- 5 Nisan 2019
- 829
- 510
- 23
- 33
YaaaaYok canım doğru değil benim yengem ve arkadaşımın ablası da maf oluyordu kusmaktan ama erkek☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaaaYok canım doğru değil benim yengem ve arkadaşımın ablası da maf oluyordu kusmaktan ama erkek☺
Evet şuan alakasız olduğunu verdiğiniz örneklerden anladım o zaman ona birşey bağlamıyorumOnun pek doğruluk payı yok bence. Annemin bende de çok bulantısı olmamış, kusma hiç olmamış. kız kardeşime hamileyken de olmamış. Yengem aynı dönem erkek kuzenime hamileymiş sürekli çıkarırmış yediklerini. Kişiye göre değişiyor bence
Onerilen doz d vitamini eksikligi olanlar 5-30 arasi diyorYani kutuda kaç damla yazıyor
Aaaa benimde eksik d vitaminim 1 damla yazıyo diye 1 damla kullanıyorum bende..kafam karıştıOnerilen doz d vitamini eksikligi olanlar 5-30 arasi diyor
İlk cocuk mu ? Allah gonlume gore saglıklı evlat versın, ben de kız hissedıyorum :) hem seni hem beniTesekkur ederim canim bende kiz istyorum![]()
![]()
Bence bizde kız çok olcak :)2020 Nisan annelerinin yüzde 56 sı erkek bizde nasıl olcak acaba![]()
Selam kizlar isten eve gelince hic hali olmayan ve cuvak gibi yatan bir benmiyim?
Cok erken sanki bukadar yorulmamiz icin![]()
Kac iu yaziyor senin. Benim de 50.000 iuAaaa benimde eksik d vitaminim 1 damla yazıyo diye 1 damla kullanıyorum bende..kafam karıştı
1000 IU yazıyo ama gebeler ne kadar almalı eczacıda bişey demedi doktora sordum o da eczacı der dedi sinir oldum şuan herkeseKac iu yaziyor senin. Benim de 50.000 iu
Madden ayakta ruhen uyuyorumBende hiç uyku yok ya ne gece ne gündüz![]()
Ben çok uyuyorum gece de uyuyorum bıraksalar gündüzde. Hem iş hem oğlum derken belkide uykuya ihtiyacı vücudunGece uyuyamiyorum bende 1 haftadır bugün ilk defa öğlen içim geçti uyumuşum onun dışında hiç düzgün değil uykularım
Bi de bem varımSelam kizlar isten eve gelince hic hali olmayan ve cuvak gibi yatan bir benmiyim?
Cok erken sanki bukadar yorulmamiz icin![]()
Çok üzüldüm yok görmedim cnmdiğer mesajları gördünüz mü bilmiyorum da mertur bebeğini kaybetmis, bende tüm gün bilgisayardayım tabloları rahat yaparım diye yönetici olayım dedim.
Off ben de yaa zorla evden cikiyorum ve gelince koltukla butunlesiyorum☺Ben de varım
Yok ben kızımda daha iyidim bu erkek doktor dedi şuan çok kötüyümÇok kusma oluyosa kız olmuyosa erkek diyorlar doğruluk payı var mı ?
BIz bugün 4.aya girdik umarım azalır diyorum inşallah bulantı kusması olan herkesin geçer ya gerçekten çok zor midesi ağrıyor insanın yani..umarım tekrarlamaz canım valla vücutta herşey değiştiği için normaldir oda..Bende hemen ediyorum yoksa kusuuyorum ama artık hemen etmesemde falan fayda etmiyor kusmalarımaaonu geçtiim 1 2 kere kusuyorum ama bulantım hiç geçmiyor
Gebelikte damarlar genişlediği için olabiliyormuş burun kanaması normal birşeymiş saatler ce kanaması sıkıntıymış şükür 5 dk falan sürdü![]()
Benim boyunda sıkıntı var zaten jelli ortapedik yastıkta yatıyorum iki yastık beni zorlar dayancaz artık napim gündüz uyurum bende evdeyim nasılsa vakit geçiyor2 yastık koy canıım kafanaa bende uyuyamıyorum normalde 2 yastık işe yarıyor artık![]()
Çok iyi olur canım sağol.
Gaviscon iç ben o olmasa berbatım midem zaten rahatsızdı hamile kalmadan öncede gastrit vardı şuan düşün ne haldeyim gegirmekten geberiyorum mide yanması Su an yok ama başlıycak şurup iç iyi gelir birde tahin iyi geliyor mideye..yada helva yiyin mide konusunda uzman oldum artıkBen ömrümde soğuk süt içen biri değilim biraz soğuk olsa kusarım keşke bende içebilseydim belki bana da iyi gelirdi o kadar aşırı oluyor ki gece bile uyutmuyor
Bende aynıyım akşam on sabah 7 kalkıyorum oğlanı okula yolluyorum 8 de geri yatıyorum 10 a kadarKızlar selam bu haftayla birlikte uykuya aşırı eğilim başladı bendesiz ne durumdasınız?