• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Maşallah kuzuya erkek gibi Geldi bana😊 bende şurup içiyorum rahatlatır seni baya..kabızlık bende de vardı ağlaya ağlaya zorla 4 5 günde bir ama vitaminlerden sonra düzeldim çıkmaya başladım çok şükür tuvalete çıkmak ne güzelmiş yahu mahvolmuştum..
Evet gercekten kabizlik zorluyor baya. Tesekkur ederim🌺

Hamilelikte beslenme onerisi isteyenler için ;)

Eklentiler

• 20191203_222705.webp
    20191203_222705.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 73
  • 20191203_222559.webp
    20191203_222559.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 74
  • 20191203_222626.webp
    20191203_222626.webp
    27 KB · Görüntüleme: 73
Merhaba kizlar ben bugun tekrar gittim cinsiyet icin bu sefer doktor bi cikinti cikmis burda ama yine de bekleyelim dedi siz ne diceksiniz teyzeleri ffotogrflar ekte🍀mideden gelen aci su icin şurup rennie yazdi 3 şise . Ama hastaneye gitmisken diyetisyenle de gorustum beslenme plani ciakrttik.ben sikayetlerimi anlattim bende kabizlik baslamisti ona gore. inslalh uyabilirim hic bisey yiyesim gelmiyor. Bebek icin bu durum beni uzuyordu bakalim biraz planlayinca icim rahat etti.
Evet ya sanki erkek gibimi yerim onuuu

Tabii ki resmini cekeyim ama yine de kisiseldir bazi gebeye şu iyi geliyor bazisina gelmiyor dedi diyetisyen.kimseye yanlis ornek olmak istemem cunku kan degerlerime ve kilo artisima gore planladi bunu ayrica hemoroid baslangicim da var ona gore her asamayi yazdi.
Kız bacım anam nerde burda çorba yemek Bosver bunu 😁

Ben dikkat ederk yaptm kız diye ama doktr daha 10.haftadn bence erkek dedi o yüzden adetten sonraki ilşkide şüphelniyorm bence tuttu diye..adetle atılmayan yumurtalar döllendi😂😂😂
Doğrudur o kadar belli bişey olsa zaten herkes istediği cinse gore çalışırdı :) Hayırlısı sağlıklısı olsunda artık ne olursa başımız gozumuz ustune :) kizim kiz kardes istiyor tabi bakalım

Maşallah kuzuya erkek gibi Geldi bana😊 bende şurup içiyorum rahatlatır seni baya..kabızlık bende de vardı ağlaya ağlaya zorla 4 5 günde bir ama vitaminlerden sonra düzeldim çıkmaya başladım çok şükür tuvalete çıkmak ne güzelmiş yahu mahvolmuştum..
Canım duphalac dıye bı surup var,gebeyken de kullanılıyor,kabızlık için,zorlandhında alabılırsın bence doktoruna sor;)

Kizlar bi de su ramzi teorisi var. 7. Haftada bebek kesenin sagindaysa erkek solundaysa kiz diyorlar.Bu teori tutan var mi? Cinsiyeti belli olanlar bilir en azindan

Back
X