• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Merhaba hanımlar, kahverengi lekelenmesi olan var mı?
Canım olmadı lekelenmem benimAma olup sağlıklı çocuk dünyaya getiren çok var. Sen doktor kontrolündeysen problem olmaz diye düşünüyorum. Belki ultrason aralığını azaltır, sık kontrole çağırır.

Hanımlar vitamin ilaçları kullanmaya başladınız mı ben bugün sağlık ocağında kan tahlilerime bakıldı baya vitamınler falan düşmüş ilaçlar içilmeye başlasansa zararı yoktur dimi

Hanımlar vitamin ilaçları kullanmaya başladınız mı ben bugün sağlık ocağında kan tahlilerime bakıldı baya vitamınler falan düşmüş ilaçlar içilmeye başlasansa zararı yoktur dimi
benimde d vitaminim falan çok düşük çıktı ama folik asit hariç 12. haftadan sonra kullanman lazım vitaminleri dedi

benimde d vitaminim falan çok düşük çıktı ama folik asit hariç 12. haftadan sonra kullanman lazım vitaminleri dedi
Bende şuan folik asit kullanıyorum sadece o zaman bu sonuçları gösterim bu vitaminler dışında sıkıntı yoksa hiç ilaç kullanmiyim bende çok sağol canım cevabın için

Bende şuan folik asit kullanıyorum sadece o zaman bu sonuçları gösterim bu vitaminler dışında sıkıntı yoksa hiç ilaç kullanmiyim bende çok sağol canım cevabın için
ne demek canım rica ederim, bize göre vitamin yaa kullansak nolucak deriz ama öyle değil demekki :)

Kızlar ilaç olarak ne kullanıyorsunuz ,ben sadece folık asit ve coraspin kullanıyorum.crınone jel ve oksapar kan sulandırıcı iğne.sizler kaç mg hangi marka folık asıt kullanıyorsunuz,ayrıca b vitamını fln alıyor musunuz

Merhaba hanımlar, kahverengi lekelenmesi olan var mı?
Canım olmadı lekelenmem benimAma olup sağlıklı çocuk dünyaya getiren çok var. Sen doktor kontrolündeysen problem olmaz diye düşünüyorum. Belki ultrason aralığını azaltır, sık kontrole çağırır.
Merhaba ilk hamilileğimde lekelenmem ve kanamam çok oldu şimdi oğlum 2 yaşında ☺️

Kızlar midem benim iş yaparken acayip bulanıyor bulaşık sabunu kokusuna filan yemek kokusuna resmen kayinvalideme sinir oldum öyle bu basitlrstriyor ki durumu bulaşık yikarkende bulantı mi diye en son sinirlendim yalan mi söylüyorum dedim neden hep hamilelik kiyaslaniyot bişey anlatyorsun yok benimki öyle değil yok şöyle yok böyle herkesin hamileliği farklı sonuçta yok tarlada çalışan var ise giden var olabilir zaten ama herkes aynı değil ki

Kızlar midem benim iş yaparken acayip bulanıyor bulaşık sabunu kokusuna filan yemek kokusuna resmen kayinvalideme sinir oldum öyle bu basitlrstriyor ki durumu bulaşık yikarkende bulantı mi diye en son sinirlendim yalan mi söylüyorum dedim neden hep hamilelik kiyaslaniyot bişey anlatyorsun yok benimki öyle değil yok şöyle yok böyle herkesin hamileliği farklı sonuçta yok tarlada çalışan var ise giden var olabilir zaten ama herkes aynı değil ki
Hic kafana takma canim.ben ill gebelgmde de bundada dibine kadar yasadm bu sozleri.herkesle kiyaslandim simdide adini psikoljk koydular deli bile ilan ettiler yani.herkes ne yasadgni kendisi bilir km.ne derse desin.dedim.bende kmse keyfinden kusmaz yataklara dusmez.bosver sen bol. Dua et sureci atlatmaya calis ben oyle yapouorm

Doktorum bana 12 hafta folik asit dışında birşey kullanma dedi vitaminler için haftaya gideceğim

Benim ki de ben doğuma gittim geldim doğurmadan önceki kilomdan azdım diyip duruyor. Psikolojim bozuluyor yiyemiyorum. Öyle bulantım yok ama 3. Aya girdim hiç kilo almadım

Back
X