merhaba kizlar. ben Azerbaycanda yasiyorum. şu an 19+1 haftalik hamileyim. benim doktor 16 17ci haftada detayliya gonderdi. 17+4e doktordan gun aldim. ben de cok stres yaptim, sabaha kadar ruyamda siyah beyaz ultrason resimleriyle ugraştim. sira beklemesi falan cok stresli. ama cok sukur sorun yok. doktorum da cok iyiydi, hic germedi beni. her detayina baktikca benimle sesli konustu,; bak şu parmaklari, bak şu goz lensleri, şu elleri bak hatta tirnaklari bile cikmiş, bak anneye el salliyor, kaburgalarimizin tamami yerinde, omurgasi tamamen normal, bak şu kucuk burnuna falan. daha ilk dakikalardan cok rahatladim. ne kadar bosuna stres yaptigimi anladim. girip ciktikdan sonra "başka ne ola bilirdi ki?" diye bir hava bile atdim evrene

cok şukur. doktor kalbine beynine organlarina giden kan akişina falan bakiyor, zaten 2li tarama normalse 98% her sey yolunda oluyor. geri kalan 2% doguma kadar yoluna giriyor. beyin kisti, su kan birikintisi ve s. icinizi rahat tutun, eminim 98% olucaksiniz, ve cikarken amma da stres yapmişim diye kendinize guleceksiniz. Allahim bebeklerimizi korusun