2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
2-3 gündür hiç olumlu muhabbet konuşulmuyor zaten. nerde bizim grup, orda negatiflik. bebek arabası sorana kimse cevap vermiyor, akıntı rengine 20 tane cevap veriliyor. garip vallahi..
ayrıca ben 94le hamile kaldım, napıyım mesela kendimi mi parçalıyım kilo almamak için 😂
Daha kilo alma bence hatta hiç alma canim 🤣😊 ya zaten memeler şişiyor karin şişiyor nasıl almiycan kilo hangi doktor bebek anne kilo almasın iyi değil derki ezberledik valla canım kan ve erken doğum şeylerini allahtan ilk gebeliğim 5 tane doğuran var bu kadarını duymadim😊🤣

Daha kilo alma bence hatta hiç alma canim 🤣😊 ya zaten memeler şişiyor karin şişiyor nasıl almiycan kilo hangi doktor bebek anne kilo almasın iyi değil derki ezberledik valla canım kan ve erken doğum şeylerini allahtan ilk gebeliğim 5 tane doğuran var bu kadarını duymadim😊🤣
herkes tıp okumuş mübarek 😂

merhaba kizlar. ben Azerbaycanda yasiyorum. şu an 19+1 haftalik hamileyim. benim doktor 16 17ci haftada detayliya gonderdi. 17+4e doktordan gun aldim. ben de cok stres yaptim, sabaha kadar ruyamda siyah beyaz ultrason resimleriyle ugraştim. sira beklemesi falan cok stresli. ama cok sukur sorun yok. doktorum da cok iyiydi, hic germedi beni. her detayina baktikca benimle sesli konustu,; bak şu parmaklari, bak şu goz lensleri, şu elleri bak hatta tirnaklari bile cikmiş, bak anneye el salliyor, kaburgalarimizin tamami yerinde, omurgasi tamamen normal, bak şu kucuk burnuna falan. daha ilk dakikalardan cok rahatladim. ne kadar bosuna stres yaptigimi anladim. girip ciktikdan sonra "başka ne ola bilirdi ki?" diye bir hava bile atdim evrene😄 cok şukur. doktor kalbine beynine organlarina giden kan akişina falan bakiyor, zaten 2li tarama normalse 98% her sey yolunda oluyor. geri kalan 2% doguma kadar yoluna giriyor. beyin kisti, su kan birikintisi ve s. icinizi rahat tutun, eminim 98% olucaksiniz, ve cikarken amma da stres yapmişim diye kendinize guleceksiniz. Allahim bebeklerimizi korusun🙏🥰
İnşallah canım ya gözün aydın .bende bugün 18 oldum tam sanırım bu hafta içi değil önümüzdeki hatfa içi ayrintiliya giricem . Dediğin gibi olur da umarım herşey güzel geçer . Nipt testimin sonuçları çıkmadı daha o bı çıksa temiz çok rahatlicam rahat rahat gidicem ayrintiliya . Bebekde kist olduğu için perinatolog yapacak ve kalbi de aynı şekilde incelenecek fetal ekoyla . Çok stresli bı dönem bı geçse valla kurban kesicem 🙏😉

İnşallah canım ya gözün aydın .bende bugün 18 oldum tam sanırım bu hafta içi değil önümüzdeki hatfa içi ayrintiliya giricem . Dediğin gibi olur da umarım herşey güzel geçer . Nipt testimin sonuçları çıkmadı daha o bı çıksa temiz çok rahatlicam rahat rahat gidicem ayrintiliya . Bebekde kist olduğu için perinatolog yapacak ve kalbi de aynı şekilde incelenecek fetal ekoyla . Çok stresli bı dönem bı geçse valla kurban kesicem 🙏😉
Canım inşallah iyi olcak herşey dualarımız seninle bizde iyi haberlerini bekliyoruz belki yok oldu bile kendiliğinden iyi düşün inşallah temiz çıkar 🙏

Kızlar dün biz görüştük çok güzel geçti birdahakine gelmeyenleri de bekliyoruz 🤣
Birde sağolsun burdan bir arKadas suwen de indirim var demisti lohusa takımları falan benim geldi çok tatlı kaliteli duruyor baya sanırım indirim halavar bakın derim beklediğimden güzel geldi😊
Dün biz sorduk valla 170 180den aşağı değildi takımlar..
Canım sakıncası yoksa fotolarını atabilir misin buraya aldıklarının

Canım inşallah iyi olcak herşey dualarımız seninle bizde iyi haberlerini bekliyoruz belki yok oldu bile kendiliğinden iyi düşün inşallah temiz çıkar 🙏
Amin canım inşallah öyle zaten hep iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ama yine de çok takıyorum işte annelik daha karnındayken başlıyor 🙏😘

