- 23 Şubat 2013
- 2.202
- 1.349
- 448
Hayırlısı olsun kuzumBanada nuba göre erkek dediler bakalım meraklardayız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun kuzumBanada nuba göre erkek dediler bakalım meraklardayız![]()
Anket koyulsa keşke2020 Nisan annelerinin yüzde 56 sı erkek bizde nasıl olcak acaba![]()
Anket koyulsa keşke
Sağol canım hepimizin allahın izniyleHayırlısı olsun kuzum
Belki yeni sayfayı düzenleyecek arkadaş yapar böyle bişeyAnket koyulsa keşke
Bende hemen ediyorum yoksa kusuuyorum ama artık hemen etmesemde falan fayda etmiyor kusmalarımaaGeçmiş olsun canım yok hiç olmadı dikkat et sor doktoruna falan ihmal etme..bulantı kusma sadece sabahları oluyor kusmamak için hemen kahvaltı etmiyorum bir yarım saat 45 dk bekliyorum öyle yapıyorum böyle denediğimden beri çıkarmıyorum çok şükür![]()
2 yastık koy canıım kafanaa bende uyuyamıyorum normalde 2 yastık işe yarıyor artıkGece uyuyamiyorum bende 1 haftadır bugün ilk defa öğlen içim geçti uyumuşum onun dışında hiç düzgün değil uykularım
Ben uyuyup uyaninca iyi oluyorum. Ama isyerinde yogun bir isim var bazen hamile oldugumu unutup koşturuyorum. Ama eve gelip kapiyi acinca adim aticak dermanim kalmiyor. Sanirim Allah gun icinde yardimci oluyor. Bu kadar kucukken bu yorgunluk varsa son aylarimixi dusunemiyorumBen evde olup birşey yapmama rağmen yani sadece yemek mutfak toplama yapiyorum yinede çok yorgun hissediyorum sabah yataktan kalkarken bile öyle uyusugumki... Normal mi bu yorgunluk bilmiyorum ☺
Canııım benim kalça ağrılarım falan da erken başladı zayıf kadınlarda ilk hamilelikleri daha zor olurmuş çünkü vücut kilo almaya alışık değilmiş bu yüzden hem ağrıları erken başlarmış hemde bebeğin hareketlerini bu sebepten erken hissedelermiş doktorumun yaptığı açıklama buBunun kiloyla hic alakasi yok agri eşiğinle alakali bir durum bende zayifim 47 kg hamile kaldim ilk çocuğunda kizimdada erkenden hissediyordum ve Doğumum cok agrili oldu sezaryen oldum benimle ameliyat olup ayaklananlar vardi ama ben 3 gün ayağa kalkamadim o kadar hissediyordum ki sancimi , normalde de vucudumdaki herşeyi cok hissederim aslina bakarsan iyi bir özellik değil agri eşiği yuksek insanlar cabuk hissetmiyolar normali 16 hafta sonrasi hissetmek hatta nazi kadınlar 20. Hafta sonrasi hissediyor kiloyla hic ilgisi yok çocuk zaten içinde senin yağ tabaka sinin dişinda değil ki kilolu insan hissedemesin ☺
çoğu doktor alakası yok diyor ama bilemiyorum valla. bende yatar pozisyonda olunca genzime vuruyo o yanmalar. en iyi gelen soğuk süt kesinlikleAyy kızlar ben aşırı mide yanması ekşimesi ağrısı yaşıyorum bebekte saç oluşuyor ondan diye duydum doğru mu bilmiyom eğer doğruysa sanırım benim bebeğimin saçı rapunzel gibi olcak o kadar mideme etki ediyor ki![]()
O bende bende vardı canıım doktorum reflüü oluyorAyy kızlar ben aşırı mide yanması ekşimesi ağrısı yaşıyorum bebekte saç oluşuyor ondan diye duydum doğru mu bilmiyom eğer doğruysa sanırım benim bebeğimin saçı rapunzel gibi olcak o kadar mideme etki ediyor ki![]()
Ben ömrümde soğuk süt içen biri değilim biraz soğuk olsa kusarım keşke bende içebilseydim belki bana da iyi gelirdi o kadar aşırı oluyor ki gece bile uyutmuyorçoğu doktor alakası yok diyor ama bilemiyorum valla. bende yatar pozisyonda olunca genzime vuruyo o yanmalar. en iyi gelen soğuk süt kesinlikle![]()
Bana da rennie duo diye bi şurup yazmıştı onu mu kullanıyon canımO bende bende vardı canıım doktorum reflüü oluyordoktorum şurup verdiii rahatladııım şüküür artık
doktoruna gittiğinds söyle valla büyük rahatlık
![]()
Evet o canm kaç kere isterssn günde iç demiştiBana da rennie duo diye bi şurup yazmıştı onu mu kullanıyon canım
Hee iyi o zaman bende içeyim bi kere tek kullanmıştım ilaç kullanmaya korkuyorum da bazen ne bileyimEvet o canm kaç kere isterssn günde iç demişti![]()
yaa canım keşke içebilseydin. allah şifa versin, doktor şurup veriyormus en iyisi o :)Ben ömrümde soğuk süt içen biri değilim biraz soğuk olsa kusarım keşke bende içebilseydim belki bana da iyi gelirdi o kadar aşırı oluyor ki gece bile uyutmuyor
Bnde gece yatarken içiyorum daha rahat oluyor canıım, sen gene gidince kaç kere içebileceğini sor canım doktorunaHee iyi o zaman bende içeyim bi kere tek kullanmıştım ilaç kullanmaya korkuyorum da bazen ne bileyimçok sağol canım
Gerçekten ne zaman düzelicez anca doğum yapınca heralde inşallah Bende bugün evi ocağı temizlim dedim merdiven silerken migdem bulanmaya başladı sildim hemen uzandım pert düştümBen evde olup birşey yapmama rağmen yani sadece yemek mutfak toplama yapiyorum yinede çok yorgun hissediyorum sabah yataktan kalkarken bile öyle uyusugumki... Normal mi bu yorgunluk bilmiyorum ☺