• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Annem geldi de bütün evi o temizliyor Allah razı olsun. Benim üzerimde her zamanki üşengeçliğim var elimde telefon kelimelik oynayıp duruyorum 😬🙄
anneler candır valla. kendi kendime klişe olacak ama bebeğimi karnımda taşırken anladım daha annemin değerini valla 🥺

İriden mi sayıyorlar 2.500 aaaa
Beni de sezeryan yaparlar inşallah 🤣 hafif korku üstümde
valla iri dediler 🤭 hatta şekerden şüphelenip kan testi istediler de allaha şükür bişey çıkmadı. karnı birkaç gün önde mesela. boyu da uzun. artık zamanla anlarız kapıdan mı gelecek bacadan mı :KK53:

z
valla iri dediler 🤭 hatta şekerden şüphelenip kan testi istediler de allaha şükür bişey çıkmadı. karnı birkaç gün önde mesela. boyu da uzun. artık zamanla anlarız kapıdan mı gelecek bacadan mı :KK53:
🤣🤣🤣🤣 iri değil tatlım. Benİm 1. Çocukta 35. Haftada 4kg idi yavru. Şuan olması gereken çizelge de hamdolsun

Canım bende 35+2 de gittiğimde 2600 dü ama doktor iri bi bebek demedi
devletten 1 hafta önce özele gittiğimde ilk o söylemişti haftasına göre iri diye. hatta o da aynı şekilde yeniden bakalım kanına vs demişti. tam 34 ya girdiğim gün devletteki de iri deyince...

son kontrolde 34 tüm 2.580 di
Benım 32de 2.515ti. Az sonra randevum var
34+6 olduk, 3kgyi geçmiştir. bu ayın 23nde alalım derse al gitsin diceyeceğim doktora 😅geçenlerde öyle bir söylemişti Tam 37 haftalık oluyor. Zaten meraktı, sıcaktı, büyük cocukla oynayamamanın vicdanıydı yeter diyorum gari :)

34+6 olduk, 3kgyi geçmiştir. bu ayın 23nde alalım derse al gitsin diceyeceğim doktora 😅geçenlerde öyle bir söylemişti Tam 37 haftalık oluyor. Zaten meraktı, sıcaktı, büyük cocukla oynayamamanın vicdanıydı yeter diyorum gari :)
sıcaklık seçeneği hepsini tekte eler zaten :KK70:

Maşallah 🧿 canım ne yedin içtin 😍

hepimizin sülalesi rahat bence :olamaz:

sen bi de benim evimi gör. bi süpürge çekiyorum bi kenarları siliyorum arada toz alıyorum, banyoyu yıkıyorum o kadar. camlarım kapılarım silinecek. balkonlarım yıkanacak. mutfak dolaplarım yine elden geçse iyi olur. bebeğimin odası bile kurulmadı daha.
Bence hepimizde sıcaklığın verdiği bir rehavet var

Kızlar ben de bugün kontrole gittim bebişte sıkıntı yok ama benim nabzım yüksek çıktı ilaç verdi korktum biraz bilgisi Olan var mııı

nerden aldın? varsa linki falan atabilir misin?
2 tane sipariş etmiştim biri bitmiş diye yollamadılar diğeri geldi defolu çıktı , En son trendyoldan başka bir tane sipariş etmiştim normalde erkek montu diye geçiyor ama gayet güzel ve kalın çok beğendim ben ama şuan tükenmiş ben alalı 2 3 ay kadar oldu canım 40 liraya aldım ve parasını fazlasıyla hakediyor içi baya kalındı bizim buralar kışın -20 yi gördüğü için montsuz olmazdı
Koton Kids Turuncu Erkek Bebek Mont | Trendyol

Back
X