• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar bağırsak sorunu yaşıyorum 2 gündür doktor bana idrar yolu enfeksiyonu için bi antibiyotik vermişti onu içtiğimden beri bağırsak hareketlerimi sanki dışarıda hissediyorum afedersiniz tuvaletten çıkamıyorum ishal yüzünden acaba yan etki mi yaptı ki ilaç

yesilanne. Com canım ordaki deterjandan leke çıkarıcısına, bulaşıktan biberon temizleyicisine kadar hepsinden aldım.

Ben ağda kulanamıyorum cildim dayak yemiş gibi mosmor oluyor. Ben 6 senedşr çöp ettim tüp bebek yaparken aman zararı olur d iye gidemedim. İnşallah doğumdan ve pandemiden sonra gşderiz.
Tamam canım sağol ben de bakayım ❤️

An
Kızlar bağırsak sorunu yaşıyorum 2 gündür doktor bana idrar yolu enfeksiyonu için bi antibiyotik vermişti onu içtiğimden beri bağırsak hareketlerimi sanki dışarıda hissediyorum afedersiniz tuvaletten çıkamıyorum ishal yüzünden acaba yan etki mi yaptı ki ilaç
Antibiyotik yapar canım ama bende de var bir anda bağırsaklarımın hızlandığını hissediyorum

Korktum şimdi canım ya doktor öyle dedi ama çokta duydum öyle bırakan bir sorayım bakayım başkalarına burda bi gün öncesi kalan arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirim.. senin de mi pıhtılaşma vardı hangi genlerdeydi?
Mthfr 1298 di baska gende yoktu. İlk gebelijte igne kullandik bu gebelikte sadece coraspin kullandik onu da 32. Haftada biraktik canim

Allah sizi😬🤪 agdayla 1 aya yakin rahatim ne el yordami ne de jilet kazasi yasamiyorum😁 ama yanarim yanarim lazerim yarim kaldi, aldigim verim cop oldu biten yerlerimde bile yeniden cikti progestan fitil yuzunden🥺
Benimde 5 yıldır bir tek tüy bile yoktu bacaklarımda şimdi var doğumdan sonra atıl yaptırmaya gideceğim

Canım bana dedin galiba diğer arkadaşın hamilelik imzası yokmuş ben yazayım durumu 🤭

Ağırlaştım ve kolayca nefes nefese kalabiliyorum bir de sol tarafa yatmaktan mı bilmiyorum ama sol kaburgalarım ağrıyor sürekli, bu haftalarda bebik aşağı inecekmiş ve rahatlayacakmışız inşallah. onu bekliyorum 🤗

Doktor kontrolüme 10 gün var, 37.haftada görüşeceğiz. 38.haftada da çatı muayenesi ve doğum planı yapacakmışız şimdilik normal görünüyor inşallah öyle olur durumlar böyle

Bir de hala toplamadım çantayı, şifonyerin üstünde beni bekliyor günlerdir 😜
Dr bana gün verdi. 24 Ağustos. Bakalım sizinki hangi gün gelecek 😍

Dr bana gün verdi. 24 Ağustos. Bakalım sizinki hangi gün gelecek 😍

Sen sezaryen mi olacaktın canım, Allah sağlıkla kavuştursun 🤗😍 dün başka bi doktora gittik dedi ki senin rahim ağzı daha kapalı, kanama doktor kurcaladığı için olmuştur başka sebebi yok🙄 neyseki minnakım iyi elhamdülillah, ben de ağustosta gelir daha beklemez diye düşünüyorum bakalım 🤭🤩

Sen sezaryen mi olacaktın canım, Allah sağlıkla kavuştursun 🤗😍 dün başka bi doktora gittik dedi ki senin rahim ağzı daha kapalı, kanama doktor kurcaladığı için olmuştur başka sebebi yok🙄 neyseki minnakım iyi elhamdülillah, ben de ağustosta gelir daha beklemez diye düşünüyorum bakalım 🤭🤩
İi bari. Canım ondan geçmiş olsun🤗😍

Bende aynıyım. Tek korkum hemoroid. Patates haşladım kendime. Sıcaklar yediklerimiz stres herşey erken. Günde 8 hap içiyorum neredeyse idrar yolu enfeksiyonu da dahil. Geçmiş olsun. Geçer elbet

Bende aynıyım. Tek korkum hemoroid. Patates haşladım kendime. Sıcaklar yediklerimiz stres herşey erken. Günde 8 hap içiyorum neredeyse idrar yolu enfeksiyonu da dahil. Geçmiş olsun. Geçer elbet
Allah yardımcın olsun canım yaaa nasıl oldun Bi dahaki testin nezmn yapılacak

Back
X