- 23 Şubat 2013
- 2.202
- 1.349
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah, kesinlikle öyle hep herşeyi kötüye yormaya alışmışım bende, ilk olmadığı halde ilkmis gibi çok heyecanlı oluyorum, dayanamıyorum o yüzden her hafta gidiyorumbenim kontrol gunun yarin sabah. simdiden heyecan basdi. her kontrol oncesi boyle oluyorum. sanki kotu haber duyucam gibi. Allah yarin guzel haberler işitmeyi nasip etsin![]()
Maşallah ne güzel bu seferde öyle olur insallahBen de başları saymazsak sorunsuz hamilelik geçirdim nst de hiç sancım çıkmadı 38 haftaya kadar çalıştım işten çıktım 1,5 hafta sonra oğlum dünyaya geldi ☺
Günaydın hanımlar dün gece birden rahmim ve karnimda zonklama tarzı ağrı oldu sonra ayni ağrı bu sabahta oldu bildiğin zonkluyor alt karın ve rahimde bunu yaşayan var mi
Bende idrar yolu enfeksiyonunda supheleniyorumevet canım benimde oluyo. üşütünce sırta iğne gibi ağrı girer ya bi sağ tarafımda bi sol tarafımda karnımda öyle ağrılar oluyo ama doktor normal dedi
Erkek mi acaba ayaklar dik gibi![]()
Bende de var canım bu durum Malesef ağzımda birikiyor zaten kusmalarım var yutamıyorum.Yaaa canm tukruk problemkde varmi sende.10000 kiside 1 oluyomus o ne garip
Anladm canm hadi bakalm inşallahhh10 gun sonra tekrar bakabiliriz dedi bizim 10 gun sonra gidince dogum paketindeki kontrollerimizden dusmedigi icin.oyle dedi
Ayyy aynen banada 10.haftada öyle dedi ama usgde 9+3 tüm. Nasl dedi nedn dedi anlamadm..sana kaç haftayken dedi canm☺Doktorum erkeğe benziyor ama hazırlama kendini demişti bakalım bir sonraki kontrolde 13 haftalık olmuş olacak belki netleşir. Rabbim gönlümüze göre sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah canım.
11 yada 12. Hafta ultrasonundan bakılıyo canm internette görsellerde ara anlicaksın görünce bazı bebişler çok netNub nedir kızlar ben bilmiyorum![]()
Aynen vanm benmde lazerm sil baştan başlicak bu gidişlee..kendme cihaz almştm iyikide almılım..lazer cihazı öneririm..Benimde dökülecekmiş birsey olmaz bende dedim nooluyo hatta ben epilasyona gitmiştim genital de çoğaldı yani hemen çıkıyor neguzel bitmişti tek tük vardı![]()
Benim çok ilginçki ilk keseyi görmeye gittiğimde bu erkek bebek kesesine benziyor demişti eşimle şaştık kaldık. Dün kontrolüm vardı 9+6 tahmin istedik baktı ben erkeğe benzetiyorum dedi. Bakalım bir sonraki kontrolde netleşir diye düşünüyorum canım.Ayyy aynen banada 10.haftada öyle dedi ama usgde 9+3 tüm. Nasl dedi nedn dedi anlamadm..sana kaç haftayken dedi canm
Memmun kaldin mi markası ne doğumdan sonra bakarım bende canımAynen vanm benmde lazerm sil baştan başlicak bu gidişlee..kendme cihaz almştm iyikide almılım..lazer cihazı öneririm..
Valla biz geçen ay gittiğimizde serbest demişti bana ama eşim çekindi benimde canım istemedi açıkçası korktuk biraz daha yeni yeni başladık bir sıkıntı yok cekinme sor doktora eğer gebelikte sıkıntı yoksa izin verirse hatta faydası varmış iliskinin..bu hafta gittiğimiz doktor da birşey demedi bende hiç sormadımGünaydın kızlar ilişki yasağı kalkan oldu mu acaba bunu kendimiz mi doktora sorcaz yoksa doktor mu dicek serbest diye![]()