• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
kızlar selamlar gribim çok fazla giremiyorum... bende mazhar osmanda tahlil yaptırmaya gitmiştim doktor sadi konuktan ikili test için önce kadın doğuma randevu al dedi..ayın 29 una bulabldim ve ozaman 11 haftalk olucam...ikili test için günü hemen verirler mi ? 11-14 arası yapılması gerekiyomuş ya ..bileniniz varmı

Ne guzel aileler yaninizda. Benim kimse yok malesef😕 kusma 2 defa oldu ama bulanti hala devam. 2 haftadir tam olarak yemek yemedim. Pilav yogurt karistirdim, makarna ve sandvic😏12 de biter diyorlar da bakalim
Ya inan bende o kadar yemek olsa bile tiksiniyorum keske yiyebılsem balık yıyemıcem bıda mesela ceviz istemiyorum gıttıkce menüm azalıyor. Makarnaya hıc hayır demıyorum aynen sizin gb birde yogurda.
İnşaallah hayırlısıyla az kaldı diye diye teselli edeyim kendimi barı. İnşallah gecer. 🙏

kızlar selamlar gribim çok fazla giremiyorum... bende mazhar osmanda tahlil yaptırmaya gitmiştim doktor sadi konuktan ikili test için önce kadın doğuma randevu al dedi..ayın 29 una bulabldim ve ozaman 11 haftalk olucam...ikili test için günü hemen verirler mi ? 11-14 arası yapılması gerekiyomuş ya ..bileniniz varmı
Ben yaptirmayi dusunmuyorum kizimda da yaptrmamistim

Bende bugün kontrole gittim 10+5 olmuş yüz üstü yatıyordu kuzucum kıpır kıpırdı usg atamıyorum ben nasıl yapıyorsunuz kızlar haftaya cumartesi ense kalınlığını ölçecek burun kemiğine bakacak bide cinsiyet söylerim dedi sağlıklı olsunda önemli değil
Kontrolümüz aynı gün 🤭 belki cinsiyeti de öğreniriz

Aynı sebepten ben de yaşadım kanama idrarın fena yanıyordu. Sol böbreğimde kum varmış daha doğrusu ufak taşlar
Ben normalde çok su içerim o yüzden hiç ağrım sızım olmadı. Ama ilk kadın doğumcuma yalvardım idrar tahlili yap diye yapmadı. 1 gece hastanede yatırdı beni. bu yüzden hastaneyi doktoru dwğiştirdim.

Bende bugün kontrole gittim 10+5 olmuş yüz üstü yatıyordu kuzucum kıpır kıpırdı usg atamıyorum ben nasıl yapıyorsunuz kızlar haftaya cumartesi ense kalınlığını ölçecek burun kemiğine bakacak bide cinsiyet söylerim dedi sağlıklı olsunda önemli değil
Insallah yaa..bende heycanlandm simdi ben 12. Bitince gideyim diorm cinsiyet icin

Ben normalde çok su içerim o yüzden hiç ağrım sızım olmadı. Ama ilk kadın doğumcuma yalvardım idrar tahlili yap diye yapmadı. 1 gece hastanede yatırdı beni. bu yüzden hastaneyi doktoru dwğiştirdim.
Aynen benim de ağrım olmadı. Sadece idrarımı kesik kesik yaptım. Ben de çok su içiyorum. Ondan hissetmedim. Benim doktorum kanamayı kesede ve rahimde göremeyince idrar tahlili yaptı. Sonra kalıntı çıkınca 2 gün sonra ultrasona yolladı yeniden idrar tahlili yaptı. Ultrasonda çıktı.

Amin inşallah. İçini ferah tut ben 5. Aya kadar lekelndim kum döküyormuşum dr m çok rahatlatıyodu beni.
bu hamileliğimde herhangi bi sıkıntı yaşamadım şimdilik
Teşekkürler, gittim dr bir sıkıntı yok çok şükür. Doktorum dünya tatlısı bir adam insan olarak çok iyi zaten. içim rahatladı

Ben kızımı 11 haftada ögrendim bakalım bununda 12 haftalık en gidecek hayırlısı olsun artık
Aaa o kadar erken öğreniliyor mu cany 😂 bana da doktor en son 1 ay sonra gel dedi. Yanı 12+5 iken gideceğim kafamda acaba cinsiyeti öğrenebilir miyim gibilerinden soru işareti vardı 😊

Kendi doktorumda ayın 23 ünde kontrol randevumz var ozaman 10+0 olcaz inşallah ..bidahakinide 14 veya 15. Haftaya gün alim diyorum belki cinsiyeti öğreniriz 🤗🤗sizler doktora ne sıklıkla gidiyosunuz

Kendi doktorumda ayın 23 ünde kontrol randevumz var ozaman 10+0 olcaz inşallah ..bidahakinide 14 veya 15. Haftaya gün alim diyorum belki cinsiyeti öğreniriz 🤗🤗sizler doktora ne sıklıkla gidiyosunuz
Ben 8.haftada gittim en son canim 12.haftamda tekrar cagrdi sanirim bundan sonra ayda bir

Back
X