• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
B

Benim bi bilgim yok canım ama kafana takma bence her şey normaldir ben de bugün doktora gittim ikili testi tekrar sordu yaptırmak istemiyorum dedim ense kalınlığını sordum kalın değil normal dedi ama yüzde yüz sonuç vermiyor dedi ama burun kemiği felan iyi normal dedi her şey Allahtan sağlıkla kucağımıza alırız inşallah🤲 Rabbime sığınmışım🤲😊
yokmu minnoşun vesikalığıı yerm onu

Uzuldgm kadar sevindimde artk etrfmdaki insanlardn btkm cnku yut yut diolar birtek sende gorduk diolar.yalnz deglmsm demekki.insallah cbuk gecer .geccek gibi durmyo ama disari bile cikmak istemiorum surekli tukrmem gerekio kmseyle de konsmiorum o yuzden.napicaz bole
Eni sonu bitecek diye kendimizi teselli etmekten başka çare yok malesef

Kızlar bu arada ben kırmızı pancarı keşfettim dilimleyip üzerine limon sıkıp yiyorum bulantımıda iyi geldi birde internetten hamilelere faydalarına bakın derim. Dr. Mada söyledim tam mevsimi çok faydalı dedi ayrıyeten sakızda bulantıya iyi geliyor.

Eklentiler

• 0287F116-A093-499D-86AA-3D265C60398A.webp
    0287F116-A093-499D-86AA-3D265C60398A.webp
    37 KB · Görüntüleme: 55
KIZLAR SÜREKLİ YENİ BİR KONUYLA GELIYORUM AMA RUH HALIM HIC IYI DEGIL BEN CE ONDAN HOŞ GORUN:))
bacak içlerimde çatlaklar çok fazlalaştı,daha cok erken degıl Mİ.65 LE HAMİLE kaldım şuan 66.5 um ,aslında sadece 1 kılo aldım ama görsen 5 kilo almıs dersin

Bana burun kemiği hakkında bişey demedi ve dediğim gibi o kutucuk işaretlenmiş bilmiyorum artık inşAllah bi hata yoktur amin canım inşAllah😊cinsiyet söylediler mi sana
Amin canım hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar inşallah 🤗 kıza benziyor dedi ama sadece tahmin değişebilir de dedi bir sonraki randevum da kesinleşirmiş😍

Merhabalar bende gebe 🤰 olduğumu öğrendim 5. Haftadayım
Sizde bulantı ne zaman başladı bir de 🙈🙈cinsiyeti ne zaman öğreniyoruz ?

Back
X