2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Yandim ben o zaman bizim evde öyle olacak kizim ben abla olmicam o benim Abim yada ablam olsun diyor ☺ hatta yemek yemicem buyumicem boyun kisa kalsin o benden uzun olsun diyor o kadar istemiyordu yani Allah yardimcimiz olsun ne diyim...
Amin amin çok zor cidden şimdiden Allah kolaylık versin

Evet o var bak ilgi severim bende öyle diyorum çünkü kızıyorum anne olunca eş olmayı birakanları ben öyle olmuycam paspal olamam yani kokoş olmayı seviyorum
Koçlar kokoşmu hep kizimda bu yasta çok süslü makyaj delisi makyajlarimi saklanma rağmen buluyor büyük insan gibi yapiyo valla kokoslugundan illallah ettim giydirdigimi begenmiyi kendisi beğenip giyiyor kiyafet alamaz oldum benim aldiklarimi giymiyo onu götürü yorum o seçiyor daha bu yasta

Boy 11 cm, kilo 67 Gr dedi doktorum. Sizin nasıl arkadaşlar bu değerler normal mi. İnternette baktığımda daha az değerler çıkıyor haftama göre
Maşallah gelişimi önden gidiyor gibi her bebek ayni olamaz zaten anne baba uzunsa yapiliysa bebekde muhtemelen öyle olur anne baba minyonsa bebekde minyon olur mesela ben ufak tefegim boyun 160 kilo şuan 50 ilk kizim gününde doğdu 2500 gr 45 cm di. Muhtemelen bu bebekte ufak olacak daha yeni doktordaydim boyuna 4.3 cm dedi aramizda bir hafta var her çocuğun gelişimi farklı boyle şeylere cok takilmamak lazim gelişim geriliği olsa sikinti olur ama önde olması bence sorun değil belki de erken dollenmedir bilemeyiz önemli olan saglik...

Benim küçükken çantalarım varmış nereye gitsem elimde içinde makyaj malzemeleri falan ağlarmışım bırakmazmışım çok komik ya evlenene kadar annemi ben giydiriyordum düşün beğenmem kolay kolay halada özel birşey varsa benle gider.. seninki de tam bir koç burcuymus koçlar sahiplenici olurlar asla haksızlığa gelemezler kendi bildikleri doğrudan şaşmazlar kendini ezdirmez hiç bir zaman bir sürü özellik var yani tabi burçlara da çok takılmamak lazım yaşam şartları yetiştiği aile ortam da insanı etkileyen şeyler bence..

Gece yatmadan prilam içince olmuyor canım icmiyorsan dene derim benimde öyleydi hapa başladığımdan beri olmuyor sabahları çok şükür
Sağol canım içtim hemen alınca birazcık birşeyler yedim umarım durur çocuk ac kalcak diye ben mahvoldum burda kalkamadim korktum da yemege cikcak diye bugun hiç iyi değilim ya gerçekten..

Kızlar en son kalp atışını duydum 6+4 de daha sonra ikili test için gelirsin dedi doktorum. İçinmde hep bi korku var ya kötü bişi olursa falan. Zaman geçmiyorki biran önce kontrole gitsem. Şuan 9+1 yani 10. Haftadayım ikili test için 10+1 de gitsem yapılırmı 11 . Haftada oluyorum sonuçta kafam karıştı bu hafta işine

Merhabalar arkadaşlar aranızda samsunda yaşayan var mı ben doğum için samsun a gelmeyi düşünüyorum ama özel hastanelerin fiyatları konusunda hiçbir fikrim yok bilgisi olan benimle paylaşırsa cok sevinirim

Benim Dr dogru ölçüm için12 hafta olmadan gelme dedi ben dün yani 12+3 olunca gittim enseyi baya net ölçtü

Ayni kizimi anlattin bana benim kiyafetimi begenirse cikar onu ben giyicem diyor hatta bi defasında yazlik elbise giydiydim cikar onu yoksa yirtarim o elbiseyi dedi kiskandi resmen büyük insan muamelesi görmek istiyor çocuk muamelesi istemiyor guvenin fazla olmasından kaynaklı sanirim yasitlariyla oynamiyo hep büyük cocuklarla... Yada büyük insanlarla oturup sohbet ediyor

Bugün kasik agrim var iki kasigimda birden hic olmuyordu idrarimda birşey yok daha yeni test yapildi stresten olur mu acaba ? Stres yasayinca sizde de boyle şeyler oluyor mu?

Hamileyken kullanılan balık ilacın dan al multivitamin olandan çok faydası oluyor bebege bulgur kaşar kıyma tüketemiyosan yeşil mercimek muz portakal suyu çok kilo aldırıyor bebeğe

Ben 7+1 de gıtmıstım ,bugun 10+2 de gıttım .ikili test için 2-3 hafta sonra gel dedi .yani daha yapılmaz canım ıkılı test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…