• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
32 +4 um bugün canim.InsALLAH saglikla sihhatle gelsin bebisler...bunu soylerken bile ben hala hamile oldugumu ciddi ciddi doguracagim bir ruya gibi geliyo.Kendimi bebegimede hic yetemeyecekmisim gibi hissediyorum.Dogunca hersey degisecek dunyamiz olacaklar biliyorum ama bu anksiyete bitirdi beni...keske bu kaygilarimdan arinmanin bir yolu olsa.Hersey gonlumuzce olsun cnm🙏
Erken dogum riski yuzunden dr yorulma dinlen diyo,kalp damar cerrahi de hareketsiz kalma pihti atar diyo.hangisini yapiyim bilemedim.yatiyorum nefesim kesiliyo kipkirmizi oluyorum.daha bir suru ihtiyac ve hazirlik var doguma ve kimsem yok😔Aldigim varis corabini mutlaka giymem lazim ama becemedim giymeyi.VARIMED orta basinc hamile kulotlu corabin nasil giyildigini bilen varsa ALLAH RIZASI ICIN YARDIMCI OLSUN LUTFEN🙏ÖNUNDEKI ÜCGEN KISIM NORMALDE ONE GELMESI GEREKMEZMI?AMA O ZMN AYAK TOPUKLARI TERS OLUYOR.HAMILELERDE DIGER TARAFMI ONE GELIYO ACABA?deliricem yaa çin işgencesi gibi onu arkasi neresi belli de degil ayak topuk kisimlari yanda duruyor...giymeye calisirken nefes nefese ter icinde kaliyorum.O degil bebegime birsey olacak cebellesirkenn😞😒
Ahh canım o korkular bende de oluyor düşündükçe sonra kendime gaz veriyorum yaparsın hemde çok güzel yaparsın diyorum İnan sende öyle olacaksın işin içine girince nasıl geçecek anlamayacaksın hamilelikte hormonlarında etkisiyle çok aşırı düşünüyoruz takıyoruz o yüzden böyle bence ama geçecek İnan 🥰 o dediğin çorabı hiç bilmiyorum canım ama bide diğer türlü dene bakalım topukları arkaya geliyorsa yada netten bak belli vardır tarifi falan 🙄

Ahh canım o korkular bende de oluyor düşündükçe sonra kendime gaz veriyorum yaparsın hemde çok güzel yaparsın diyorum İnan sende öyle olacaksın işin içine girince nasıl geçecek anlamayacaksın hamilelikte hormonlarında etkisiyle çok aşırı düşünüyoruz takıyoruz o yüzden böyle bence ama geçecek İnan 🥰 o dediğin çorabı hiç bilmiyorum canım ama bide diğer türlü dene bakalım topukları arkaya geliyorsa yada netten bak belli vardır tarifi falan 🙄
Netten baktim cnm ama kulotlu degilde yarim modellerin giyimini gostermisler.O kadr zor ki huysuz bacak sendromum var ona ragmen bu sicakta mecbur giyicem ama nasil ?dogru giymek daha da onemli :KK64:

Netten baktim cnm ama kulotlu degilde yarim modellerin giyimini gostermisler.O kadr zor ki huysuz bacak sendromum var ona ragmen bu sicakta mecbur giyicem ama nasil ?dogru giymek daha da onemli :KK64:
Sıcakta zor olur canım maalesef 🤦‍♀️ Ama mecbur iyi gelecekse giy belki bilen birileri çıkar 🙄

Kızlar çatı darlığı konusunda da, normal için doktora ısrar etmeyi düşünüyorum instada ünlü bir ebe kız var takip ettiğim ona sordum ve doğum başlamadan çatı hakkında yorum yapılamaz dedi sizin fikirleriniz nedir
doğru demiş çünkü ilk doğumumda doktor basık dedi dar dedi omzu takılır kolu kalır birsuru şey dedi sezeryan oldum korktum 2. doğumumda 3800 gr bebek doğurdum kesisiz hemde tabi herkezde böyle olacak diye birşey yok cati darlığı gerçekten olan insanlarda vardır elbet

Bu arada Pembis Hayaller Pembis Hayaller benide listeye ekleyebilirmisin cnm:anneadayı: yas 42 muhtemel dogum 21eylul ,ve kismetse KIZIM olacak:KK36:
BU ARADA BIRSEY SORMAK ISTIYORUM KIZLAR BENIM GIBI SUREKLI KILO KAYBEDEN VARMI ARANIZDA???HERGUN BIR YARIM KG GIDIYO BENDEN .YANI ŞOYLE GEBELIK BASINDA 61 KILOYDUM. 32 HAFTALIK OLDUK BEN SUAN 59 CIVARIYIM.BEBEGIMIN SUYU PLESANTASI AGIRLIGI BI 4 KG DESEM 57 YE DUSMUS GIBI OLUYORUM.

kızlar bebeğimin kafasını tam kasıklarımda hissediyorum. göbeğimin altında değil de kasığımın üstünde hemen. sizde de öyle mi?

