- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #17.621
Sterilizasyon işlemlerini de doğumdan birgün önce yapıp koyacağım çantaya bu arada lohusa korsesi aldınız mi önereceğiniz marka var mı benim eksik olarak korse , alt temizleme pamuğu ve havlusu kaldı alınacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mantıklu valla bu da. her renkten almışım ben de kaç makina açarım allah bilirBen takım takım ayırdım önce ilk giyeceklerini sonra 3 aydan sonra giyebileceklerini yıkadım. Battaniyeler ve çıtçıtlı bodyleri de ayrı gruplandırdım sabun tozu ile ilave durulama yaparak yıkadım
Puset minderi, emzirme örtüsü gibi şeyleri de kıyafetlerden ayrı olarak yıkadım
30 da yıkadın değil mi? hepsinin arkasında 30 yazıyor bendeBenimkiler genelde pembe sarı beyazdı açık renk hep ayırmadım onları. Bikaç tane siyah kırmızı vardı onlara makine açmadım elde yıkadım.
Beyazlari ayri biraz daha renklileri ayri battaniyeleri falan ayri yikadikkızlar bebeklerinizin kıyafetlerini nasıl yıkadınız? daha doğrusu nasıl ayırdınız yıkamak için?
Sarı akıntın oluyor muydu canımAsla geçmiyor canım en azından benimki öyle fitil de kullandım kremde kullandım iç çamaşırlarımı ayrı yıkadım her yıkamadan sonra ütüledim ve o şekilde kullandım yani daha bilmiyorum hatırlamıyorum neler yaptığımı ama sorsan kaşıntı ve kaşıntı sonrası yanma olayı hala arada bir de olsa var
korse ben de almadım. açıkçası sezeryan olursa korse takar mıyım hemen bilemedim. normal olursa kullanırım gibi ancakSterilizasyon işlemlerini de doğumdan birgün önce yapıp koyacağım çantaya bu arada lohusa korsesi aldınız mi önereceğiniz marka var mı benim eksik olarak korse , alt temizleme pamuğu ve havlusu kaldı alınacak
Ben 30 derecede yıkadım hepsini30 da yıkadın değil mi? hepsinin arkasında 30 yazıyor bende40 da çeker mi acaba?
Yok be yavrum 40 ta çekmez 40 ta yıkadığım da oldu 30 da yıkadığım da. Zaten çok koyu renk yoksa ayırmana gerek yok. 15 dk yıkasan bile yeter en kısa programda pisliği lekesi bişeyi yok zaten üyülicez mikrop da kalmaz. Ütüleyip koy poşete temiz temiz beklesin. Sadece tavsiyem minnak çorap eldiven vs gibi. Şeyleri filede yıka sonra makine yutmasın.30 da yıkadın değil mi? hepsinin arkasında 30 yazıyor bende40 da çeker mi acaba?
Yün bişey varsa soğuk yıka tabi çeker.30 da yıkadın değil mi? hepsinin arkasında 30 yazıyor bende40 da çeker mi acaba?
Var canım sarı yeşilimsi akıntı oluyordu heoSarı akıntın oluyor muydu canım
Bende baya abartmışım 10 yıl ara verince birde çok hediye geldi sadece çıtçıtlı body 39 tane olmuş yıka yıka mahvoldum birde benim takıntım var kuruduğu anda ütülenecek vantilatörün karşısında ütü yaptım minik minik ütü zor ama en çok çorap ve eldivenleri ütülerden bunaldımmantıklu valla bu da. her renkten almışım ben de kaç makina açarım allah bilir![]()
Ben ilk sezeryanımdan çıkıp yürüyünce sanki organlarım oynuyo gibi hissediyordum o yüzden istiyorum en çok ama hala hangisi iyidir bilemedim çok para vermekte istemiyorum galibakorse ben de almadım. açıkçası sezeryan olursa korse takar mıyım hemen bilemedim. normal olursa kullanırım gibi ancak
bir de geçen gün yabancı bir youtuber da gördüm korse yerine bandaj gibi korseye benzer bir şey takmıştı. bayağı kullanışlı geldi gözüme![]()
Sarı akıntın oluyormuydu canımBen hissettim. Hemen gittim hastaneye 100 lerde cıktı sancılarım. İlaçlar serumlar falan 1 günün sonunda kesildi şükür. İdrar yolu enfeksiyonu cıktı. O tetiklemiş olabilir dendi
Kaçıncı haftadan beri vardı canımVar canım sarı yeşilimsi akıntı oluyordu heo
Ayaklı ayaksız karışık canım içine dediğin gibi yapıp giydiririm mendil de evet çok gidiyor diyorlarTulum cok ise yariyor bence 4-5tulum icine de ic badiler yeterli olur. Eldiven sapka corap olabilir tulumlar ayaksizsa. Birde agiz mendilo unutma derim
aaa evet doğru dedin bak filem vardı ona atıp yıkayayım onları ben. çok sağ olYok be yavrum 40 ta çekmez 40 ta yıkadığım da oldu 30 da yıkadığım da. Zaten çok koyu renk yoksa ayırmana gerek yok. 15 dk yıkasan bile yeter en kısa programda pisliği lekesi bişeyi yok zaten üyülicez mikrop da kalmaz. Ütüleyip koy poşete temiz temiz beklesin. Sadece tavsiyem minnak çorap eldiven vs gibi. Şeyleri filede yıka sonra makine yutmasın.
değişe değişe giysin annesi boşver hepsi aynı beden değildir zatenBende baya abartmışım 10 yıl ara verince birde çok hediye geldi sadece çıtçıtlı body 39 tane olmuş yıka yıka mahvoldum birde benim takıntım var kuruduğu anda ütülenecek vantilatörün karşısında ütü yaptım minik minik ütü zor ama en çok çorap ve eldivenleri ütülerden bunaldım
Ben tedbirimi alım Diondoğurmicam da nolur nolmaz![]()