Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gunde 2 defa mama veriyorum geri kalan satlerde emziryorum ve 60 ml yapiyorum az mi veriyorum sence bebegim 40 günlükBenimki 48 gun oldu, ölçek tablosunda benimki icin 150 ml 5 defa diyor ama henüz 150 icemiyor 100-120 ml civari içiyor. Senin bebis içinde 120 ml 6 defa diyor. Tabi sadece mama ile besleniyorsa. Bebisler büyüdüklerinde icin kaka yapma sureleride uzuyor, bagirsaklar uzuyor, besinler icerde daha uzun sure geçiriyor ve vücut daha cok emiyor olabilir, o yuzden kaka sayıları azalıyorprobiyotikler ise yarıyor bence
![]()
Bide giyiniyorlar süsleniyorlar makyaj yahu ben saçım dağılınca toplayamıyorum bazen duş alınca bile hakikaten özgürlük oluyor o da hayatımın en hızlı duşları su dökün tıkan çık..
Ben kabusa devamHepiniz ete mi gömüldünüz naaptınız yaa :)) kimseden ses çıkmıyor bugünn
Ayyy deme. Bizde sabah 5 te uyandık. Akşam üstü 4:15 de uyudu. Şimdi zorla karnını dıyurdumda gaz çıkarmacaBen kabusa devam![]()
iyi bayramlar canimİyi bayramlar![]()
yarim saat oldu anca uyuttum sabahtandir mizmiz agliyor huzursuz ;(Hepiniz ete mi gömüldünüz naaptınız yaa :)) kimseden ses çıkmıyor bugünn
bize vitamin vermedi doktorumuz neden size vermiş kullanilmasimi gerekiyor vitaminPolvit multıvitamın kullanan var mı , bebişlerınıze multıvitamın kullanıyor musunuz , hangimultıvıtamını ne kadar ölçude kullanıyorsunuz
Zinco kullanıyorum ben gaz için. 12 saatte bir 3 damla. Gerçi 2 gündür vermiyorum. Gayette iyi. Uykusuzluk bizdede var ama ağlak değil. İlk dönem sıkıntılıydı bizim Gazıyarim saat oldu anca uyuttum sabahtandir mizmiz agliyor huzursuz ;(
3 gündür ben de bebek de eşim de telef olduk ya ... memeyi de biberonu da ilk emip sonra çığlık çığlığa ağlıyor. Asla uyumuyor ve uykusuzlugu yüzünden de ağlıyor emmiyor. .. her konuda sabırsızAyyy deme. Bizde sabah 5 te uyandık. Akşam üstü 4:15 de uyudu. Şimdi zorla karnını dıyurdumda gaz çıkarmaca
Bidakı gıdısımde sorcam bakalımbize vitamin vermedi doktorumuz neden size vermiş kullanilmasimi gerekiyor vitamin