2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
2 hamilelik derken 2.mi? Ben ikisinde de 38i goremicem sanirimda🤭 kiz bebekler 1-2hafta erkrn gelir diye biliyorum
Evet 2 nci bu erkek diğeri kızdı erkekde 40 hafta doldurur diyolar nette ikinci hamilelik 37 den sonra olabilir yaziyor merak ettim 2nci hamileligi erkek olup erken doğuran var mi diye

Ilk bebekte tecrübesiz oluyor insan neden doğmadı bi sorun mu var diye hergun doktora gidesi geliyor suan hem koronadan korkumuza hemde aman zaten hareketli diye 1 aydir doktora bile gitmiyorum
Ben 2 gebeligimde de 3 haftayi 1 kerecik haricinde geciremedim hep bir sorun cikti ama buna sukur ikiside saglikli

Hanımlar yazdıklarınızı takip ediyorum vaktim yok muhabbete katılacak ama yazmadan geçemiyeceğim. 4. Bebeğimi bekliyorum Eylül annesi olacağım inş. 2 kızım 1 oğlum var hepside 40 haftadan sonra doğdu. İlk kızım 42 haftaya girmişti artık doğduğunda. Cinsiyetle bir ilgisi yok yani nezaman doğacağının. Siz hep en geç vakte hazırlayın kendinizi. Son haftalarda beklemek çok zor oluyor çünkü psikolojinizi erken doğururum anneme çekerim yada cinsiyeti kız erkek ona göre doğururum diye şartlamayın. Nacizane fikrimi yazdım herkes sağlıkla kucaklasın bebişleri😍

Midem cayır cayır yanıyor ve kasıklarımda acıyla karışık ağrı var hastaneye gitsem nst boş çıkacak diye korkuyorum boşuna gitmiş olucam. Off ne gıcık bir durum

Evet 2 nci bu erkek diğeri kızdı erkekde 40 hafta doldurur diyolar nette ikinci hamilelik 37 den sonra olabilir yaziyor merak ettim 2nci hamileligi erkek olup erken doğuran var mi diye
İlk bebeğim Kızdı bi hafta erken doğdu,2. Bebeğim erkek ve gününü tam doldurdu ertesi gün doğdu.3. Gebeliğim de erkek bi hafta erken doğdu. Yani genel bi kural yok galiba..hayırlısı olsun.

Midem cayır cayır yanıyor ve kasıklarımda acıyla karışık ağrı var hastaneye gitsem nst boş çıkacak diye korkuyorum boşuna gitmiş olucam. Off ne gıcık bir durum
Miden icin gaviscon ve sade sodayi onerebilirim ve yuksek yastikta yatmani. Agrin icinse ilik bir dus gercekten iyi geliyor

Kızlar özellikle ikinci yada üçüncü gebeliğini geçiren annelere sormak istediğim birşey var. Pandemi sürecinden dolayı birçok hastane doğumda refakatçimiz dışında ziyaretçi kabul etmeyecek. Oğlum kardeşini ameliyathane çıkışı görmeyi çok istiyordu. Sen ameliyathaneden çıkana kadar onu hiç yanlız bırakmayacağım anne diyor. Refakatçi olarak eşim ve annem döönüşümlü kalır diye düşünüyorum. Yanlız bebeğimiz evimize gelmeden önce abisinin de en azından hastanede bir sefer görmesini çok arzu ediyorum. Kendisini ailenin dışında hissetsin istemiyorum. En azından babasıyla kısa bir bir ziyaret yapamaz mı? sizler bu süreci nasıl yönetmeyi düşündünüz?
Aklımdaki sorular benm de bunlar. Özel odayı ayarlayacagız inşallah biz devlette kesinleşirse doğumum. Ben kızım direkt babasıyla aynı anda görsün istiyorum hatta ameliyathane kapısında. Çarşamba gün aldığımızda kesinleşecek inşallah. O güne kadar siz önce öğrenirseniz ve paylaşırsanız sevinirim ☺️Özelde yapıyorsanız sıkıntı olacagını sanmıyorum refakatçi+ çocuğunuzun. Sadece birçok hastanede refakatçi değişmiyormuş diye duydum.

Aklımdaki sorular benm de bunlar. Özel odayı ayarlayacagız inşallah biz devlette kesinleşirse doğumum. Ben kızım direkt babasıyla aynı anda görsün istiyorum hatta ameliyathane kapısında. Çarşamba gün aldığımızda kesinleşecek inşallah. O güne kadar siz önce öğrenirseniz ve paylaşırsanız sevinirim ☺Özelde yapıyorsanız sıkıntı olacagını sanmıyorum refakatçi+ çocuğunuzun. Sadece birçok hastanede refakatçi değişmiyormuş diye duydum.
devlet hastanelerinde özel oda tutulabiliyor mu?

Canimsin Allah razi olsun duan icin🙏🙏bencede vicdsn yaparsin. Nelere katlandik 1 haftaya daha mi katlanamicaz. Ne guzel oyalanabilecegi birileri varsa minnosun cok sansli. Su virus biterse artik oyle karar veririz artik heralde. Bakarsin seneye yaza bitmis olur o zaman kardesine de alisir bizde gondeririz. Bu surecte haftada 2-3 gun destek alacagim bende. Kizimda teyzem destek olmustu bundada oyle olur sanirim. Yemek temizlik olmazsa altindan kalkarim bi sekilde
Evt destek alırım ben de diyorum haftada ıkı, üç gün aklımda benm de böylelikle kafamızı yoracak daha az şeyimiz olur. Bi de herkes moral verecegıne şu zor günlerde "tek cocuk hiçbir şeymiş, iki çocuk asıl zor olan" diyor sinir oluyorum 😅 Yeni eve bu komşu kızları için gidesim yok nasıl tatlılar. Allah yardım ediyor işte. Riskli filan ama çocuğu da çıkarmayınca daha çok üzülüyorum. Canım sen içini ferah tut sana da yardım edecektir Allah. 🙏 Bır kere sen hem ufaklıkla ilgilendin, hem hamileliği götürdün. Bu ne kadar büyük bir sey bilirim. Kzm üç yaşındayken küçük bir operasyon gecırmstm on beş gün kucagıma alamadım da ne zor oldugunu görmüştüm. Az kaldı inşallah, biraz rahat olabilirsek şu yabancı kadınlar gibi, başarabiliriz☺️😍 Baktık olmuyor ıkı ay sonra veririz ne yapalım. Bir deneyelim bakalım böyle.

Öğretmen olan arkadaşlar. Benim gibi çalışabilir raporu alıp yarın okula gidecek olan var mı? 7 eylülde zorunlu doğum izni başlayacak. Yani sadece 2 hafta için çalışabilir raporu aldım ama 2 hafta da az bir zaman değil. Sonra ilk dönemi kapatabilmek için rapor derdine düşmek de zor. Bir yandan eşim moralimi bozdu. Virüsten korkmuyorsun herhalde gibi laflar ederek. Ben de okulda zaten 6 öğretmeniz 2 idareci. Bahce de falan gececek diye çalışabilir aldım. Hata mı ettim acaba diye bir kaygıya kapıldım şuan.
Benm tansiyon sorunum var bgn 6/4e düştü yine. Çalışabilir almama rağmen gidemeyeceğim iki gün rapor alacağım. Çarşamba da 37 haftalık raporumu. Açıkcası okulda filan düşer diye korkuyorum virüsten ziyade. Kendini iyi hissediyorsan git bence, insan içine çıkmak iyi gelir. Maskeye, mesafeye dikkat edersin.

Back
X