- 7 Temmuz 2019
- 2.217
- 1.434
- 83
- 28
Baktığımda genelde beta HCG düşük görünüyor sen değerlerini biliyor musunCanım normal Aralık ne olması gerekiyo araştırdım dedin ya bende hiç bakmadım merakt ettim şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baktığımda genelde beta HCG düşük görünüyor sen değerlerini biliyor musunCanım normal Aralık ne olması gerekiyo araştırdım dedin ya bende hiç bakmadım merakt ettim şimdi
Gerçekten karıştırıyor canım bide bu internet yok mu insan herşeyi araştırıyor bilmiyorum inşAllah bi sorun yoktur.Bence kana takilma canim bende bugun olcumleri yptrdim hepsi iyi sukur ama kan baktrmadim cunku kafa karstryor kesin de degil zaten
Kesinlikle canim netten cok bakmamak gerek aslindaGerçekten karıştırıyor canım bide bu internet yok mu insan herşeyi araştırıyor bilmiyorum inşAllah bi sorun yoktur.
Netten bakim dedim buldum şimdi değerleri hastanenin sayfasında varmışBaktığımda genelde beta HCG düşük görünüyor sen değerlerini biliyor musun
ne kadar düşük ?Baktığımda genelde beta HCG düşük görünüyor sen değerlerini biliyor musun
Nasıl canm senin değerlerinNetten bakim dedim buldum şimdi değerleri hastanenin sayfasında varmış
Genelde 20 li 50 civarları falan gördümne kadar düşük ?
40.8 çıkmış doktor da bana hiç ense burun ölçümü vermedi normal dedi bu doktoru hiç sevemedim...sen kaçıncı haftada yaptırdın ?Nasıl canm senin değerlerin
Canım bence sen boşuna evhamlanıyosun çünkü benim bi tanıdığıma bebeğin sakat doğacağını söylemişler yani tarama testinde pozitif çıkmış kadın doğurdu sapasağlam .. o yüzden çokta takmamak gerek ki seninde ultrasona gidince doktor bence normal diyecekGenelde 20 li 50 civarları falan gördüm
Benim 11+3 dü normal miİyiymiş senin ben yaptırdığımda 12+1 di ultrasona göre
Cok tesekkur ederim canim suan yapisma varmi?? Benim korkum bebek olgunlasma haftasini doldurmadan erken dogum olmasi ya ben musta yasyrum burda perinatoloji yok en yakin van var simdi gitsemmi napsam hic bilemedim
İnşAllah öyledir canım içimi ferah tutmaya çalışıyorum. Herşeyin hayırlısı..Canım bence sen boşuna evhamlanıyosun çünkü benim bi tanıdığıma bebeğin sakat doğacağını söylemişler yani tarama testinde pozitif çıkmış kadın doğurdu sapasağlam .. o yüzden çokta takmamak gerek ki seninde ultrasona gidince doktor bence normal diyecek
Bilmiyorum ki canım doktorun normal demiş zatenBenim 11+3 dü normal mi
İnşsllah canmmmmmAğzın bal yesin inşallah hayırlı sağlıklsı ile
Yok hayır o haftada yaptırmak normal mi . Gittiğim doktor ilk defa gitmiştim pek beğenmedim hemen testi sordu yaptırdıBilmiyorum ki canım doktorun normal demiş zaten
Normalde sonuçta belli bir risk yazar senin sonucunda yazmıyor mu acaba??Araştırdım ama araştırmaz olsaydım doktora gitmeme daha çok var iki hafta sonra gel dedi bu cuma test yaptırmıştım ne kadar sonuca baktıysam beta HCG yüksek olunca hep yüksek risk çıkmış o korkutuyor beni işte.İnşAllah boşuna kuruntu yapıyorumdur güzel haber veririm bende sizin gibi.
Zaten 11 ile 14 hafta arasında yapılıyor diye biliyorum canım normal benceYok hayır o haftada yaptırmak normal mi . Gittiğim doktor ilk defa gitmiştim pek beğenmedim hemen testi sordu yaptırdı
Yok şuan sadece kan sonuçları çıkmıştı rapor daha çıkmamış.Normalde sonuçta belli bir risk yazar senin sonucunda yazmıyor mu acaba??
Benimde oluyor baya, geçen hafta hiç bişeyim yoktu hatta doktora gittim hiç agrım sizin belirtim yok normal mi bir sorun mu var diye :/ ağrı olsa sorun olmasa sorunKızlar hiç kasık ağrım olmazdı şu 3-4 gündür ayaktayken veya yürüyorken kasığım ağrıyo şiddetli değil ama batma oluyo sanki , sizce normal mi ?