- 30 Nisan 2018
- 2.174
- 3.087
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de onu niye dedım bunu niye yaptım ,ona ole dedım dıye o uzulmusmudur gibi sacma şekılde :))Kızlar duygu durumunuz nasıl benim her şeye aglayasim var çok saçma ve mutsuz gibiyim
Evet cok hareketliydi inslaah icime su serptinizUltrasonun kalitesine göre değişir benim devlette belli bile olmuyor özelde çok net bence sizinki de net ama hareketliyse bebek daha net görüntü için vajinal bakmak istemiştir doktorunuz
Ayni ben de oyleyim canim bi tavsiyesi olan var mi bu duruma yaKızlar duygu durumunuz nasıl benim her şeye aglayasim var çok saçma ve mutsuz gibiyim
Sagol canim icimi rahatlattinizBilemedim ki canım hareketli olduğundan netlik olmamış olabilir aslında bunda bi şey yok sıkma canını sağlıkla gelsin miniklerimiz![]()
Ağzının tadı acı olduğu için mi tükürüğünü yutmuyosun canım.Bende tukruk salgsindan agzmi gun icinde hic acmiyorum annem yanimda ne onunla konusyorm ne esimle ne kizinla psikojm pert.
Yemek yiyebilsem cok iyi olacagım sanırım ama yemek yememekten sürekli yanma bulantı dan butun zevkim kaçtı. 2 hafta oncesine kadar bu hafta ne oluyo ne bitiyo die deli gibi araştırıyordum. Şimdi bebek kac hafta kac gunluk bilmiyorum gece uyumak ayrı sorun sabah kahvaltı yapmak ayrı. Bu durum beni cok yordu eşime hiç hele yüzüne bile bakmıyorum gelmişmi gitmişmi yemek bile yapamıyorum. Bugunume şükür bebegim saglıklı olsundaKızlar duygu durumunuz nasıl benim her şeye aglayasim var çok saçma ve mutsuz gibiyim
Gazın varsa net olmuyorGoruntusu boyle bacilarim depresyonlara giriyorum ben galiba bu vesveselerim beni bitirecek
Aynı ben gece yanında yatamiyorum sabaha doğru bulantim olunca oturma odasına geçip orada sabahliyorum yemek yapmak desen hak getire kokuya dayanamıyorum eşim bile 9 Ay ne yapacan sen diyor temizlik iyi oldgumu hissedince yapıyorum ama yetmiyor sanki hep hasta gecirecekmisim gibi geliyor çünkü gün boyu halsiz ve bulantilarim oluyor arada midem kötü oluyor gegirme şeklinde çok afedrsin yani artık ertesi gün ne olacak korkusuyla geçiyor sanki depresyonda gibiYemek yiyebilsem cok iyi olacagım sanırım ama yemek yememekten sürekli yanma bulantı dan butun zevkim kaçtı. 2 hafta oncesine kadar bu hafta ne oluyo ne bitiyo die deli gibi araştırıyordum. Şimdi bebek kac hafta kac gunluk bilmiyorum gece uyumak ayrı sorun sabah kahvaltı yapmak ayrı. Bu durum beni cok yordu eşime hiç hele yüzüne bile bakmıyorum gelmişmi gitmişmi yemek bile yapamıyorum. Bugunume şükür bebegim saglıklı olsunda
Hem cok afedersiniz tukrugum sumuk gibi hem tadi kotu ve hem asiri salgilanio yani normal bi insan tukrgu givi degl ck fazla ve bu hamilelerde 10000 kiside 1 goruluyomus oda beni bulduAğzının tadı acı olduğu için mi tükürüğünü yutmuyosun canım.
Bende ayniym ya birak esi kizim gozlermn icine bakiyo hcbse yapamiyorm ck uzuluyorm.insallah cabuk atlatirizYemek yiyebilsem cok iyi olacagım sanırım ama yemek yememekten sürekli yanma bulantı dan butun zevkim kaçtı. 2 hafta oncesine kadar bu hafta ne oluyo ne bitiyo die deli gibi araştırıyordum. Şimdi bebek kac hafta kac gunluk bilmiyorum gece uyumak ayrı sorun sabah kahvaltı yapmak ayrı. Bu durum beni cok yordu eşime hiç hele yüzüne bile bakmıyorum gelmişmi gitmişmi yemek bile yapamıyorum. Bugunume şükür bebegim saglıklı olsunda
Aynı durumdayız gözüm hiç bişey görmüyo gerçekten ne kahvaltı ne akşam yemeği kaldı çok zor gerçekten aç kalıyorum resmenYemek yiyebilsem cok iyi olacagım sanırım ama yemek yememekten sürekli yanma bulantı dan butun zevkim kaçtı. 2 hafta oncesine kadar bu hafta ne oluyo ne bitiyo die deli gibi araştırıyordum. Şimdi bebek kac hafta kac gunluk bilmiyorum gece uyumak ayrı sorun sabah kahvaltı yapmak ayrı. Bu durum beni cok yordu eşime hiç hele yüzüne bile bakmıyorum gelmişmi gitmişmi yemek bile yapamıyorum. Bugunume şükür bebegim saglıklı olsunda
Hadi ya o da farklıymış benim ağzında da kötü bi tat var midemi bulandırıyo su bile acı ya.Hem cok afedersiniz tukrugum sumuk gibi hem tadi kotu ve hem asiri salgilanio yani normal bi insan tukrgu givi degl ck fazla ve bu hamilelerde 10000 kiside 1 goruluyomus oda beni buldu
Ne zaman basladi bu tukuruk olayi canim. Ben de bu aksam ilk defa sanki fazlalasti ve metal tadi aliyorum.Hem cok afedersiniz tukrugum sumuk gibi hem tadi kotu ve hem asiri salgilanio yani normal bi insan tukrgu givi degl ck fazla ve bu hamilelerde 10000 kiside 1 goruluyomus oda beni buldu
Kizimda benmde oleydi demir tadi vardi sanki bu defa ck dha farkli lama gbi tukruk uretiorm agzm surekli kapali kmsyle konsmiorm elmde bardak tukurp ole 2 kelime en fzla sora yne agzm su doluyo.ben bolesnide gormedm arrkHadi ya o da farklıymış benim ağzında da kötü bi tat var midemi bulandırıyo su bile acı ya.
5. Haftafan itibaren hizla devam edioNe zaman basladi bu tukuruk olayi canim. Ben de bu aksam ilk defa sanki fazlalasti ve metal tadi aliyorum.
Dr devlet karşılamıyor deyip bı kağıda adını yazdı eczacıya da kağıdı verdik 50 TL dedi sadeceSana doktor mu dedi eczacı mi ? Git bence eczacıya sor onlar daha iyi anlıyor ilacı reçeteli alanlar var de bakalım ne diyecekler![]()