• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar bebeğimin doğum pozisyonu aldığını düşünüyorum dün gece hep kasıklarımda hissettim öyle bir baskı oldu ki sanki rahmimin patlayacağını hissettim hemen lavaboya girdim idrarda sıkışmamıştım oysaki sonra rahatladım ara ara oldu ama sizde de öyle yaşayanlar var mı bebeğim bir hafta öndeydi şükür 🙏
Benim bebeğim 4 haftadır doğum pozisyonunda hatt erken doğum riskim bile var ve aşağıda ağırlık çok oluyor, ayakta kaldığımda daha çok oluyor.

AMINN canimm InsALLAH🙏Cok gecmis olsun hafif atlatosun sanirim.korkma canim bebege gectigine dair hicbir veri yok dunyada.RABBIM oyle bir korumaya almiski rahimde...nasil bir tedavi uygulanyor evde misin hastanede mi?cok merak ediyorum hamilelere proseduru...Bir an once iyilesmen dilegimle ...
Allah razı olsun arkadaşım inş. Şafi ismi hürmetine iyi olacağız. Evdeyiz. Çok ağır ilaçlar verdiler. Korkularım kaygılarım Allah a emanet. Ondan gelene diyeceğimiz yok. Hüzünlüyüm evet atamıyorum psikolojiyi ama geçecek inanıyorum da İlaç içiyorum vitaminler alıyorum. Mide bulantısı terleme keyifsizlik. Bebeğin büyümesi ile gelişen nefes darlığı. Her yanım imtihan. Kazanan oluruz inşallah. Rabbim hepinizi muhafaza eylesin. Negatif çıkacağım günü bekliyorum

Rabbim cennetinde kavuştursun rahmete gidenlerle sizi. Yavrunuzu sağlıkla
Kucağınıza alın inşallah. Covid pozitif çıktım. Karantinaya devam. Bebeğim pozitif doğmaz inşallah :KK43:
Çok geçmiş olsun inşallah en kolay en çabuk şekilde atlatırsınız bu durumu. Senin ve bebeğinin yardımcısı olsun rabbim. Kendinize çok dikkat edin.

Bu arada Pembis Hayaller Pembis Hayaller benide listeye ekleyebilirmisin cnm:anneadayı: yas 42 muhtemel dogum 21eylul ,ve kismetse KIZIM olacak:KK36:
BU ARADA BIRSEY SORMAK ISTIYORUM KIZLAR BENIM GIBI SUREKLI KILO KAYBEDEN VARMI ARANIZDA???HERGUN BIR YARIM KG GIDIYO BENDEN .YANI ŞOYLE GEBELIK BASINDA 61 KILOYDUM. 32 HAFTALIK OLDUK BEN SUAN 59 CIVARIYIM.BEBEGIMIN SUYU PLESANTASI AGIRLIGI BI 4 KG DESEM 57 YE DUSMUS GIBI OLUYORUM.
Hoşgeldin canım aramiza 🤗 eğer bebişin kilosu iyiyse giden kiloları hiç dert etme

Allah razı olsun arkadaşım inş. Şafi ismi hürmetine iyi olacağız. Evdeyiz. Çok ağır ilaçlar verdiler. Korkularım kaygılarım Allah a emanet. Ondan gelene diyeceğimiz yok. Hüzünlüyüm evet atamıyorum psikolojiyi ama geçecek inanıyorum da İlaç içiyorum vitaminler alıyorum. Mide bulantısı terleme keyifsizlik. Bebeğin büyümesi ile gelişen nefes darlığı. Her yanım imtihan. Kazanan oluruz inşallah. Rabbim hepinizi muhafaza eylesin. Negatif çıkacağım günü bekliyorum
inşallah tez vakitte negatif olur sonucun 🤲🏻

Daha once spinal anestezi ile sezeryan olanlar yazabilirmi tecrubelerini. Ben daha once genel olmustum. Bunda dr spinal dedi. Hissediyomusunuz. Kendinizi nasil sakinlestiriyorsunuz. Konusmalari duyuyorsunuz sonucta. Bebegi alirken fln dikisleri alirken his varmi. Yazarsaniz cok cok sevinirim
Kesinlikle genel anestezi istiyorum sezeryan derseler. 1. Spinaldi ve o korku İle kalp krizi geçirdim 🤣🤣🤣

Kızlar aramızda öğretmen olanlar bana bir akıl verir mısınız. Ben atamaya başvurdum kontenjandayım ve %90 ihtimalle atanıyorum. Sonuçlar 1 eylülde açıklanacak o zaman 36 haftalık oluyorum. Bugün milli eğitime gittim sordum sözleşmeyi imzaladıktan sonra doğum izni için rapor almam gerektiği söylendi. Ben sözleşmeyi imzalayana kadar 37 haftalık olurum hatta. Hangi bölüme gitmem gerekiyor bu rapor için nasıl alınıyor bana bir yol gösterin.

