- 20 Mayıs 2010
- 253
- 187
- 303
en güzelini yapıyorsunuz gönül almaktan daha güzel ne olabilirKarışmak değilde sonuçta eşimde bende büyüklerimizin fikrini alıyoruz zaten benimde hala içime sinen bi isim olmadı.
Öyle gerçekten biz sürekli yan yanayız eşimin ailesiyle ben bir isim sunduğumda onlar fikirlerini söylediklerinde sanane benim çocuğum desem olmaz tabiki büyüklerimizden hoşuma giden bir isim fikri çıksa çocuğuma o ismi veririm tabikideen güzelini yapıyorsunuz gönül almaktan daha güzel ne olabilir
dogum kesinlikle nasip isi ben ilk dogumumu özelde yaptım spinal olurken bir sorun olustu 1 hafta baş agirisindan bebegimi kucagima bile alamadim en pahali en guzel hastanede yapinca sorun cikmaz diye birsey yok nasipte varsa gelip seni buluyor bir sekilde 2 yi yine ozelde yapacagim ama dogum sonrasi rahat olsun diye devlete cocuk almiyorlar ziyarete 2 yasinda kizim var 2 gun beni durmadan dayanamaz birde eşleri sadece ziyaret saatinde aliyorlar ben yanimda olsun istiyorumKesinlikle katılıyorum . Bu yüzden hiçbirini yapmayacağım . Konuşan olursa da ağzına kürekle vururum vallabana özel olmasını istediğim bir şeyi gösterişe dönüştürüp kirletmek ve bayagilastırmak gibi geliyor o seremoniler falan .. doğumu da imkanım olmasına rağmen sırf evimin karşısında diye küçük bir hastanede gayet uyguna planladım
isim konusunu rekabet haline getirmemek ,benim dedigim olacak dememek en guzeli bazen bizim aklimiza gelmeyen baskasinin aklina gelebiliyor. hem buyuklerin gönlünü almak önemli ilerde bizde inşaAllah onlarin yerinde olacagiz ne zorluklarla büyüttüğüm çocuğum bana senin fikrin benim icin onemli değil diye hissettirirse kalbim kırılırÖyle gerçekten biz sürekli yan yanayız eşimin ailesiyle ben bir isim sunduğumda onlar fikirlerini söylediklerinde sanane benim çocuğum desem olmaz tabiki büyüklerimizden hoşuma giden bir isim fikri çıksa çocuğuma o ismi veririm tabikide
Allah bağışlasın canım bebeklerinin ikisini de :)dogum kesinlikle nasip isi ben ilk dogumumu özelde yaptım spinal olurken bir sorun olustu 1 hafta baş agirisindan bebegimi kucagima bile alamadim en pahali en guzel hastanede yapinca sorun cikmaz diye birsey yok nasipte varsa gelip seni buluyor bir sekilde 2 yi yine ozelde yapacagim ama dogum sonrasi rahat olsun diye devlete cocuk almiyorlar ziyarete 2 yasinda kizim var 2 gun beni durmadan dayanamaz birde eşleri sadece ziyaret saatinde aliyorlar ben yanimda olsun istiyorum
melodi hem anlami cok guzel hem söylenişi kulağa çok hoş gelen bir isimBizim kızımızın ismi sanırım melodi olacak. Hem eşimle ben hobi olarak enstürman çaldığımız için anlamı olur dedik, hem de yurt dışında yaşayacağı için ve çift vatandaş olacağı için uluslararası kullanılabilecek bir isim olmasını istedik zorluk yaşamaması adına. Melodi fransızcada da, ingilizcede de, türkçede de melodi diye telafuz ediliyor :)
Mila, mira gibi isimler de yurt dışında kolay kullanılır ve benim hoşuma gidiyor ama eşim kedi ismine benzetiyor bu yeni isimleri :) melodi de anlaştık gibi.
