- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #17.521
Cokcok gecmis olsun canimSancim vardi cnm hastanedeydim sukur serum ise yaradi evdeyim simdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cokcok gecmis olsun canimSancim vardi cnm hastanedeydim sukur serum ise yaradi evdeyim simdi
Tulum cok ise yariyor bence 4-5tulum icine de ic badiler yeterli olur. Eldiven sapka corap olabilir tulumlar ayaksizsa. Birde agiz mendilo unutma derimDoğru canım kirlenebilir iki onlu iki beşli zıbın falan da koyayım tulum koyayım![]()
bebeğim iri benim. çok korkuyorum normal doğumda bi sorun çıkar diyeDevlette sezaryan doğum yaptırmıyorlar diye biliyorum.dayımın eşine 3 gün suni sancı verdiler,doğuramadı.en son dayım neden sezeryana almıyorsunuz diye sorunca devlette sezaryan olmadığını,eşinin de bu gidişle doğuramayacağını,başlarının çaresine bakmaları gerektiğini söylemişler.sonra özele gitmişlerdi orda sezaryan olmuştu en acilinden.ama tabiki belki şehirden şehire değişen bir durum da olabilir.mesela adanada acilde gebelik testi yapıyorlardı,hatayda acilde gebelik testi yapmıyorlar.başhekimliğin aldığı kararlar doğrultusunda hareket ediliyormuş![]()
Yeni yeni gecıyor desem, sanırım artık sonlara yaklaştığımı kabul etmeliyim :)Başlamaz heralde yaa sen hapşırırken kendini sıktıksan ondan olmuştur ağrın
Gecen ay arkadasim acilma olmadi ya suni sanci ya sezaryen diye sordular o da sezaryeni tercih etti devler hastanesinde. Dr a gore degisiyo bence, hastane politikasindan ziyade dr ne derse o oluyorbebeğim iri benim. çok korkuyorum normal doğumda bi sorun çıkar diye
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah. ben ciddi ciddi doğum korkusu yüzünden profesyonel yardım almayı planlıyorum artık sanırım. doğum anında bebeğime ya da bana bişey olur müdahele edilmez diye aklım çıkıyo saçma bir şekilde.Gecen ay arkadasim acilma olmadi ya suni sanci ya sezaryen diye sordular o da sezaryeni tercih etti devler hastanesinde. Dr a gore degisiyo bence, hastane politikasindan ziyade dr ne derse o oluyor
Bence de artık kabullenmek şartYeni yeni gecıyor desem, sanırım artık sonlara yaklaştığımı kabul etmeliyim :)
Hamilelikte tek diyeceğim şey beyaz sabunla yıka ve kağıt havlu koy krem vermişse doktor onu sür kağıt havlu beni kurtarıyorKızlar vajinal mantar enfeksiyonum oluşmuş, kaşıntı ve yanma hissinden delirmek üzereyim artık duramıyorum. Doktorum vajinal fitil verdi onu hemen başladım ama şu an yanma ve kaşıntı hissiyle başedemiyorum. Daha önce geçirmiş olan bi önerisi olan var mı
Doğuma 10 bin dedi ama muayene dahil değil.her muayenede 225 verdik tahlil yoksaBen Şubat'ta aldım paketi. Normal doğum 12 bine yakın, sezeyan 13 bine . Doktorunuzun ünvanı da fiyatı etkiliyor . Ben doç. Dr kudret erkenekliye gidiyorum . Çok memnunum. Paketin içinde muayene , testler fln var . Acı badem ne kadar dedi ?
Kısa aldım ben. Zaten yanıyorum ayıp olmayacağını bilsem bir sey giymeyeceğim odadakızlar kendinize aldığınız pijamaları kısa kollu mu uzun kollu mu aldınız?
Bi üçlü uzun kollu Bi kısa kollu Bi tanede bugün uzun kol aldımkızlar kendinize aldığınız pijamaları kısa kollu mu uzun kollu mu aldınız?
Tıbbi zorunluluk varsa bile bacaklarından kanlar süzülerek gidince acilden alıyorlar. O kadar kalabalık var.kızlar devlet hastanesinde kontrole gidenler. doktora kendiniz sezaryan istiyorum dediniz mi? diyecek misiniz ya da? ya da şöyle sorayım devlette de ben sezaryan istiyorum deyince tamam diyolar mı?
Lansinoh aldım ben canım birde gümüş kapak aldım silvernurseKızlar göğüs ucu kremi olarak hangi markayı tercih ettiniz? Ya da aldınız mı? Bir tek eksiğim o şimdilik, karar veremiyorum...
hepsi uzun kollukızlar kendinize aldığınız pijamaları kısa kollu mu uzun kollu mu aldınız?
tövbe yarabbimTıbbi zorunluluk varsa bile bacaklarından kanlar süzülerek gidince acilden alıyorlar. O kadar kalabalık var.
Benimki öyle oldu. Masajlı suda doğum güzel olurdu. Hayaller tozpembe.tövbe yarabbim![]()
Valla ben de öyleyim.gebelikten önce çok üşürdüm.yazın bile pikeye iyice sarılıp uyurdum,eşim de Allahın kışında bile kısa kollu pijamalarla gezerdi yazın kendini balkonlara atardı.şimdi o ben oldu,ben de o oldumKısa aldım ben. Zaten yanıyorum ayıp olmayacağını bilsem bir sey giymeyeceğim odada![]()