Anladım canım 😔 gerçekten hamilelik zorlu uzun bir yolculuk.. gene de çok şükür bu günlerimize 🙏 çok iyi anlıyorum seni benimde tüp bebek başından beri tedaviler ilaçlar derken bu günlere geldik çok şükür. Bendede kan pıhtılaşması var iğne kullanıyorum+hap doktor banada günlük hayatta da kullan hapı arada da olsa iç dedi Allah korusun beyin kanaması riski kalp krizi riskine karşı dedi aklım çıktı korkudan.. ilk 4,5ay riskim vardı kanamdan hep yattım zor günlerdi geçti şükür ki 🙏 şimdide bu erken doğum riskleri çok korkutuyor inşAllah sağ salim atlatalım ❤ Çok düşünmemeye çalış ben çareyi öyle buluyorum yoksa tak tak kafayı yicektim zor bi dönem bide covit üstüne Allah’a emanetiz gerçekten Rabbim korusun 🙏 Senin kaçıncı haftaydı canım
Düşünsene hepsinin üstüne korona oluyorsun ve kahrın artıyor. O haldeyim şuan. Allah sınıyor arkadaşım. Bitecek hepsi inş.

Düşünsene hepsinin üstüne korona oluyorsun ve kahrın artıyor. O haldeyim şuan. Allah sınıyor arkadaşım. Bitecek hepsi inş.
Ahhh canım arkadaşım benim ya valla dua ediyorum senin için aklıma geliyorsun hep 🙏 geçecek inşAllah geçecek biraz daha sabır bol bol C vitaminli gıdalar tüket canım bol su iç.. seninde tüp bebekmiydi.. şimdi nasılsın canım

Ahhh canım arkadaşım benim ya valla dua ediyorum senin için aklıma geliyorsun hep 🙏 geçecek inşAllah geçecek biraz daha sabır bol bol C vitaminli gıdalar tüket canım bol su iç.. seninde tüp bebekmiydi.. şimdi nasılsın canım
Tedavi başladı. Bir kaç operasyon geçirdim. Sonra spontane gebelik nasip etti mevlam. Kan sulandırıcı iğnelerle yaşamaya devam. Beyin kanaması riski var diyor her yeniden yazdığında Dr. Kullanmasam bebeğime zarar verebilir. Allah yardımcımız olsun. Sağlıkla gelsinler inş. C vitamini. Su ve beslenmeye devam. Öpüyorum

kızlar bebeğimin kafasını tam kasıklarımda hissediyorum. göbeğimin altında değil de kasığımın üstünde hemen. sizde de öyle mi?
Bende öyle hissediyorum cnm tam kasiklarim arasında gibi kemik altında..oynadıkça rahatsız ediyo bide gerildikçe canımı acitiyo artik kasılmalar 😒

Daha once spinal anestezi ile sezeryan olanlar yazabilirmi tecrubelerini. Ben daha once genel olmustum. Bunda dr spinal dedi. Hissediyomusunuz. Kendinizi nasil sakinlestiriyorsunuz. Konusmalari duyuyorsunuz sonucta. Bebegi alirken fln dikisleri alirken his varmi. Yazarsaniz cok cok sevinirim
Ben spinal oldum, hiçbir sıkıntı yaşamadım. İyiki ayıktım çıktığı an gösteriyorlar bebişi☺️ epiduralda sürekli narkoz alındığı ıcıın onu istememiştim, ondan da memnun olanlar var. Ben yine spinal olacağım inşallah. Bu arada hiçbir şey hissetmiyorsunuz belden aşağısı uyuştuğu için.

Kızlar aramızda öğretmen olanlar bana bir akıl verir mısınız. Ben atamaya başvurdum kontenjandayım ve %90 ihtimalle atanıyorum. Sonuçlar 1 eylülde açıklanacak o zaman 36 haftalık oluyorum. Bugün milli eğitime gittim sordum sözleşmeyi imzaladıktan sonra doğum izni için rapor almam gerektiği söylendi. Ben sözleşmeyi imzalayana kadar 37 haftalık olurum hatta. Hangi bölüme gitmem gerekiyor bu rapor için nasıl alınıyor bana bir yol gösterin.
Canım sen sözleşmeni imzala doğursan bile her türlü izn alırsın. Başka bir doktordan gerekirse regl gününü üç dört gün geç ayarlatırsın, kendi doktorunda kayıtlıdır yapmaz, biraz hinlik gibi oluyor ama atanmak daha önemli 😬☺️

Back
X