- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 53
- 37
Kız olduğu kesinleşti mi :))Kizlar ayrıntılı ultrason dan geldim haberler çok güzel çok şükür kistler hariç hiç bir sıkıntımız yok dedi Dr . Bütün organları vs herşey güzel dedi öğlen pasta yapmisdim gitmeden de yemeğin üstüne yemisdim o kadar hareketliydiki Dr ölçümleri bile alamıyorum maşallah ne kadar hareketli dedi. Üç boyutlu resim verdi bı kaç kez gülümsedi ağzını açıp kapattı çok tatlıydı ya minnoş kızım benim nazlı kızım kilomuz da 300 Gr 18+5 bı hafta önde şimdilik bu da resmimiz❤❤❤❤♥ ❤
Aslında çok yerde var ama beylikduzundeki 2 katlı büyük bir mağaza:)Az once baktım bende. Gidip bakmak lazım. Beylikdüzünde vardı e 5 kenarında sanırım demi
Hadı gozun aydın canım ilacını ıhmal etme o zaman gecer inşallah hayırlısıyla alırsın kucagınaselam kızlar,
dün ayrıntılı ultrason çekildi şükür temiz güzel çıktı herşey dr dan memnun kaldım tavsiye ederim düşünen olursa perinotolog bezmialem hastanesinde sadece bacak damarları dar gözüktü buda benim doğuma yakın zamanda tansiyon yükselmesine neden olabileceği için coraspirin yazdı 32. haftaya kadar kullanmam lazımmış
amin inşallah canım hepimiz hayırla sağlıkla alalım kucaklarımıza bebişlerimiziHadı gozun aydın canım ilacını ıhmal etme o zaman gecer inşallah hayırlısıyla alırsın kucagına
Canım sen bebegini kaybetmistin nasilsin simdi toparlanabildinmi birazBurada kizimin hamileliginden bahsetmistim şuan 5 yasinda zor bir hamilslikti ama kizim gününde ve saglikli bir şekilde dogdu size onerim kendinizi yormayin bol bil dinlenin plasenta aşagidaysa yatmanizi öneririm benim 5. Ay sonrasi yukari cikmisti ona rağmen yatmistim umarim bebeklerinizi saglikli bir şekilde kucaginiza alirsiniz...
gözün aydın canım ordanin fiyatı nedir acabaselam kızlar,
dün ayrıntılı ultrason çekildi şükür temiz güzel çıktı herşey dr dan memnun kaldım tavsiye ederim düşünen olursa perinotolog bezmialem hastanesinde sadece bacak damarları dar gözüktü buda benim doğuma yakın zamanda tansiyon yükselmesine neden olabileceği için coraspirin yazdı 32. haftaya kadar kullanmam lazımmış
saol canım tek gebeliklerde 400 tlgözün aydın canım ordanin fiyatı nedir acaba
iyiymiş bildiğim bi hastane bende gitmeyi düşünüyorum acaba randevu alınıyormu yoksa direk gitsem girerim demisaol canım tek gebeliklerde 400 tl
Aç içemiyorum diye doktor tok içebileceğim bi ilaç yazdı bana tok içiyorum kahvaltıda kalsiyum almiyim o zaman teşekkürlerİlaçtan 2 saat öncesi ve sonrası alınmaması gerekiyor. Sadece süt ürünleri değil, çay, kahve de tüketilmemesi gerekiyor. Dolayısıyla en güzeli sabah aç içmek, sonrasında 1-2 saat kahvaltı etmemek.
ben oradan takipli değilim ilk önce oradan bir kadın doğumcuya muayene oldum daha sonrasında istek kağıdı ile beni randevuya yönlendirdileriyiymiş bildiğim bi hastane bende gitmeyi düşünüyorum acaba randevu alınıyormu yoksa direk gitsem girerim demi
ben 21+3 te yaptırdım 18-22 hafta arası diye biliyorum ama sen randevu alırken belirtmişsindir gününü ona göre vermişlerdir dimi?Kızlar benim detaylı 22+6 ya denk geliyo geç mi sizce ? Kaçıncı haftalarda yapılıyor bilen var mı ?
anladım canım teşekkür ederimben oradan takipli değilim ilk önce oradan bir kadın doğumcuya muayene oldum daha sonrasında istek kağıdı ile beni randevuya yönlendirdiler
rica ederim canım :)anladım canım teşekkür ederim
ben 20 24 haftalar arası oluyor diye biliyorumKızlar benim detaylı 22+6 ya denk geliyo geç mi sizce ? Kaçıncı haftalarda yapılıyor bilen var mı ?
Geç değil. Aksine detaylıya gittiğimde doktor en iyi sonucu 22-24. Haftalar arası aldıklarını söylemişti :)Kızlar benim detaylı 22+6 ya denk geliyo geç mi sizce ? Kaçıncı haftalarda yapılıyor bilen var mı ?
Ben randevu almadan önce sordum ne zaman gelsem daha iyi olur diye 20-23 arası randevu alabilirsiniz dedi. Bende 21+6 ya aldım. Benim gittigim doktor böyle söyledi ama kendi randevu aldigin doktora yada yardımcısına danışsan daha iyi olur sankiKızlar benim detaylı 22+6 ya denk geliyo geç mi sizce ? Kaçıncı haftalarda yapılıyor bilen var mı ?
İyiyim cnm toparlandim çok şükür kizimla daha çok ilgilenmeye basladim onunla olmak bana iyi geliyor buraya ara sira bakiniyorum genelde yorumda bulunmuyorum etiketlendigim için yazmistim herkese saglikli hamilelikler diliyorumCanım sen bebegini kaybetmistin nasilsin simdi toparlanabildinmi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?