- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 53
- 37
Ya o rutinde genetik hastalıkları da akılda tutmak, atlamamak için soruluyor aslında ..Anladım canım bşde doktor bize eşimle akrabalık var mı diye sordu bi alakası var mı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya o rutinde genetik hastalıkları da akılda tutmak, atlamamak için soruluyor aslında ..Anladım canım bşde doktor bize eşimle akrabalık var mı diye sordu bi alakası var mı acaba
Aynen valla her seferinde gaz cikarirken tisortlerim kusmuk oluyor. Besige yatiriyorum hemen bez koyuyorum yoksa yatagi da kusmukDesene bi süre kusmuk içinde yuzecegiz. Benimki bacağıma kaka yaptı, elime işedi ve kaldırırken suratima kustu bileçok seviyor annesini ...
Şu sarılık riskini atlatayım öyle yapcam canım Bi arkadaşım daha öyle yapmamı tavsiye ettiCanım benim kardeşimin bebeği de göğüs ucu çok olmadığı için tutmuyordu birde biberona alışmıştı ağzına biberonu değdirip sonra memeyi verdik bir süre böyle kandırınca memeye alıştı sende deneyebilirsin biberonu ağzına sok ardından çek memeyi ver
Ben bazen saf gul suyum var onla islatiyorum bazen de kettle de ilimis suyum hep var onla islatiyorum. Soguk oldugu da olmustur sorun olmaz bence biraz irkiliyor ama sorun olmaz canimKızlar, alt degıstırırken kaynamış ılımış su ve pamukla temızlıyorsunuz demi, bazen su sogumus oluyo, alt degıstırırken gebelde hep aglıyor, sogukolmasının bı zararı var mı,sız her seferınde yenı su mu kaynatıyorsunuz sıcak olsun diye?
6 gün silikonla emzirip memeyi tutmuştu sonra yatırdılar hastaneye ya 5 gün biberon verdiler yine başa sardık bakalım Bi sarılık riski bitsin uğraşcam bendeHer defasında düzenli olarak yıka günde bı kez kaynat hatta o zaman aman enfeksiyon olmasın. Alsa aslında göğsünü çok daha iyi olur
Bizim ikinci de geçti canım ama içini ferah tut geçer bir kulak mı kaldıHadi ya bizimki 2 kez girdi oradaki kadında hiç rahatlamtmadi beni kaldı deyip gönderdi
Alla alla baya kişi var diyo nasıl sizinki canım tüy var mı böyle siyah şekildeaynısı bizde de var hatta bende de var doğru anladığım seyse
Benim de öyle . Sütün tazyikli mi akıyor peki dikkat ettin mi ?Aynen valla her seferinde gaz cikarirken tisortlerim kusmuk oluyor. Besige yatiriyorum hemen bez koyuyorum yoksa yatagi da kusmuk![]()
Yok cnm dikiş değil karnım bildiğin kapkara ya başka sıkıntım yok çok şükürCanim ben buraya yazmistim hatta benim.morarma değilde dikisin ustu kenarlari hep kirmizi anlamadim antibiyotik verdi doktorum tekrar
Evet var ince tüyler bende de var kuyruk sokumu üzerinde cukur delik gibi bişey aynısı benimde öyle olunca bana benzrdgi için dedikAlla alla baya kişi var diyo nasıl sizinki canım tüy var mı böyle siyah şekilde
Aynen pompa lansinoh zaten başlık da koymuşlar biberon da olsun diyeLansinoh diyince sut pompası sandimkusura bakma
benimki mamajoo
Ya yıkadık çocuk enfeksiyon oldu salak kafam çok pişman oldum iş işten geçtiİlk bi kac gun çok az normalmiş
Anladım canım evlatlarımıza sağlık versin Rabbim ❤Ya o rutinde genetik hastalıkları da akılda tutmak, atlamamak için soruluyor aslında ..
zaten çoğu insan böyle bi hastalık olduğunu fark bile etmiyormuş inşAllah birşey çıkmaz hepimiz deEvet var ince tüyler bende de var kuyruk sokumu üzerinde cukur delik gibi bişey aynısı benimde öyle olunca bana benzrdgi için dedik
Canım bizimde biraz kan olmuştu zınında oluyordu birkaç gün geçiyor merak etmeAynen pompa lansinoh zaten başlık da koymuşlar biberon da olsun diye
Ya yıkadık çocuk enfeksiyon oldu salak kafam çok pişman oldum iş işten geçti
Amin ..Anladım canım evlatlarımıza sağlık versin Rabbim ❤
Goguslerim doluysa bazen oksuruyor ordan anliyorum tazyikli ama surekli goguslerim tas gibi degil cunku benim bebek uyanik oldugu vakit surekli memede. Cani sıkıliyor meme istiyor. Ben de reddetmiyorum. Hal biyle olunca tazyikli zaman azBenim de öyle . Sütün tazyikli mi akıyor peki dikkat ettin mi ?
Siz de mi yıkadınız canım, ya aynen zıbında da oluyor nasıl canım sıkılıyor gördükçeCanım bizimde biraz kan olmuştu zınında oluyordu birkaç gün geçiyor merak etme
Ne hastaligiymis kizaten çoğu insan böyle bi hastalık olduğunu fark bile etmiyormuş inşAllah birşey çıkmaz hepimiz de
Bizimde öyle. Dikkat edicek dışarda yapıcak bişey yok. Bizimkide gelir gelmez elini yüzünü yıkadığı gibi çocuğun dibinde.Biraz büyütebilseydik bizde rahat ederdik valla benim cevremde kimse yok şükür ama eşim işten geliyor onu bir saat yaklastirmiyirum sonra geliyo yanına
Anladim canim ben islak mendil kullanıyorum ama aslinda pamuk kullanmak daha iyiİlk birkaç ay enazından ılk 40 gun oyle onerdıler, ıslak mendilde ne de olsa kımyasal var ,dogal olsun diye, dısardaysak fln ıslak mendıl kullanıyorum da evde pamuk kullanıorum