- 21 Ocak 2016
- 507
- 873
- 53
Aynen canım tam açıklık 10 cm olunca üstüne 2-3 saat bekliyorlar bebek kendi yolunu bulsun diye aşağı inerken. Tamamen indiğinde ıkındırıorlar hemen çıkıyor zaten. Onlar sana zamanı gelince söyleyecek. Nasıl ıkınman gerektiğini de söyleyecek. Ebeler sancı gelince nefes al diyor tut diyor ve sonra hadi hadi hadi diyerek motive ediyorlar komik bir an :) onları dinlediğin sürece pat diye doğar bebiş merak etme. Gerekmedikçe önden kesi atmıyorlar. Kendi yırtılman olursa da hemen epiduralliyken dikerler hissetmezsinIkınma kararını onlar veriyorlar demi canım muayene ederek bana diyorlar o anı yaşamalısın bilmem ne falan epidurali isteme falan ben isticem vallahi ne güzel anlattın canım allah razı olsun senden anlatınca sanki daha kolay geçecek gibi su serptin yüreğime dilerim rabbim gönlüne göre verir kızinada sağlıklı uzun ömür verir inşallah benim gittiğim hastane kabul edecekmi eşimi bilmiyorum hiç sormadım canım normalde gittiğimizde bile dışarda bekletiyorlar gittiğim hastanede türk ebe var doğumuma girmeisni rica ettim inşallah dedi vallahi bakalım canım![]()
Sureci zordu aglamalarna dayanmak ck zor...bana gelince brz DHA iyyim hamdolsun gece uykularm HC yok benm fndk günduz uyyuo gece otryo