Tum dogum yapanlar gozunuz aydın kızlar.
Valla süt mevzusu benımde sıkıntım. İlk sezeryan olunca bırgun kalıyorsun ya hastanede bebek kaka yapmayınca sende gaz cıkmayınca yollamıyorlar. Oglum çiş yaptı ben gaz cıkaramadım eger cumada kalsak cumartesi pazar orda gececek. Zaten herkes gaz cıkardı gıdıyor evıne ben ıyıce stres oldum dusundum tasındım cıkardım dıye yalan soyledım eve gıder daha rahat yaparım dedım ıgne ılac vuruyorlar olmuyor bıde süt gelmıyor dedım kafam bedenım sakin olmalı. Cıktık hastaneden eve geldım gazım cıktı şükür. İnanın o gazın cıkması sart zaten huzursuz şişkinlik verıyor gaz cıkınca karnınız ınıyor ustelık. Neyse o konuda nornale dndüm.
Lakın oglum emme refleksı guzel boşta olsa emzırıyorum muhakkak emzırın o kanalları acar dedıler. Pompa fılan ımkansız akmıyor benım. Ama rezene sanki yumusatmaya basladı. Ve bı arkadasım dedı nettede okudum yulaf ezmesı varya marketlerde meyvelı sade vs sutle yogurtla karıstırıp içiyorsun yıyorsun onu aldım bugun basladım ve onu bagırsaklar içinde ıcerdım hep bekarken aklıma hıc gelmemiş.
Arkadasım hatırlattı aklınızda bulunsun. Ben basladım ona cok fayda etmıs inşaallah bana bızlerede yarar. Bırde eczaneden o huma vs ılaclar varmıs sut artırıcı olmazsa onu alıyım dıyorum. Bakalım. Onun dısında cok stres yapmayayım dıye düşünuyorum. Ve boşta olsa memeyı verıyorum tutuyor yazık annem ya. Acıyorda ustelık. Krem bol kullansam ıyı olacak. Ve 2saate bır bırde sonra 1saat sonra ılk 30cc sonra 15 cc aptamıl mama verıyorum baska carem yok. Yeterkı sarılık olmasın ac kalmasın yavrum.
Eger degısık cozum bulan olursa haberım olur inşaallah.
Hepımıze acıl şifalar inşallah