Ya varsa fotosunu atar misin bendr alayim
Arkadaşın dediği sütyen bu galiba canım bende emzirme sütyeni yerine bundan aldım pentiden gerçekten çok rahat

Eklentiler

• Screenshot_2020-08-06-13-09-19-931_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2020-08-06-13-09-19-931_com.android.chrome.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 59
benimki baskı gibi değil de başı orda demin hareket ederken şaşırdım o kadar aşağıda olmasına 🤔
Tabii çok normal, ben de öyle hissediyorum 2-3 hafta önce aşırı gıdıklıyordu kasıklarımı şimdi biraz daha aşağıda veya içerde sanırım . hatta bazı hareketlerini vajinamda bile hissediyorum diyebilirim.

Canım 10dk kasılmayla nst ye bağlayıp yollarlar 4-5dk düştüğünde gidersen hem daha az vakit geçirmiş olursun hastanede hem stresi az yaşarsın sonuçta pandemi de hastanede okadar stresle olmak daha yıpratıcı olur mesela benim doğum yapacağım hastanede yanıma refakatçi olmucak sancı anımda en ihtiyacım olduğu zaman ebeler ilgileniyormuş 3dk ya düşene kadar gitmeyi düşünmüyorum suyum felan önce gelmezse ebeylede konuştum hatta çok ii yaparsınız dedi
Tamam öyle yapayım bende.Daha sıklaşırsa gideyim.Kasılmalarda bebek strese girmiyodur sanırım dimi zararsızdır

Canim benimde yakladik on gundur karnim asagiya indi sanki.oturdugumda gogus kfesime batiyordu karnim simdi daha asagida batmiyor.Daha bu haftalarda normalmi bilmiyorum ama sanirim 35. Haftadan sonra inmeleri gerekiyorduo_O
34+4 üm ben şu an. bebeğim hala yukarda benim ama başını bariz hissediyorum kasıklarımda

Cok sagol canim aminnn İNSALLAH🙏Erken dogum riski su gibi kokusuz bir akinti baslamasindan ve NST olçümune gore kasilmalarim dogum sancilarimin gelmesinden kaynaklandi.Ama cok sukur ki o gelen akinti amniyo sivisi bebegin sivisi degilmis.Ama ne olduguda beli degil😓Kasilmalari ben zaten oyle aman aman agri seklinde hissetmemistim ama Nstde ust agri siniri 12 ,benim6- 8 arasiydi.Yani neredeyse doguracakmisim hberim olmadi.Varislerim o kadar kotu olduki kasik ve vajinada bile parmak parmak cikti.Doppler cekildi.Durum ciddi olunca kan sulandirici igne kullanmaya basladim ki kan pihtilasip akcigerde tikanma yapmasin diye.akcigerde emboli pihti atarsa gercekten dönüşü yok ölebilirim.Panik atak hastasi olumden anestiziden korkan bir insan olarak bide bunu soyleyince dr lar daha yeni yeni uyuyabilmeye baslamistim oda progesteron ilacin yan etkisiyle yine uykularim kacmaya basladi.Heleki covitin artacak olmasi ve o döneme dogumun denk gelecegi olasiligi beni mahvediyor.Gercekten hamileligin basindan beri cekmedigim saglik problemi ve baska dertler kalmadi.Benim gibi hergun aglayan stres icinde bir hamilelik daha geciren varmidir bilmiyorum.Minnacik bebegime uzuluyorum.Hep gunun birinde ikinciye hamile kalirsam tadini cikaracagim demistim ama maalesef hicde oyle olamadi,olamiyor😔Ne diyeyim Buna sukur RABBIM beterinden saklasin 🙏
Bir de ben varım sanırım 😢 ilk hamileliğimi huzurla gecirmiştim ama bu sefer öyle olmadı. Ağlamakla üzülmekle geciyor. Ama sizin yaşadıklarını düşününce kızıyorum kendime. İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğinizi alırsınız kucağınıza.

Back
X