- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #17.661
sağlık ocağına kontrol ya da aşı için gittiğimizde üşür mü acaba diye tereddüt ettim birazBen almadım zaten çarşı, civil ebebek yakın ihtiyaç oldukça alırız diye düşünüyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağlık ocağına kontrol ya da aşı için gittiğimizde üşür mü acaba diye tereddüt ettim birazBen almadım zaten çarşı, civil ebebek yakın ihtiyaç oldukça alırız diye düşünüyorum
anneler candır valla. kendi kendime klişe olacak ama bebeğimi karnımda taşırken anladım daha annemin değerini vallaAnnem geldi de bütün evi o temizliyor Allah razı olsun. Benim üzerimde her zamanki üşengeçliğim var elimde telefon kelimelik oynayıp duruyorum![]()
İriden mi sayıyorlar 2.500 aaaason kontrolde 34 tüm 2.580 di
valla iri dedilerİriden mi sayıyorlar 2.500 aaaa
Beni de sezeryan yaparlar inşallahhafif korku üstümde
Canım bende 35+2 de gittiğimde 2600 dü ama doktor iri bi bebek demedison kontrolde 34 tüm 2.580 di
valla iri dedilerhatta şekerden şüphelenip kan testi istediler de allaha şükür bişey çıkmadı. karnı birkaç gün önde mesela. boyu da uzun. artık zamanla anlarız kapıdan mı gelecek bacadan mı
![]()
devletten 1 hafta önce özele gittiğimde ilk o söylemişti haftasına göre iri diye. hatta o da aynı şekilde yeniden bakalım kanına vs demişti. tam 34 ya girdiğim gün devletteki de iri deyince...Canım bende 35+2 de gittiğimde 2600 dü ama doktor iri bi bebek demedi
maşallllah 4 kg nez
iri değil tatlım. Benİm 1. Çocukta 35. Haftada 4kg idi yavru. Şuan olması gereken çizelge de hamdolsun
Benım 32de 2.515ti. Az sonra randevum varson kontrolde 34 tüm 2.580 di
sıcaklık seçeneği hepsini tekte eler zatenBenım 32de 2.515ti. Az sonra randevum var
34+6 olduk, 3kgyi geçmiştir. bu ayın 23nde alalım derse al gitsin diceyeceğim doktorageçenlerde öyle bir söylemişti Tam 37 haftalık oluyor. Zaten meraktı, sıcaktı, büyük cocukla oynayamamanın vicdanıydı yeter diyorum gari :)
Kesinliklesıcaklık seçeneği hepsini tekte eler zaten![]()
MaşallahBenım 32de 2.515ti. Az sonra randevum var
34+6 olduk, 3kgyi geçmiştir. bu ayın 23nde alalım derse al gitsin diceyeceğim doktorageçenlerde öyle bir söylemişti Tam 37 haftalık oluyor. Zaten meraktı, sıcaktı, büyük cocukla oynayamamanın vicdanıydı yeter diyorum gari :)
Iri mi sayiliyo benimde 2400du 33deson kontrolde 34 tüm 2.580 di
Bence hepimizde sıcaklığın verdiği bir rehavet varhepimizin sülalesi rahat bence
sen bi de benim evimi gör. bi süpürge çekiyorum bi kenarları siliyorum arada toz alıyorum, banyoyu yıkıyorum o kadar. camlarım kapılarım silinecek. balkonlarım yıkanacak. mutfak dolaplarım yine elden geçse iyi olur. bebeğimin odası bile kurulmadı daha.
evet doktor öyle söylemiştiIri mi sayiliyo benimde 2400du 33de![]()
Ben mont aldım canımbebeğine yağmurluk ya da mont alan var mı kızlar?
nerden aldın? varsa linki falan atabilir misin?Ben mont aldım canım
neden yüksek olabilirmiş bir şey demedi mi? hemen mi ölçtüler nabzını?Kızlar ben de bugün kontrole gittim bebişte sıkıntı yok ama benim nabzım yüksek çıktı ilaç verdi korktum biraz bilgisi Olan var mııı
2 tane sipariş etmiştim biri bitmiş diye yollamadılar diğeri geldi defolu çıktı , En son trendyoldan başka bir tane sipariş etmiştim normalde erkek montu diye geçiyor ama gayet güzel ve kalın çok beğendim ben ama şuan tükenmiş ben alalı 2 3 ay kadar oldu canım 40 liraya aldım ve parasını fazlasıyla hakediyor içi baya kalındı bizim buralar kışın -20 yi gördüğü için montsuz olmazdınerden aldın? varsa linki falan atabilir misin?