska dertler kalmadi.Benim gibi hergun aglayan stres icinde bir hamilelik daha geciren varmidir bilmiyorum.Minnacik bebegime uzuluyorum.Hep gunun birinde ikinciye hamile kalirsam tadini cikaracagim demistim ama maalesef hicde oyle olamadi,olamiyor

Ne diyeyim Buna sukur RABBIM beterinden saklasin