• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Normalde de duygusal biriyimdir ama bu kez gayet normal duygu durumum şükür herzamanki gibi😊 bulantı icin de premesis plus önerdi doktorum hem folik asit de barindiriyor

Bende tukruk salgsindan agzmi gun icinde hic acmiyorum annem yanimda ne onunla konusyorm ne esimle ne kizinla psikojm pert.

Kızlar duygu durumunuz nasıl benim her şeye aglayasim var çok saçma ve mutsuz gibiyim
Yemek yiyebilsem cok iyi olacagım sanırım ama yemek yememekten sürekli yanma bulantı dan butun zevkim kaçtı. 2 hafta oncesine kadar bu hafta ne oluyo ne bitiyo die deli gibi araştırıyordum. Şimdi bebek kac hafta kac gunluk bilmiyorum gece uyumak ayrı sorun sabah kahvaltı yapmak ayrı. Bu durum beni cok yordu eşime hiç hele yüzüne bile bakmıyorum gelmişmi gitmişmi yemek bile yapamıyorum. Bugunume şükür bebegim saglıklı olsunda

Yemek yiyebilsem cok iyi olacagım sanırım ama yemek yememekten sürekli yanma bulantı dan butun zevkim kaçtı. 2 hafta oncesine kadar bu hafta ne oluyo ne bitiyo die deli gibi araştırıyordum. Şimdi bebek kac hafta kac gunluk bilmiyorum gece uyumak ayrı sorun sabah kahvaltı yapmak ayrı. Bu durum beni cok yordu eşime hiç hele yüzüne bile bakmıyorum gelmişmi gitmişmi yemek bile yapamıyorum. Bugunume şükür bebegim saglıklı olsunda
Aynı ben gece yanında yatamiyorum sabaha doğru bulantim olunca oturma odasına geçip orada sabahliyorum yemek yapmak desen hak getire kokuya dayanamıyorum eşim bile 9 Ay ne yapacan sen diyor temizlik iyi oldgumu hissedince yapıyorum ama yetmiyor sanki hep hasta gecirecekmisim gibi geliyor çünkü gün boyu halsiz ve bulantilarim oluyor arada midem kötü oluyor gegirme şeklinde çok afedrsin yani artık ertesi gün ne olacak korkusuyla geçiyor sanki depresyonda gibi

Ağzının tadı acı olduğu için mi tükürüğünü yutmuyosun canım.
Hem cok afedersiniz tukrugum sumuk gibi hem tadi kotu ve hem asiri salgilanio yani normal bi insan tukrgu givi degl ck fazla ve bu hamilelerde 10000 kiside 1 goruluyomus oda beni buldu

Bende ayniym ya birak esi kizim gozlermn icine bakiyo hcbse yapamiyorm ck uzuluyorm.insallah cabuk atlatiriz

Aynı durumdayız gözüm hiç bişey görmüyo gerçekten ne kahvaltı ne akşam yemeği kaldı çok zor gerçekten aç kalıyorum resmen

Hem cok afedersiniz tukrugum sumuk gibi hem tadi kotu ve hem asiri salgilanio yani normal bi insan tukrgu givi degl ck fazla ve bu hamilelerde 10000 kiside 1 goruluyomus oda beni buldu
Hadi ya o da farklıymış benim ağzında da kötü bi tat var midemi bulandırıyo su bile acı ya.

Kizlar ben de bugun fenalardayim. Halime sukurler olsun ama bu kadar bitmis hissetmemistim kendimi. Rapor alabilirsem haftaya memelekete gitmeyi dusunuyorum insaAllah orada duzelirim biraz. Ne temizlik kaldi evde ne yemek. Sabah ve aksam 1 kere sandvic yiyorum baska hicbir sey. Bu gece prilam ilacini alcam galiba oyle gorunuyor.

Ne zaman basladi bu tukuruk olayi canim. Ben de bu aksam ilk defa sanki fazlalasti ve metal tadi aliyorum.

Hadi ya o da farklıymış benim ağzında da kötü bi tat var midemi bulandırıyo su bile acı ya.
Kizimda benmde oleydi demir tadi vardi sanki bu defa ck dha farkli lama gbi tukruk uretiorm agzm surekli kapali kmsyle konsmiorm elmde bardak tukurp ole 2 kelime en fzla sora yne agzm su doluyo.ben bolesnide gormedm arrk
Ne zaman basladi bu tukuruk olayi canim. Ben de bu aksam ilk defa sanki fazlalasti ve metal tadi aliyorum.
5. Haftafan itibaren hizla devam edio

Arkadaslar işyerınızd gebelık raporu veren var mı ? Erken cıkmak için vs . Ben bi süre saklayıp sonra vermeyı dusunuyorum daha yenı bellı olmus gobı .raporun ustunde kac haftalım vs oldugumuz yazıomu ki ? Bilen alan var mı ?

Back
X