- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
Cok sukur kizin varmis canim rabbimin vardr bir bildigi hic uzulme hersey bir imtihan sonuctaInsallah canim umudum yok ama bekliycem yinede
Aynen canim aminn insallah
Cocuk elbet yine yapilir rabbim onlarin yokluguyla sinamasin gerisi bos
Dogru soyluyosun canim saolun hepiniz bi umut belki mutlu haberi veririm size kendinize iyi bakinCok sukur kizin varmis canim rabbimin vardr bir bildigi hic uzulme hersey bir imtihan sonucta
Merhaba benim drm da çok kısa dinletmişti. Sesi duymak için verdikler dalga bebeğe ısı veriyormuş o yüzden kısa tutuyorum demiştiBana da dinletmedi sesi kan akımı var dedi ekrandan gösterdi hatta ben dedim zararlı diye mi dinleyemiyoruZ evet dedi
Hakkında hayırlısı olsun.Dogru soyluyosun canim saolun hepiniz bi umut belki mutlu haberi veririm size kendinize iyi bakin
Geçen hafta alttan muayene duymuştum zaten o yüzden çok sıkıntı yapmıyorum canımNe guzel iste zorda olsa duymussun ya diger hafta dahada belirgin duyarsin
O nasıl oluyor canım ?Kesinlikle canim hamilelik gunlugude yaptim yaziyorum cok guzel oluyor
Benim geçen hafta alttan bakınca çok net duyduk. Bugün üstten baktı çok az duyduk ama gelecek hafta daha iyi duyarım herhalde.Kızlar kese ve kalp atımına karından mı bakıyor dr ? Kalp atımı videosu anını çektınız mı yada verıyor mu ?
Kaç haftalık canım? Başka doktor görüşüde al mutlaka. İnşallah haftaya gösterir kendini.Bebegim gorunmedi kizlar yani bebek falan yok yolk sacta yok kese bos
Bir hafta bekliycez haftaua gorunmezsr kurtajla alicaklar
Benım dr da alttan bakıomus galiba. Yarın kese randevum var kızlar dua edinBenim geçen hafta alttan bakınca çok net duyduk. Bugün üstten baktı çok az duyduk ama gelecek hafta daha iyi duyarım herhalde.
Kendim hazirladim canim yotubeda var cok guzel oluyor hamile gunlugu yapimi.. hazirlarida var ama ben el emegi olsun istedimO nasıl oluyor canım ?
Hayırlı haberlerini duyarız inşallah. Benimki önce üstten bakıyor olmazsa alttan bakıyor. Bu hafta üstten baktı görünce hiç alttan bakmadı. Çok heyecanlı ama stresli bir süreçmiş. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Benım dr da alttan bakıomus galiba. Yarın kese randevum var kızlar dua edin
Kac kacsin canim guzel haberlerle gelBenım dr da alttan bakıomus galiba. Yarın kese randevum var kızlar dua edin
14 ekım transfer canım kaç oluyo :)) bılmıorum dr soylemedi de 6 + 4 mü oluoki?Kac kacsin canim guzel haberlerle gel
Benimde sat 16 eylul canim nasil yani bebgimi goremedniz? Alttan mi bkti?Bugün bende hastanedeydim. Her şey olması gerektiği gibi dedi doktor fakat bebeği tam göremedik kesede e kalp atışı filanda hiç konuşmadık bile. 10 gün sonra tekrar gel dedi. 18 eylül sat. Bana yakın olanlar normal mi bu şimdi
Sat kac canim tup bebekte sata gore hesapliyor doktorlr14 ekım transfer canım kaç oluyo :)) bılmıorum dr soylemedi de 6 + 4 mü oluoki?
Benim 22 eylül sat bende göremedim kesen kac mmBugün bende hastanedeydim. Her şey olması gerektiği gibi dedi doktor fakat bebeği tam göremedik kesede e kalp atışı filanda hiç konuşmadık bile. 10 gün sonra tekrar gel dedi. 18 eylül sat. Bana yakın olanlar normal mi bu şimdi
Cinsiyeti ilk belli olacaklardan birisinBEN fransa da olduğum için muhtemelen haklarımız farklıdır örneğin burada 40 saatten fazla çalışmak herkese yasak. Bu da günde 7 saat max ediyor. ama evet paylaşalım tabi :) 10 haftaya bugün girdik biz. 2 hafta sonra ilk trimester bitiyor, detaylı ultrason olacak. İple çekiyorum:)
Benimde sat 16 eylul canim nasil yani bebgimi goremedniz? Alttan mi bkti?
Hayır karından baktı. Kese 17.6 mm+7.4 mm diye bir ölçü var ama bumukiBenim 22 eylül sat bende göremedim kesen kac mm
Usg goruntunu ekleyebilirmisin canimHayır karından baktı. Kese 17.6 mm+7.4 mm diye bir ölçü var ama bumuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?