2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
ben cumartesi gittim, 12+6 idi söylemedi bakalım sana söylecek mi ?

Alttan mı bakıyo canı ? Kacıncı haftada baktırabılıuoruz? Daha erken degıl mı ?

Sabah sabah yine elim ayağım titriyor sarı su şeklinde kusuyorum birde bu cıktı yemeden kalkar kalkmaz öyle olan varmı ya çok fena birşey
Bende oyleyim canim.ama o gunu kurtaran bi hareket ben onu ckrdmmi gun icinde dha rahat oluyorum.14. Haftam bitecek hala tukuruk yutmiorm onzyd ilaca devam.cok zor bacim allah yardimcimiz olsun

Bende oyleyim canim.ama o gunu kurtaran bi hareket ben onu ckrdmmi gun icinde dha rahat oluyorum.14. Haftam bitecek hala tukuruk yutmiorm onzyd ilaca devam.cok zor bacim allah yardimcimiz olsun
Birazcık tost yedim tutsun diye onuda çıkardım bide ekmek boğazımda kaldi boguluyordum cok korktum ya hala eksimis durumda midem napcam bilmiyorum kendime gelirsem gidip alcam bulantı hapını. Sağlık ocağı bakıyor mu kalp atışına falan

Ben de öyle kafamda nelerle gidiyorum, şunu sorucam bunu sorucam falan diye bebişi görünce hepsi uçup gidiyor aklımdan hiçbir şey soramadan geri dönüyorum

Ben de öyle kafamda nelerle gidiyorum, şunu sorucam bunu sorucam falan diye bebişi görünce hepsi uçup gidiyor aklımdan hiçbir şey soramadan geri dönüyorum
Ben teleffonumda not defterıme aklıma geldıkce soruları yazıyorum.dr da cıkarıp okuyomdoktor alıstı bana :)) başlıyor ahiret soruları dıyor :)))

Ben de ikizlerim 30 Mayıs beklenen doğum 5 hazirn belki kendi doğum günümde doğururum

Kızlar muayeneniz kac dk suruyor.dr size ne kadar vakıt ayırıyor?10 dk mı yarım saat mi ?
10 dk ultrason sürüyor. Önce bebeğe bakıyor sonra kafa yapısına bakıyor sonra boyuna bakıyor. Eline ayağına bakıyor. Yan yatırıyor öyle bakıyor. Rahim ağzına bakıyor. Cinsiyete baktı bu sefer kan dolaşımına baktı. Söylüyor tek tek genelde işte bu iyi bu güzel falan diye.

Benimde ablam ikizler uzman doktor, herkes tarafindan çok sevilir, kimin neye ihtiyacı varsa düşünmeden yardim eder tabu terside kötüdür :)) aynı şekilde babamda ikizlerdi o da çok iyi birisiydi, herkes çok severdi, duygu değişkenliği coktu ama yinede ikizler bi aslan burcuna gore yada ates grububa gore iyidir bence :))

AAA BEN ASLANIM VE KENDMİ ÇOK SEVİYORUM KEŞKE ÇOCĞUMDA ASLAN OLSAYDI KARDEŞİM İKİZLERDİR...BİRAZ VAR HUY VE RUH DEĞİŞKENLİĞİ AMA ÇOK MERHAMETLİDİR...ÇOK VİCANLIDIR... EN SEVDİĞİM YÖNÜ BU AMA YIPRANMAZ İNŞALLAHH

Yaa bizdeki aslanlar çok fena anneleri kafayı yediler, kızıda erkegide ayrı yaramaz :)) bence zor ama tabi Allah herkesin gönlüne göre versin evt ikizler kesinlikle merhametli, kızım başak burcu onunda huylarını beğeniyorum genel olarak

Boy 11 cm, kilo 67 Gr dedi doktorum. Sizin nasıl arkadaşlar bu değerler normal mi. İnternette baktığımda daha az değerler çıkıyor haftama göre

Ben teleffonumda not defterıme aklıma geldıkce soruları yazıyorum.dr da cıkarıp okuyomdoktor alıstı bana :)) başlıyor ahiret soruları dıyor :)))
thanks, noted bundan sonra ben de böyle yapayım güzel yöntem çünkü kapıdayken aklımda olan soruları unutuyorum bebişi görünce, doktorum da çok ilgili sağolsun ikimiz de kendimizi kaybediyoruz resmen ay tipe bak, şu kollara bak derken zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…