Arkadaşlat d vitamini ne kullanıyorsunuz internette bazılarının içeriğinin temiz olmadığını gaz yaptığını okuyorum bize pedia d verdi ocean kullanan varmı ?
Arkadaşlat d vitamini ne kullanıyorsunuz internette bazılarının içeriğinin temiz olmadığını gaz yaptığını okuyorum bize pedia d verdi ocean kullanan varmı ?
İkinin mor paketini kullandım canım ondan çok memnundum tesadüfen markette o vardı. Eski sürümmüş adam artık gelmeyecek natürel e tamamen geçiş yaptı dedi. Natürel in 2 si dar geldi 3 ü büyük. Kafam karışık hangisini kullansam. Mor paketin ikisi tam oluyordu.
Bizim de oyle olduğumuz 2 günü oldu. Hic kucaktan inmiyor surekli memede hep huzursuz ağlıyor vs. Sanırım büyüme atakları. O haftalara denk geldi çünkü sizin de oyle olabilir biz de 52 günlüğüz
Arkadaşlarım hamak beşik kullanan var mı aranızda. Dün çarşafla salladık hemen uyudu :)) hamak beşik almayı düşünüyorum. Kullanıp memnun olan varsa fikir alırım
Arkadaşlarım hamak beşik kullanan var mı aranızda. Dün çarşafla salladık hemen uyudu :)) hamak beşik almayı düşünüyorum. Kullanıp memnun olan varsa fikir alırım
Ateşi yoksa ve boğulur gibi pes pese öksürmüyorsa gitmeyin derim ben .. çünkü hem ateş olmadan bişey yapılmıyor anne sütü soğuk algınlığından falan koruyucu immunglobulinler de içerdiği için, sadece burnunu açın ve emzirin deniyor hem de covid riski var ...
İkinin mor paketini kullandım canım ondan çok memnundum tesadüfen markette o vardı. Eski sürümmüş adam artık gelmeyecek natürel e tamamen geçiş yaptı dedi. Natürel in 2 si dar geldi 3 ü büyük. Kafam karışık hangisini kullansam. Mor paketin ikisi tam oluyordu.
Oğluma üçü yaptım o daha kilolu sıkıştırma olmasın diye kızım daha zayıf ona 2 numara. Dünyanın parası gitti bez mama ne zormuş ve masraflı ama paha biçilemez
Hamak beşik hiç güzel değil bizde bebek kollarını açıp uyuduğu için Bi köşeye toplanıyordu rahat edemiyordu hiç yatamadı bende alacaktım allahtan ablamın vardı koydum içine hep bi köşeye topluyordu bebeği
Oğluma üçü yaptım o daha kilolu sıkıştırma olmasın diye kızım daha zayıf ona 2 numara. Dünyanın parası gitti bez mama ne zormuş ve masraflı ama paha biçilemez
Görümcem kullandı memnundu ama çocukta alışkanlık yaptı 2 yaşında hala hamakta sallanmadan uyuyamıyor tabi bütün çocuklarda böyle olacak diye bişey yok