• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bende bende bide duş alıp havlu ile keyif yapmayı özledim saçımı tarayabilirsem binbir şükür ediyorum😆
2 aylık asiyi oldu hemşire 3 gün yıkama dedi.
3 günlük süre canıma da okudu.
Az önce yıkadım uyuttum şimdi evi topluyorum:(((
Sonra da kosa kosa eğer uyanmazsa banyoya gideceğim

Mukus dedigin sumuksu dimi canim. Benim bebegimin var genelde. Baktim internetten normal diyor anne sutu alanlar icin ki ben inek urunleri kullanmiyorum alerji de olamaz. Peynirimi bile keci sutunden olani aldim
Evet canım aynen sümüksü böyle birde bebeğim çok huzursuz gündüz çok az uyuyor böyle olunca şüphelendim internettede drlar mukus varsa incelenmeli diyor yarın bir randevumuz var sorarım. Keçi sütüde dokunanilirmiş inek sütü alerjisi olan bebeklere

Bizde Dr var sanki zaten her bezi kakalı süt alerjisi olanlar nasıl anlamışlar acaba

napcan canım hepimiz öyleyiz ancak fırsat bulunca işlerimizi yapabiliyoruz

Bazen bir kaç dk emiyor sonra emmek istemiyor gzdan mı bu yüzden mi yapıyor bilemedim
O ıkınma hiç bitmedi ki zaten..
Gaz ilacı kullanan var mı?
Senin bebekte süt alerjisi vardı dimi arkadaşım ? Diyet yapıyomusun ? rahatlamadımı bebek

Allahimmm önlük alma vakti gelmiş desene..

😁😁
Bakalım Bugün uyutabilirsem bende gireceğim aşıdan önce gayet sakin bi çocukta uyku saatleri belliydi aşıdan sonra baya kudurdu resmen uyumuyor ağlıyor sallanmak istiyor hep memede kalmak istiyor o değil ahım şahım emdiği de yok

Ayin 9unda sızıntı oldu hastaneye yatırdılar eve gidemezsin dediler 24 saat ıçinde doğurdun doğurdun doguramadin enfeksiyon kaparsınız sezaryana almak zorundayız dediler ve aldılar :)

Aynen önlük vakti geliyoo 😄

Ya bizde de 2 gündür şöyle bi huy gelişti öyle bi ağlıyo ki yere koyunca sanki bişey ısırmış bi yerine bişey olmuş gibi. Çığlık atarak böyle morarıyor resmen. Dün soyup baktık bişey mi ısırdı bi yerine bişey mi oldu diye o kadar yani. Biz de hemen koşup aldığımız için öğrendi bunu huy edindi.

Benim de son hafta sezaryen belli oldu kanala girmedi kafa çapı da büyüktü. Meğersem o kadar kısaymış ki kordun inemiyomuş yavrucak 😅 42ye kadar beklesem de inemeyecekmiş kordon el kadardı o kadar kısa yani

Aynen önlük vakti geliyoo 😄

Ya bizde de 2 gündür şöyle bi huy gelişti öyle bi ağlıyo ki yere koyunca sanki bişey ısırmış bi yerine bişey olmuş gibi. Çığlık atarak böyle morarıyor resmen. Dün soyup baktık bişey mi ısırdı bi yerine bişey mi oldu diye o kadar yani. Biz de hemen koşup aldığımız için öğrendi bunu huy edindi.

Benim de son hafta sezaryen belli oldu kanala girmedi kafa çapı da büyüktü. Meğersem o kadar kısaymış ki kordun inemiyomuş yavrucak 😅 42ye kadar beklesem de inemeyecekmiş kordon el kadardı o kadar kısa yani
Sağlıkla büyüsün minisler ne diyelim o kadar da ameliyat vs olduk 😁

Evet canım aynen sümüksü böyle birde bebeğim çok huzursuz gündüz çok az uyuyor böyle olunca şüphelendim internettede drlar mukus varsa incelenmeli diyor yarın bir randevumuz var sorarım. Keçi sütüde dokunanilirmiş inek sütü alerjisi olan bebeklere
Artik besinsizlikten vucudum alarm veriyor. Eklemelrimin hepsi agriyor ayaga kalkarken dizlerim cok fena. Laktozsuz sut deniyorum ama o da sanki gaz yapti. Kalsiyum ilacimi da almaya korkuyorum. Gunduz de az uyuyor ustelik uyudugunu da zorla uyutuyorum. Mukuslu kakayi ben de bi daha arastirayim canim daha nasil diyet yapacaksam🤦‍♀️bu arada inek sutu alerjimiz var mi bilmiyorum sadece gazi siddetli olunca kestim ama dun biraz inek yogurdu yedim sanki daha artti bugun. Belki de tesaduftur

Ben dün eşime isyan bayrağını açtım valla ... aralıksız 3 saat ağlayınca bir de emmeyince, dedim çabalamayı her an bırakıp kendimi depresyonun kollarına atabilirim . Sağolsun alıp ayağında sallamaya başladı biraz nefes aldım . Bu sefer de kendimi yetersiz ve kötü bi anne gibi hissettim 😓
Yok canım ne yetersizliği ben de bugün çaktırmadan sabah ağladı eşimi bekledim gitsin uyansin baksın dedim uyuyor numarası yaptim😁sağolsun beni uyandirmadan gitmiş bakmış

Reis kusura bakma kucağımda bebe ile anca bi kadar edebiyat 😁
Halit ziyalar ters döndü kabirlerinde 😁

M alak gibi yatıyordum yine evde
r adikal bi karar alıp ayaklandim
v ardım geldim kadınlar kulübüne
a bi de baktım verdin güzel bi haber
c iddiye alma gsyabk sen doğuramazsın desem de
k adın haklı çıktı valla 2 güne bebeyi dogurdum
k albine sigindim affet beni
l ale alıp sana yollasam affolmam mi ?
Ya ahahahha allah seni napmasin bu dizelere hayatim boyunca unutmayacagim cok makbule gecti tesekkur ederim hanimefendi bebeni öp yerime😍😁😁🤣🤣

Bebeği pamukçuk geçirenler, ya bi haftadır karbonat ve doktorun verdiği fungostatin diye bir ilaç kullanıyorum hala geçmedi. Siz naptınız ya? Acı çekiyo bence emerken yavrum
Acı cektıgını nerden anladın canım, bizdede var 1 aydır gecmedı , karbonatla temızlıyorum her gun agzını ama mememi pek temızleyemıyorum fırsatolmuyo yaygarayı basınca genelde verıyom hemen. İlac taraftarı degılım pek ama gecmesse vercem galiba

Acı cektıgını nerden anladın canım, bizdede var 1 aydır gecmedı , karbonatla temızlıyorum her gun agzını ama mememi pek temızleyemıyorum fırsatolmuyo yaygarayı basınca genelde verıyom hemen. İlac taraftarı degılım pek ama gecmesse vercem galiba

Canım memeyi mutlaka temizlemen lazım yoksa geçmez. Bak doktor videoda anlatıyor

Canim Kilosu az diye mamayi artirmami soylemisti doktor gunde 4 kere mama veriyorum suyuda 5 cay kasigi veriyorum günlük ,idrarin rengi acik sari duruyor bezinde , birde ben hava serinledi suyu fazla icmiyorum sutumden azmi geciyor acaba diyorum
İdrarın rengi normal. Peki bugün nasıldı idrarı. Gün içinde küvetine oturtup hafif hafif suda dökebilirsin. Bizimki hemen yapıyoru öyle :)

Back
X