• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim normalde de hızlı atıyor hatta eşime diyorum hızlı atınca daha çabuk ölüyormuşsun ben senden önce ölecem heralde diye 😂 bizde aslında eşimde var panik stres ama onun 70 75 atar 😂 inşAllah sağ-salim doğururuz şu bebeleri🥰
Ay inşallah canım bana da ilaç verince korktum açıkçası hemen panik oldum kalbim de sorun mu var kalp krizi mi geçircem😂😂 bende ki bu panikle nasıl doğurcam bilmiyorum 😂

Ay inşallah canım bana da ilaç verince korktum açıkçası hemen panik oldum kalbim de sorun mu var kalp krizi mi geçircem😂😂 bende ki bu panikle nasıl doğurcam bilmiyorum 😂
Yok yok canım öyle düşünme sezeryan diyorsun zaten doğum sancısı olmayacak sonuçta hani normal doğum olsa sancı şiddetiyle paniklersin ama sezeryanda sonradan olan ağrıya biraz dişini sıkacaksın o kadar😂😊😊

Yok yok canım öyle düşünme sezeryan diyorsun zaten doğum sancısı olmayacak sonuçta hani normal doğum olsa sancı şiddetiyle paniklersin ama sezeryanda sonradan olan ağrıya biraz dişini sıkacaksın o kadar😂😊😊
Hayırlısı olsun hepimizin hakkında canım. Çevremdeki herkes normal yap diye diretiyor ama normal de beni çok korkutuyo napıyım😂

Kızlar akıntı durumunuz nedir ? Benim sarı geliyor.. Enfeksiyon geçmedi mi diyorum. Sizde deşgeliyor mu sarı, sarımsı illla enfeksiyon mu olması lazım böyle gelince ? 🤢

Sapsarı hatta çok afedersiniz balgam gibi akıntım var ve aslında hamileliğimin en başından beri var. Yoğun enfeksiyon dedi dr zaten alıştım ben de. İdrar kulturu verdim sonucunu bekliyorum

Merhaba bir şey soracaktım. 33.hafta da çalışabilir raporu alsak sorun olmuyor değil mi MEB için ? Ve öncesinde aldığımız çalışamaz raporunu iptal ettirmek mi gerekiyor bu durumla karşılaşan yazabilir mi ?(öğretmen)

Ahhh İnşAllah ben çok sabırsızlanıyorum ya hemen doğsa istiyorum zaman hemen gelip çatsa kavuşsak. Doğuranları gördükçe bir heyecan basıyor beni🤩🤩🤩
ben en çok kokusunu merak ediyorum bebeğimin. sonra yavaş yavaş etrafını tanımaya başladıkça vereceği tepkileri merak ediyorum. eşimle aralarında olacak olan bağı merak ediyorum 🤭

Hayırlısı olsun hepimizin hakkında canım. Çevremdeki herkes normal yap diye diretiyor ama normal de beni çok korkutuyo napıyım😂
Kendi bünyen canım en iyisini sen bilirsin benide normal için korkutup sezeryan ol diyen var ama normal olsun istiyorum yaşım daha 22 belki 3 çocukla yetinmicez 35ten sonra bir son dk golü filan atarsak sezeryan sayısından dolayı sıkıntı çıkarsa filan diye normal olsun istiyorum. Eşim tek büyümüş (18 yaşındayken kaza eseri kardeşi olmuş) ben çocuklarımı tek bırakmıcam diyor 😂

ben en çok kokusunu merak ediyorum bebeğimin. sonra yavaş yavaş etrafını tanımaya başladıkça vereceği tepkileri merak ediyorum. eşimle aralarında olacak olan bağı merak ediyorum 🤭
Bende o kokuyu merak ediyorum böyle bana ait bende huzur bulan bir varlık bizimde kız olacak eşimle onun baba kız aşkına tanık olmak 😍😍 Yaa ALLAH ım keşke şuan 40 haftalık filan olsaydım da hemen kavuşsaydık 😂

Bende o kokuyu merak ediyorum böyle bana ait bende huzur bulan bir varlık bizimde kız olacak eşimle onun baba kız aşkına tanık olmak 😍😍 Yaa ALLAH ım keşke şuan 40 haftalık filan olsaydım da hemen kavuşsaydık 😂
inşallah hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur ya 🤭

Kendi bünyen canım en iyisini sen bilirsin benide normal için korkutup sezeryan ol diyen var ama normal olsun istiyorum yaşım daha 22 belki 3 çocukla yetinmicez 35ten sonra bir son dk golü filan atarsak sezeryan sayısından dolayı sıkıntı çıkarsa filan diye normal olsun istiyorum. Eşim tek büyümüş (18 yaşındayken kaza eseri kardeşi olmuş) ben çocuklarımı tek bırakmıcam diyor 😂
En mantıklısını düşünüyosun canım en güzeli normal doğum tabi ki. Rabbim gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah . Biz ne desek boş bebişler nasıl gelmek istiyolarsa öyle geliyolar 😍

En mantıklısını düşünüyosun canım en güzeli normal doğum tabi ki. Rabbim gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah . Biz ne desek boş bebişler nasıl gelmek istiyolarsa öyle geliyolar 😍
Aynen öyle canım keşke normal doğumunda sezeryan gibi belli günü olsa beklesek zaten bugün gelecek diye bilinmemezlik yoruyor beni😂

Bu kaçıncı çocuğunuz?Maşallah ben ikinciye hamileyim nasıl cesaret ettim diye kara kara düşünüyorum.Hakkımızda hayırlısı olsun.

Back
X