• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
1000 IU yazıyo ama gebeler ne kadar almalı eczacıda bişey demedi doktora sordum o da eczacı der dedi sinir oldum şuan herkese 😀
Valla bana da faxla gibi geliyor. 15 e indircem yarin. Kendi doktorum oldum😁bunyem hassas etkileniyorum. Bi de benim degerim 5 cikti belki fazla dusuk diye mi acaba bilemedim

Şuan 11+3 9da 12+3 oluyor inşallah tahminde olsa söyler erkekse değişme olmaz diye biliyorum oğlanda tam 11 haftalık ikili teste kıza benziyor demişti Bakalim hayırlısı
Aynen hayırlısı bende çok merak ediyorum cinsiyeti 11+3 te gitmiştim bişey demedi bana

Canım ben de deli gibi hapşırıyorum ama grıp degılım.sayısız hapşırmam var,arastırdım bıraz. Hamılelık hormonları nedenıyle burun içi de şişıyor muş o da ya nezle ya hapsırık yapıyormus sende de kanama yaptı ozamam? Cok kasınıyo burnumun içi benim
Canım benim hapşurmam yok ki hiiç sabah uyurken sıcaklık hissettim ben bi kalktım burnum kanıyor damarlar gerildiği için normalmiş ama 🙏🏻

BIz bugün 4.aya girdik umarım azalır diyorum inşallah bulantı kusması olan herkesin geçer ya gerçekten çok zor midesi ağrıyor insanın yani..umarım tekrarlamaz canım valla vücutta herşey değiştiği için normaldir oda..😊
Aynen canım normalmiiiş damarlar genişlediği için 🙏🏻

kızlaar günaydııın

kullanıcı adımı değiştirdim, yabancılamayın :KK9:
konu sahibi oldum, çizelgeyi yarın sabah hazırlıycam.
istediğim bilgiler;
tahmini doğum tarihi
şehir (isterseniz hastanelerimizi de yazabiliriz)
kaçıncı çocuk
isterseniz kilolarımızı da yazabiliriz.

ben diğer sayfalara bakarak bunları buldum, eklemek çıkartmak istenilenleri ve bu bilgileri bu mesajıma cevap olarak yazmanızı rica ediyorum :halay:

Mune Mune merhaba,
anket eklemek istiyoruz başlığa.
sorumuz: bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?
seçenekler; kız ve erkek

Back
X