• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Yaaa tekrardan yaşamak çok güzel olmuştur senin için🥰🥰
İlkiyle aynı heyecan yok onu diyebilirim rahatca canım 😂 bunda daha relaxim ama güzel bir duygu tabiki rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰
Maşallah canım , benimde bugün aklımdan geçmiştin. Haber verdikten sonra hiç giremedin siteye diye. Nasılsın bulantı vs başladı mı?
Kese ve kalp atışı için aynı zamanda gideyim dedim canım onu bekledim 🤭 bunda daha başlamadi nedense bir kaç haftaya başlarsa onu bilmem 🤭 birde ilkinde yerleşme kanaması yaşamadım bunda yaşadım
Aaaa çok tebrik ederim canım Allah sağlıkla kavuştursun ayy 🥰🥰🥰
Amin İnşAllah canim teşekkürler🥰

Kız bebek anneleri; bebeklerinizin saçlarını toplayabiliyor musunuz? Nasıl oyalıyorsunuz toplarken? Ben mümkün değil toplayamıyorum. Öncesinde canını acıtıcak bir hamlede yapmadım, ama elimi saçına değdirir değdirmez kafa sallamaya başlıyor😁

Kız bebek anneleri; bebeklerinizin saçlarını toplayabiliyor musunuz? Nasıl oyalıyorsunuz toplarken? Ben mümkün değil toplayamıyorum. Öncesinde canını acıtıcak bir hamlede yapmadım, ama elimi saçına değdirir değdirmez kafa sallamaya başlıyor😁
Tiki tiki yapıyorum çok şeker oluyor saçları az ama olsun 😂😂💕

Kızlar bugün doktora gittim kalp atışı duyuldu sizede haber vermek istedim🥰
Maslallah saglicakla kucagina alirsin insallah 😊
Benimkinin sacları cok az, tepeden küçük lastik toka takiyorum bazen çıkarıp atiyo bazen duruyo :)
Bingildagi kapanmamis

Benimkinin baya uzadı topluyorum genelde yada yana yatıyorum gözüne giriyor ama tabi cekistiriyor acıyor 🤩

Benimkinin baya uzadı topluyorum genelde yada yana yatıyorum gözüne giriyor ama tabi cekistiriyor acıyor 🤩
işte nasıl topluyorsun canım. ? benimki toplatmıyor.. 🙈 çok saçı yok ama olanlarda ensesine değiyor, terletiyor. ama toplamak istediğimde de durmuyor, kafasıını sağa sola sallıyor. toplarken nasıl oyalıyorsun? tırnaklarını da uyurken kesiyorum. Ama saçını da uykusunda toplayamam ki😁

İlkiyle aynı heyecan yok onu diyebilirim rahatca canım 😂 bunda daha relaxim ama güzel bir duygu tabiki rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰

Kese ve kalp atışı için aynı zamanda gideyim dedim canım onu bekledim 🤭 bunda daha başlamadi nedense bir kaç haftaya başlarsa onu bilmem 🤭 birde ilkinde yerleşme kanaması yaşamadım bunda yaşadım

Amin İnşAllah canim teşekkürler🥰
Benim minnoşumda tam 7 haftalık hamileyken pembemsi kırmıZımsı kanamam olmuştı.hemen doktoru aramıştım ve o gece hastanede yatmıştım.düşük olmasın diye tedavi uygulanmıştı.en son sabah taburcu olurken hemşireler benimkinin yerleşme kanaması olduğunu ve bebeğimin de erkek olacağını söylemişlerdi 🙄🙄

Maslallah saglicakla kucagina alirsin insallah 😊

Benimkinin sacları cok az, tepeden küçük lastik toka takiyorum bazen çıkarıp atiyo bazen duruyo :)
Bingildagi kapanmamis
Teşekkürler canım 🥰
Hadi gözün aydın canım çok sevindim zamanı geldiğinde bizimde hayırlısıyla olur inşallah 🥰❣️
İnşAllah canim rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰
Benim minnoşumda tam 7 haftalık hamileyken pembemsi kırmıZımsı kanamam olmuştı.hemen doktoru aramıştım ve o gece hastanede yatmıştım.düşük olmasın diye tedavi uygulanmıştı.en son sabah taburcu olurken hemşireler benimkinin yerleşme kanaması olduğunu ve bebeğimin de erkek olacağını söylemişlerdi 🙄🙄
Benimki adetten bir gün önce oldu ve akintimin arasında karışmış şekilde geldi ilk korktum ama sabahta azıcık gelip tekrar gelmeyince dedim bu yerleşme kanaması 😊 bu erkek olayı doğru mu ya anneme diyince oda tamam bu erkek olacak o zaman dedi de 😂 ne kadar doğru bilemedim

Teşekkürler canım 🥰

Benimki adetten bir gün önce oldu ve akintimin arasında karışmış şekilde geldi ilk korktum ama sabahta azıcık gelip tekrar gelmeyince dedim bu yerleşme kanaması 😊 bu erkek olayı doğru mu ya anneme diyince oda tamam bu erkek olacak o zaman dedi de 😂 ne kadar doğru bilemedim
Valla canım Allah her şeyden önce hayırlısını versin diyerek başlayim konuşmaya ama etraflmda ne kadar yerleşme kanaması gören varsa hepsinin oğlu oldu 🤷‍♀️

Hala umutla nerede görsem toka almaya devam ediyorum🥳 O da ne zaman taksam, inatla çekip çıkarmaya😋 Zar zor tek kuyruk topluyoruz ince lastiklerle. Onları fark etmesi biraz daha uzun sürüyor😊
Öndeki bir tutam hala ilk saçları. O yüzden uzun gözüne giriyor. Arkada yeni çıkanlar kıvrılarak uzuyor. Inşallah dalgalı olur bana benzemez. Geçen banyodan sonra iki tepeden, bir arkadan topladım😍 Çok cici dursa da ömrü yarım saati geçmedi

işte nasıl topluyorsun canım. ? benimki toplatmıyor.. 🙈 çok saçı yok ama olanlarda ensesine değiyor, terletiyor. ama toplamak istediğimde de durmuyor, kafasıını sağa sola sallıyor. toplarken nasıl oyalıyorsun? tırnaklarını da uyurken kesiyorum. Ama saçını da uykusunda toplayamam ki😁
Hahha ben uykusunda topluyorum😂 şarkı söylüyorum ayna karşısına geciriyorum bak ne güzel olsun diyorum oyuncaklarına falan daldiginda yani kısaca dikkati başka biseydeyien topluyorum😂 ver en çok evde koşturuyor benimde elimde saçları toplamaya çalışıyorum😂😂

Teşekkürler canım 🥰

Yerleşme kanaması erkekte mı oluyor genelde🤷 kizlar hadi bu tezi kanıtlayalim😂 benim kız ve yerleşme kanaması olmadi

Valla canım Allah her şeyden önce hayırlısını versin diyerek başlayim konuşmaya ama etraflmda ne kadar yerleşme kanaması gören varsa hepsinin oğlu oldu 🤷‍♀️
Hayırlısı bakalım canım oğlan olursada hayır demem kızım var sonuçta onuda tatmış olurum ha kız olursada yine sevinirim kızıma yoldaş sırdaş olur ileride 🥰
Yerleşme kanaması erkekte mı oluyor genelde🤷 kizlar hadi bu tezi kanıtlayalim😂 benim kız ve yerleşme kanaması olmadi
Benimde ilki kız yerleşme kanamam olmadı 😂

Back
X