• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben bilmiyorum ne zaman oldu ya. Yumurtlama oncesi sonrasi hep oldu🙈💑
O zaman gec dollenme de erkek mi oluyor ki🤔
Kanımca yumurtlamanın tam gunu yada bırgun sonrası oldugunu düşünuyorum bızım. Cunku akıntı sıkayetımden dolayı regl bıttı sonrası 5gun 2kez ilişki oldu sonra fıtıl basladim 6gunluk, fitilin 4.gunu uslu durmadık. sanırım yumurtlamamda gec oluştu o gun hissettim. Ahanda dedım ilişki yasak oysa fıtıl kullanıyorsun.Derken fıtıl kullanmaya devam ettim. Fıtıl bıttı ıkıgun sonra bıda. 🤭🤭🤭Derken o ara nasıl becermişim bılmıyorum. Cunku sonraları korunmalı korunmasız karısıktı. 🙈
Hayırlısı demekkı ☺️

Arkadaşlar ben doktora 3 kez gittim devlet hastanesine ilk kan tahlili saglik ocağında yaptrip hastaneye gttim ama bana ultrason dışında ne kan ne idrar tahlili yaptılar vitamin ve hiç bişey vermediler sizce normal mi en son 6 hafta 2 günlükken gitmiştim 15 kasımda bana 15 gün sonra gel demişti ben önümüzdeki pazartesi gidicem kontrole sizce normal mi

ben dış gebelik yaşamıştım, onda hergun opuyordu , sevıyordu sonra hayal kırıklıgı kötü oldu. şimdi çok tedbirli davranıyor , artık sevınmekten bile korkar olduk, kaygılardan dolayı.. Allahım yardımcımız olsun..
Biliyorsunuz erkeklerin baba gibi hissetmesi ancak bebek doğup biraz büyüdükten sonra oluyor o yüzden henüz daha gobusler çok küçükken yanasmiyorlarsa çokta farklı düşünmemek lazım bence ;)

O zaman gec dollenme de erkek mi oluyor ki🤔
Kanımca yumurtlamanın tam gunu yada bırgun sonrası oldugunu düşünuyorum bızım. Cunku akıntı sıkayetımden dolayı regl bıttı sonrası 5gun 2kez ilişki oldu sonra fıtıl basladim 6gunluk, fitilin 4.gunu uslu durmadık. sanırım yumurtlamamda gec oluştu o gun hissettim. Ahanda dedım ilişki yasak oysa fıtıl kullanıyorsun.Derken fıtıl kullanmaya devam ettim. Fıtıl bıttı ıkıgun sonra bıda. 🤭🤭🤭Derken o ara nasıl becermişim bılmıyorum. Cunku sonraları korunmalı korunmasız karısıktı. 🙈
Hayırlısı demekkı ☺
Valla sunu sadece biliyorum y kromozomu hizlidir ve yumurta hazirda varsa hemen o doller ama x yani kiz ise uzun sureli yasar ve diyelim yumurtlamadan 2 gun once iliski yasadin ve iceride 2 gunluk spermler var. 2 gun sonra yumurta catlayinca orada uzun sureli yasayan x kromozomu dollenir.Yni demek o ki;y hizli ve kisa omurlu ama x yavas ve uzun omurlu. Bunu duymustum ama her sey Allah tan ve saglikli olsunlar hele. Biz adetten sonra genelde bisiler yaptik artik hak eden kazansin dedik😂😂

Bugün rüyamda erkek gordum hatta 17 hazirandan doğum yapıyordum:) hadi bakalım merakla bekliyoruz 😊
Ben 2 kere kiz 2 kere erkek gordum. Erkegin aslinda isim de gordum ama erkek olsa koymam o ismi. Bir de 2 kere beyaz kus gordum biri boynuma kondu. Biri de esarbimin ustune kondu. Allah hayirlara cikarsin insaAllah

Ben 2 kere kiz 2 kere erkek gordum. Erkegin aslinda isim de gordum ama erkek olsa koymam o ismi. Bir de 2 kere beyaz kus gordum biri boynuma kondu. Biri de esarbimin ustune kondu. Allah hayirlara cikarsin insaAllah
Benimde 3 tane kızım vardı rüyamda hayra yormak lazım bakalım tersi mi çıkcak olan mi çıkcak merakla bekliyoruz🍼

Amin inşallah, bende ondan önceki gün yine erkek bebek kıyafeti gordum, ondan önce yine oğlum vardı kocaman okula gidiyordu öyle gordum yani hiç bilemiyorum su an ne olur. Hamileliğini öğrendiğim hafta annem rüya görmüştü daha bilmiyordu demisti ki eve bir kız bebek geliyor. Kız bebek anlamida erkek mis, aklım karıştı benimde :)) bi kaç haftaya belli olur bakalim

Merhaba kizlar ben bugun tekrar gittim cinsiyet icin bu sefer doktor bi cikinti cikmis burda ama yine de bekleyelim dedi siz ne diceksiniz teyzeleri ffotogrflar ekte🍀mideden gelen aci su icin şurup rennie yazdi 3 şise . Ama hastaneye gitmisken diyetisyenle de gorustum beslenme plani ciakrttik.ben sikayetlerimi anlattim bende kabizlik baslamisti ona gore. inslalh uyabilirim hic bisey yiyesim gelmiyor. Bebek icin bu durum beni uzuyordu bakalim biraz planlayinca icim rahat etti.

Eklentiler

• 20191204_194957.webp
    20191204_194957.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 56
  • 20191204_194947.webp
    20191204_194947.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 67
  • 20191204_194936.webp
    20191204_194936.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 80
Merhaba kizlar ben bugun tekrar gittim cinsiyet icin bu sefer doktor bi cikinti cikmis burda ama yine de bekleyelim dedi siz ne diceksiniz teyzeleri ffotogrflar ekte🍀mideden gelen aci su icin şurup rennie yazdi 3 şise . Ama hastaneye gitmisken diyetisyenle de gorustum beslenme plani ciakrttik.ben sikayetlerimi anlattim bende kabizlik baslamisti ona gore. inslalh uyabilirim hic bisey yiyesim gelmiyor. Bebek icin bu durum beni uzuyordu bakalim biraz planlayinca icim rahat etti.
Erkek gibi canı :)) beslenme programın nasılmerak ettım,paylasma sansın var mı

Maşallah kuzuya erkek gibi Geldi bana😊 bende şurup içiyorum rahatlatır seni baya..kabızlık bende de vardı ağlaya ağlaya zorla 4 5 günde bir ama vitaminlerden sonra düzeldim çıkmaya başladım çok şükür tuvalete çıkmak ne güzelmiş yahu mahvolmuştum..

Erkek gibi canı :)) beslenme programın nasılmerak ettım,paylasma sansın var mı
Tabii ki resmini cekeyim ama yine de kisiseldir bazi gebeye şu iyi geliyor bazisina gelmiyor dedi diyetisyen.kimseye yanlis ornek olmak istemem cunku kan degerlerime ve kilo artisima gore planladi bunu ayrica hemoroid baslangicim da var ona gore her asamayi yazdi.

Eklentiler

• 20191204_195757.webp
    20191204_195757.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 69
Back
X