• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Tuysuz yakalanmak kismet olsun insallah:) artik ben kendime nasil dert ettiysem sezeryan sabahinda dus almama musade ettiler, gorevli abla beni bi guzel yikadi onlada kalmadi bacagimi jiletlememe bile yardimci olmustu hic unutmam. Allah bin kere razi olsun kendisinden tekrardan😬
Aynen ALLAH razı olsun kadından bakalım biz napacagız . Hamilelikten önce kontrol amaclı gitmiştim doktora. Aslında endokrin randevum vardı kafam esti sıra bulunca hemde adetliyim bir baksınlar bakalım dedim karından bakılacak sanıyordum doktor çıkar dedi altını bakakaldım böyle dedim ama temiz değil çıkar sen dedi bir yandan kıl bir yandan kan kokusu 🤮 nasıl utandım yerin dibine girecektim.

Lazer deme bana eşim sürpriz yapıp ayarlayıp ben mekanı onaylarsam başlıyacağım ay hamile olduğumu öğrendim benim hamilelikte çok azalır tüylenmem ondan çok sıkıntı etmiyorum Bi hafta daha idare edersem gidicem inşallah kuaföre
Suprizini ileri tarihe atsaydinya is isten gecti demesin simdi🤪 benimde artmazdida ilk 3 ay tehlike yuzunden progestan kullandim hep, mahvetti beni. Birde drum erkek bebek anneyi cok tuylendirir dedi yasayaniniz varmi

Suprizini ileri tarihe atsaydinya is isten gecti demesin simdi🤪 benimde artmazdida ilk 3 ay tehlike yuzunden progestan kullandim hep, mahvetti beni. Birde drum erkek bebek anneyi cok tuylendirir dedi yasayaniniz varmi
Yok dio zaten kuaföre verene kadar lazere gidersin hatta Bi tane buldum iki üç seansta bitirip biraz tuzlu ama arkadaş gidiyor ona gitmeyi düşünüyorım😅
Canım ben oğlumda bildiğin tüysüz tavuk olmuştum ama lohusalikta recep ivediğe dönmüştüm😂😂

Aynen ALLAH razı olsun kadından bakalım biz napacagız . Hamilelikten önce kontrol amaclı gitmiştim doktora. Aslında endokrin randevum vardı kafam esti sıra bulunca hemde adetliyim bir baksınlar bakalım dedim karından bakılacak sanıyordum doktor çıkar dedi altını bakakaldım böyle dedim ama temiz değil çıkar sen dedi bir yandan kıl bir yandan kan kokusu 🤮 nasıl utandım yerin dibine girecektim.
Bile bile lades demissin kiz sende 😁😁😁 aman saka biyana bidaha ne zaman gorcen o doktoru, tabi simdiki doktorun degilse🤪🤪

Yok dio zaten kuaföre verene kadar lazere gidersin hatta Bi tane buldum iki üç seansta bitirip biraz tuzlu ama arkadaş gidiyor ona gitmeyi düşünüyorım😅
Canım ben oğlumda bildiğin tüysüz tavuk olmuştum ama lohusalikta recep ivediğe dönmüştüm😂😂
Ay deme bide lohusalikta artarsa😁😁 ay neymis o neresiymis tuzlu muzlu bakayim bende

Evet ben yaşıyorum valla ilk zamanlar progestandan falan bide oğluşum kıllandırdı beni 🙊 göbeğim de çok çıktı 🐒

Allahım hepimiz pürü pak tertemiz olalım doğum anında amiiinnn

Kanamayı durdurmadılar mı 😱 banada bir gün öncesi bırakman gerekiyor diyen perinatolog doğumda yaptırıyor kanama yapmaz dedi çoğu kişi bir gün kala bırakıyor hiç duymadım kanama yapan hap yapıyormuş diye biliyorum doğum yapanlara sormak lazım 🤔
Evet canim kanamasi cok olmus malesef igne yuzunden. Bana zaten kendi dr um biraktirmisti. Bence dr un nasil yonlendiriyorsa icin rahat bi sekilde ona uy derim aklini bosuna karistirma

Back
X