2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Birşey sorcam sizinde ağzınız sürekli acımsı mı ya çok kötü ya bıktım dişlerim kanıyor sabahları zaten paradontax aldım biraz iyi geldi ama şu acılık gitmedi..
Başlarda uyumadım 1 haftadır bir uyku bir uyku gözümü açamıyorum ya vitamin hapı sanırım uyku yapıyor bilemedim..
Prilam devam ediyorum eden varmı??
Acı tat gitmişti yine geldi. Sürekli bişeyler yiyorum bu yüzden meyve falan. Ama yine oluyo hemen.

Kızlar selam ,yonetıcım bir egitim için onunuzdekı gunlerde bir haftalıgına sehır dısına egıtıme gıtme durumumuz var gelebılır mısınız dedi , hamılelık oldgu için bana sordu ozellıkle,aslında almak istedıgım bi egıtım ama şuan oncelıklerım cok farklı hamıle oldgum için pek istemıyorum.çünkü 7 saat uzakta birşehirde ve bir hafta sürcek ,napsam ya🤨 hiç uzun yol yolculuk yapmadım hamıleyken fikriniz ne ,bişey mi uydursam
Selam gitmek istiyorsan git istemiyorsan uzun yol yasak de dr izin vermiyo de 😬

Bel ağrısı çeken varmı peki kramp giriyor sanki arada evi supurdum yine tuttu çok fena ya iş yapmadan da olmuyor gerçekten mahvetti bu bel beni :mad:
Ben biraz fazla ayakta kalınca ve eğilip kalkınca çok fazla ağrım oluyor. Bel fıtığı da var onunda etkisi var galiba. Geçen akşam çok ağrıyordu bugün biraz daha iyi

hayirlisi olsun ayni cinsiyetten kardeste ozellikte buyudukten sonra cok iyi oluyor insallah birbirlerine arkadas olurlar sahip cikarlar kimseye ihtiyaclari olmaz . malesefki erken gebelik tahminlerinde cok yanilma oluyor benimde ilk gebeligimde 20 haftaya kadar baska soylediler sonradan kabullenmesi zor oluyor
Aynen cnm hayırlısı artık nasip gerçekten

Ben biraz fazla ayakta kalınca ve eğilip kalkınca çok fazla ağrım oluyor. Bel fıtığı da var onunda etkisi var galiba. Geçen akşam çok ağrıyordu bugün biraz daha iyi
Hamilelikte de oluyormuş fıtık sanırım bilmiyorum fıtık mı var acaba ya fena birşey valla son aylarda napcaz bakalım 😞

Merhaba kizlar uzun zamandir giremedim var mi cinsiyet ogrenen ?12+3ken kiza benziyor dedi 16+3 gostermedi ya ama yine kiza benziyor dedi 20.haftya detayli ultrosana kaldi cinsiyet 😊
Selam, bize de 18 haftaya kadar kız dedi doktor, sonra erkek dedi ve eminiz %100 erkek :))

geve hiç uyuyamadım kızlar.soluma yattığımda sanırım bir süre sonra bacağım çekiyor gibi oluyor.sanki tüm damarlar ağrıyor acıyor uyutmuyor. sırt üstü yatıyorum ya da sağa sonra vicdan azabından tekrar sola dönüyorum işkence gibi:) gece bacak sızlaması,çekmesi-nasıl tarif etsem bilemedim-yaşayan var mı

geve hiç uyuyamadım kızlar.soluma yattığımda sanırım bir süre sonra bacağım çekiyor gibi oluyor.sanki tüm damarlar ağrıyor acıyor uyutmuyor. sırt üstü yatıyorum ya da sağa sonra vicdan azabından tekrar sola dönüyorum işkence gibi:) gece bacak sızlaması,çekmesi-nasıl tarif etsem bilemedim-yaşayan var mı
Tam olarak bu durumdayım birkaç gecedir :( Soluma yattığımda içeriden birileri uyarıyor sağıma yatayım diye sanki :) Sırt üstü yatmayı pek önermiyorlar diye duymuştum kan akışı nedeniyle. Tam sağa/sola dönmek yerine hafif kıvrılarak uyumaya çalışıyorum.

Kızlar şimdi tetanoz aşısını vuruldum geldim bikac gün ağrı yapar dedi 4 hafta sonra 2.doz için çağırdı tekrar gün verdi.
2 gündür tansiyonum çok düşük çıkıyor bugün de öyle cıktı niye acaba anlamadım başım da çok ağrıyor bundan sanırım.

Kızlar şimdi tetanoz aşısını vuruldum geldim bikac gün ağrı yapar dedi 4 hafta sonra 2.doz için çağırdı tekrar gün verdi.
2 gündür tansiyonum çok düşük çıkıyor bugün de öyle cıktı niye acaba anlamadım başım da çok ağrıyor bundan sanırım.
Geçmiş olsun canım benim de aşım var 20. Haftaya giriyorum yaptırmam gerek, ben de aç kalınca kötü oluyorum tansiyon felan düşüyor sen aç kalmıyor musun belki de

Tansiyon mu 🤭 size nasıl gezdiğimin resmini atayım doktora sordum en sevdiğimiz hamileler düşük tansiyonlular dedi 🤣 bir yerde bayılmazsak sorun yokmuş.

Eklentiler

• IMG_20200101_153458~2.webp
    IMG_20200101_153458~2.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 23
Geçmiş olsun canım benim de aşım var 20. Haftaya giriyorum yaptırmam gerek, ben de aç kalınca kötü oluyorum tansiyon felan düşüyor sen aç kalmıyor musun belki de
Sağol canım yaptırdıktan sonra tekrar gün veriyorlar zaten..aslında yemiştim ama az yedim tabi sabah vakit geçmeden yiyemiyorum midem bulanıyor içim almıyor hiç..

Tansiyon mu 🤭 size nasıl gezdiğimin resmini atayım doktora sordum en sevdiğimiz hamileler düşük tansiyonlular dedi 🤣 bir yerde bayılmazsak sorun yokmuş.
Hadi ya ay tamam benimki bisi değil ozaman senin baya düşükmüş aman dikkat et kendine yine canım sende arada fenalık geliyor oturuyorum uzanıyorum.. başım belki de bundan ağrıyor.

Back
X