• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben 2li testi yaptırmayacapım oğlumda da yaptırmadım. Gereksiz buluyorum sadece olasılıktan ibaret bi sonuç veriyor kesin olmayan bişey için kafamı bulandıramam ki aldırmayı düşünmem

benim kontrol gunun yarin sabah. simdiden heyecan basdi. her kontrol oncesi boyle oluyorum. sanki kotu haber duyucam gibi. Allah yarin guzel haberler işitmeyi nasip etsin🙏
Amin inşallah, kesinlikle öyle hep herşeyi kötüye yormaya alışmışım bende, ilk olmadığı halde ilkmis gibi çok heyecanlı oluyorum, dayanamıyorum o yüzden her hafta gidiyorum 🙈 inşallah güzel haberlerle gelirsin

Günaydın hanımlar dün gece birden rahmim ve karnimda zonklama tarzı ağrı oldu sonra ayni ağrı bu sabahta oldu bildiğin zonkluyor alt karın ve rahimde bunu yaşayan var mi

Günaydın hanımlar dün gece birden rahmim ve karnimda zonklama tarzı ağrı oldu sonra ayni ağrı bu sabahta oldu bildiğin zonkluyor alt karın ve rahimde bunu yaşayan var mi

evet canım benimde oluyo. üşütünce sırta iğne gibi ağrı girer ya bi sağ tarafımda bi sol tarafımda karnımda öyle ağrılar oluyo ama doktor normal dedi

Kızlar ruh haliniz masıl? benım uzerımde acaip bir sinir var buaralar, işyerınde falan insanlara hareketlerine herşeye sinir olmaya başladım, eşime de oyle..umarım geçicicdir

🙈🙈☺Doktorum erkeğe benziyor ama hazırlama kendini demişti bakalım bir sonraki kontrolde 13 haftalık olmuş olacak belki netleşir. Rabbim gönlümüze göre sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah canım.
Ayyy aynen banada 10.haftada öyle dedi ama usgde 9+3 tüm. Nasl dedi nedn dedi anlamadm..sana kaç haftayken dedi canm

Ayyy aynen banada 10.haftada öyle dedi ama usgde 9+3 tüm. Nasl dedi nedn dedi anlamadm..sana kaç haftayken dedi canm
Benim çok ilginçki ilk keseyi görmeye gittiğimde bu erkek bebek kesesine benziyor demişti eşimle şaştık kaldık. Dün kontrolüm vardı 9+6 tahmin istedik baktı ben erkeğe benzetiyorum dedi. Bakalım bir sonraki kontrolde netleşir diye düşünüyorum canım.

Kızlar bana da 10. haftada erkek tahmini geldi. 16. haftaya kadar kesin bir şey söyleyemeyiz ama kemik yapısına göre bazen tahminde bulunabiliyoruz dedi.

Günaydın kızlar ilişki yasağı kalkan oldu mu acaba bunu kendimiz mi doktora sorcaz yoksa doktor mu dicek serbest diye 🤭🤭
Valla biz geçen ay gittiğimizde serbest demişti bana ama eşim çekindi benimde canım istemedi açıkçası korktuk biraz daha yeni yeni başladık bir sıkıntı yok cekinme sor doktora eğer gebelikte sıkıntı yoksa izin verirse hatta faydası varmış iliskinin..bu hafta gittiğimiz doktor da birşey demedi bende hiç sormadım 🤭🤣

Zaten 13.hafta ve sonrası balayı diyorlar gebelikte bende bulantı ve kusma geçti şimdilik çok iyiyim maşallah ruhsal olarak da iyiyim inşallah böyle devam eder çünkü su an hissediyor ne yaşarsak ona artık düşünmek zorundayız sakin ve rahat bebekler olurlar inşallah kızlar 😊🙏🤲

Back
X