• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben de van da yaşıyorum ama antalya lıyım burda öğretmenim.
Van da doktor bulmak çok zor neredeyse bütün Dr ları gezdim en çok akdamar da Mehmet kalo var ondan çok memnun kaldım. Harika biri bizden daha çok ilgileniyor bebeğimizle çok kibar saygılı Allah razı olsun kendisinden. Tuba atasaral var özel muaynehanesi var deneyelim dedik ama o paraya değmedi açıkçası. yine Mehmet doktora devam edeceğiz. Ayrıntılı yazmamın sebebi van da doktor arayanlara tavsiye olması dediğim gibi burda bulmak zor ne travmalar yaşadım buradaki kadın doğumlarda Allah biliyor.
Canim van da perinatoloji olarak onerebilecegin var mi? Bende plasenta previa var cekilmezse perinatolojiye gitmen gerek dedi doktorum

Canim van da perinatoloji olarak onerebilecegin var mi? Bende plasenta previa var cekilmezse perinatolojiye gitmen gerek dedi doktorum
Sikinti yapma cnm benimde şuan plesenta asagida Kizimdada öyleydi 5. Aya kadar yukari cikmaz ve kanamalar oluşturursa plesenta previa teşhisi koyuluyor şuan o konumda degiliz kizimda 5 aylikken yukarıya cikmisti büyük ihtimal cikiyorda yukarıya simdilik olumsuz düşünme ama agir işlerden kacinmalisin kendini yorma baski oluşup kanama yapmasin önemli olan dinlenmek biraz ortaligi toparlayim hemen sancilaniyorum kasiklarim agri yapmaya basliyo plesenta asagida sanirim ondan sonra birakiyorum herşeyi bosveriyorum pis pis kalsin diyorum bizden bebegimizden önemli değil ☺

Ay inşallah canım 1 oğlum var gönül kız ister. Bakalım görücez kız mı erkek mi ☺
Gerçi rabbim nasip etmiş çok şükür kız erkek farketmez
Allah gönlüne göre versin canım benim Hoppa benim de bi kızım var gönlüm suan erkekten yana ama önemli olan sağlık tabi:KK36:

Benimde kizim var o yüzden midir bilmem erkek gibi hissediyorum ama bilemiyorum tabi saglikli olsunlar da ☺ bir ay sonra öğreniriz insallah
Dimi ben de aynı şekilde hissediyorum inanın bir tanesini tadınca insan diğerini de tatmak istiyor :KK68: Kaç yaşında kızınız?Nerelisiniz?

Ben de van da yaşıyorum ama antalya lıyım burda öğretmenim.
Van da doktor bulmak çok zor neredeyse bütün Dr ları gezdim en çok akdamar da Mehmet kalo var ondan çok memnun kaldım. Harika biri bizden daha çok ilgileniyor bebeğimizle çok kibar saygılı Allah razı olsun kendisinden. Tuba atasaral var özel muaynehanesi var deneyelim dedik ama o paraya değmedi açıkçası. yine Mehmet doktora devam edeceğiz. Ayrıntılı yazmamın sebebi van da doktor arayanlara tavsiye olması dediğim gibi burda bulmak zor ne travmalar yaşadım buradaki kadın doğumlarda Allah biliyor.
Merhabalar ben de Van’da yaşıyorum vanlıyım Burcu ungan a gidiyorum ben lokman hekimde, Akdamar hastanesini isterdim ama Dediğiniz bayan doktor olsaydı giderdim oraya ama Burcu’dan da memnunum açıkçası kızımı da o doğurdu, Antalya’dan buralara öğretmen olarak gelmek zor olmadı mı genelde tercih etmezler 😊

Back
X