Canım sakıncası yoksa fotolarını atabilir misin buraya aldıklarının
Alt üst takımlar da var canım beden kalmamış olabiliyor bazen ama yenileniyor geliyor yani takip edebilirsin trenyoldan ben bunu aldım 😘

Eklentiler

• Screenshot_20200126-204306_Trendyol.webp
    Screenshot_20200126-204306_Trendyol.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 42
Amin canım inşallah öyle zaten hep iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ama yine de çok takıyorum işte annelik daha karnındayken başlıyor 🙏😘
Allahın izniyle birşey olmaz canım ben namazlarımda çok çok dua ediyorum nerde varsa hepsi iyi olsun inşallah hele varya tekme attıkça nekadar mutlu oluyorum kucağımiza alınca naparim bilmem🙏😊

Yaa çok hoş önünün boncuklu olması da önemli doğumdan sonrada kullanılır bebişi emzirmek için rahat olur ☺
Evet kumaşı da güzel bizim yaz olcak ya böyle yarım oldu koluda uzun da olsa efil efil çok rahat incecik iç göstermiyor bide takımlar da var güzel bir bakarsın birde çarşılarda daha pahalı yapmışlar dün hep sorduk..
Zıbın yeni doğan da birkaç bisi alsan yeter 40 çıktımı hemen büyüyorlar hediye de gelir 3-6 daha çok alırsın yaz zaten cıbıl cıbıl giydir ohh🤣🤭🤰🏻💃🏻

Evet kumaşı da güzel bizim yaz olcak ya böyle yarım oldu koluda uzun da olsa efil efil çok rahat incecik iç göstermiyor bide takımlar da var güzel bir bakarsın birde çarşılarda daha pahalı yapmışlar dün hep sorduk..
Zıbın yeni doğan da birkaç bisi alsan yeter 40 çıktımı hemen büyüyorlar hediye de gelir 3-6 daha çok alırsın yaz zaten cıbıl cıbıl giydir ohh🤣🤭🤰🏻💃🏻
Araştırıyorum sürekli daha doğuma çok var ya fikir olsun diye hep ekran resimlerini alıyorum sonra aralarından seçerim ☺️

valla diğer konular kadar ilgi çeker mi bilmiyorum ama beşik aldım bend belki bakmak isteyen olur indirimde diye haber vermek istedim kızlar.
cibinlik, uyku seti, yatakta dahil. ben 700den aşağı pek görmemiştim bulmuşken alayım dedim. yarın teslim alıcam ama şuan kurmayacağım için o konuda yorum yapamam ama yorumlarda herkes beğenmiş.

Allahın izniyle birşey olmaz canım ben namazlarımda çok çok dua ediyorum nerde varsa hepsi iyi olsun inşallah hele varya tekme attıkça nekadar mutlu oluyorum kucağımiza alınca naparim bilmem🙏😊
Bende ya maşallah benimki de son bı haftadır daha da belli ediyor kendini kucağına alınca hiç doyamicaksin koklayıp uyansın isticeksin ben iki çocuğumda da aynısını yaşadım yine çok özledim mis gibi bebek kokusunu😘

valla diğer konular kadar ilgi çeker mi bilmiyorum ama beşik aldım bend belki bakmak isteyen olur indirimde diye haber vermek istedim kızlar.
cibinlik, uyku seti, yatakta dahil. ben 700den aşağı pek görmemiştim bulmuşken alayım dedim. yarın teslim alıcam ama şuan kurmayacağım için o konuda yorum yapamam ama yorumlarda herkes beğenmiş.

Çok güzelmiş canım saglicakla kullanın inşallah

Çok güzel baya da indirime düşmüş sen hemen hemen herşeyini bitirdin ha bakıyorum maşallah 😄😄

Bende ya maşallah benimki de son bı haftadır daha da belli ediyor kendini kucağına alınca hiç doyamicaksin koklayıp uyansın isticeksin ben iki çocuğumda da aynısını yaşadım yine çok özledim mis gibi bebek kokusunu😘
Oy gelsinler de boklular yiyelim onları evin neşesi ya çocuklar.. Allah bağışlasın oo eve yeni kardeş geliyor iyi yardimcilarin var ozaman🤣🤣

Çok güzel baya da indirime düşmüş sen hemen hemen herşeyini bitirdin ha bakıyorum maşallah 😄😄
ahaha evet yaa öyle oldu biraz 😂 dolap kaldı büyük parça sadece, onu da çalıştığım yerde özel yaptırıcam, çizimini yaptırdım üretimi kaldı sadece ama martı bekliycem onun için (benim için şaşırtıcı bi bekleme süreci 😂)

Back
X