amin cümlemizinkini inşaAllahAllah bağışlasın canım bebeklerinin ikisini de :)
Evet öyle gerçekten bakalım daha var isim zamanına elbet bir isim alacak bizim bebelerisim konusunu rekabet haline getirmemek ,benim dedigim olacak dememek en guzeli bazen bizim aklimiza gelmeyen baskasinin aklina gelebiliyor. hem buyuklerin gönlünü almak önemli ilerde bizde inşaAllah onlarin yerinde olacagiz ne zorluklarla büyüttüğüm çocuğum bana senin fikrin benim icin onemli değil diye hissettirirse kalbim kırılır
Tesekkurler, evt aslında bunu kimse istemiyor, inşallah bi sorun olmaz :)Ben de açıkçası o tatsız atışmalardan sonra biraz uzak kalmayı tercih etmiştim, çünkü faydalı bilgiler yerine sayfalar dolusu tartışma okumak zorunda kalmak hiç hoş değildi. Görüyorum ki durum çözülmüş. Tekrar etmemesini umuyorum. Benim için de hiçbir sakıncası yok. Hayırlı olsun :)
MaşAllah canım ❤senin doktorun mu erken istedi ayrıntılı yıKizlar ayrıntılı ultrason dan geldim haberler çok güzel çok şükür kistler hariç hiç bir sıkıntımız yok dedi Dr . Bütün organları vs herşey güzel dedi öğlen pasta yapmisdim gitmeden de yemeğin üstüne yemisdim o kadar hareketliydiki Dr ölçümleri bile alamıyorum maşallah ne kadar hareketli dedi. Üç boyutlu resim verdi bı kaç kez gülümsedi ağzını açıp kapattı çok tatlıydı ya minnoş kızım benim nazlı kızım kilomuz da 300 Gr 18+5 bı hafta önde şimdilik bu da resmimiz❤❤❤❤♥ ❤
Evet canım kist var diye erken istediMaşAllah canım ❤senin doktorun mu erken istedi ayrıntılı yı
maşallah canım herşey yolunda ne güzel sana bi doktor erkek demişti demi benmi yanlış hatırlıyorumKizlar ayrıntılı ultrason dan geldim haberler çok güzel çok şükür kistler hariç hiç bir sıkıntımız yok dedi Dr . Bütün organları vs herşey güzel dedi öğlen pasta yapmisdim gitmeden de yemeğin üstüne yemisdim o kadar hareketliydiki Dr ölçümleri bile alamıyorum maşallah ne kadar hareketli dedi. Üç boyutlu resim verdi bı kaç kez gülümsedi ağzını açıp kapattı çok tatlıydı ya minnoş kızım benim nazlı kızım kilomuz da 300 Gr 18+5 bı hafta önde şimdilik bu da resmimiz❤❤❤❤♥ ❤
Selam. Bugün gittim tekrar testler yapıldı. Bir tık daha düşmüş ama yine yüksek. Tabi hamilelikte diyet yaptırmıyorlar. Yağlı hamurişi şeylerden uzak durup dikkatli olacağım. İlerleyen zamanlarda tekrar ölçülecek. Pek elle tutulur bişi söylemedi yaniİnsallah normal seviyeye düşer değerlerin, insan stres oluyor ama çoğu gebelikte bu tarz durumlar ortaya çıkabiliyormuş. Cuma gidince haber verir misin bakalım doktor ne diyecek...
İnsallah normal seviyeye düşer değerlerin, insan stres oluyor ama çoğu gebelikte bu tarz durumlar ortaya çıkabiliyormuş. Cuma gidince haber verir misin bakalım doktor ne diyecek...
Yok canım 13 haftadan beri kaç Dr gittiysem hepsi kız dedi yanlış hatirliyirsun galibamaşallah canım herşey yolunda ne güzel sana bi doktor erkek demişti demi benmi yanlış hatırlıyorum
başkasıyla karıştırdım demek canım kusura bakmaYok canım 13 haftadan beri kaç Dr gittiysem hepsi kız dedi yanlış hatirliyirsun galiba
Neler alacagızE-bebek Şubat indirimleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?