Ben hastane cikisi,citcitli atlet, tulum zibin takimi vs 0-3 ay mevsimlik kumas tavsiye ediyorum bir sure kullanicaksin bebegin ne kadar hizli gelistigiylede alakasi var birde gunde bi kac defadan fazla kiyafet degistirmwk zorunda kaliyosun.onun haricinde 3-6 lik kiyafetleri daha kalin alabilirsin cunku son bahar a denk gelecekler o aylardaKızlar bi kaç bişey alıcam ama 0-3 ay mı daha çok yoksa 3-6 ay mı ilk daha fazla kullanırız sizce tecrübeli anneler cvp verirse sevinirim
18 den beri dışardan görüyorum.kizlar iyi geceler. benim bebe 20+4. ben 2haftadir hareketlerini hiss ediyordum, dunden beri de tekmelerini karin usdunden gozle gore biliyorum. eşimlede seyrettik cok mutlu olduk cok sukur, hatta video kayit da yaptik. ama okuyorum benimle ayni haftada olanlari, bazilari yeni hiss etmeye başlamiş bebegi, bazilari daha hiss etmiyorum diyor..benim ilk gebelik. biliyorum her gebelik kendine hassdır ama boyle benim gibi ilk gebeligi olup bu haftadan tekmelerini karin usdunden gore bilen var mi, sormak istedim. bizim kız niye boyle haraketli ki
cok sukur. başlı başına mucizeBen
18 den beri dışardan görüyorum.
Ben kaldım öylece hala nerde yapıcam nasıl yapıcam bilmiyorum fiyatları da yüksekKızlar, detaylı ultrasonu araştırdım. Doktorumun tavsiyesi üniversite hastanelerinden birinde olmamdı ve özellikle prof. Dr. Perinatolog seçmem için tembihledi. Lakin gel gelelim. Hiç birinde sıra yok, gün yok. İzmirdeki doktorları araştırdım. Yeşim Bülbül içlerinde en çok içime sinen oldu. Randevumuzu aldık. Ücreti 500 tl. sizlerede fikir olur.
Zaten bende pamuklu penye tarzı aldım inşAllah güzel gelir şuan ilk aylara yoğunlaştık bakalım havlu falan da aldım bakalım nasıl gelicek erken mi davrndım bilmiyorumBen hastane cikisi,citcitli atlet, tulum zibin takimi vs 0-3 ay mevsimlik kumas tavsiye ediyorum bir sure kullanicaksin bebegin ne kadar hizli gelistigiylede alakasi var birde gunde bi kac defadan fazla kiyafet degistirmwk zorunda kaliyosun.onun haricinde 3-6 lik kiyafetleri daha kalin alabilirsin cunku son bahar a denk gelecekler o aylarda
Neyse ki 1 haftan daha var. Yani doktorun aksini söylemediyse. Ben tam haftamın dolduğu güne bulabildim. İnşallah iyi haberlerle döneriz. Fiyat konusuna gelince evet büyük sıkıntı. Hele ki kılı kırk yardığımız şu dönemlerde. Ama yapıcak bişey yok sonrasında yaptırsamıydım, öylemiydi böylemiydi diye düşünmektense. fiyatlara baktım şöyle bi. Muayene ücreti, o ücreti bu ücreti derken 450 yi buluyo. Bir de üstüne radyolog yapıcak sıra bekliceksin. Kadın doğum sevk edicek falanda falan bi sürü numarası var. Ama bu şekilde direkt git ve gir.Ben kaldım öylece hala nerde yapıcam nasıl yapıcam bilmiyorum fiyatları da yüksek
Öyle de İste bilmiyorum napıcağımı para aslında hiç önemli değil de sanki biraz korkuyorum ya kötü bişey çıkarsa diye zaten hafta büyük pldumu daha iyiymiş organları tam gelişmiş oluyomuş sende İzmir de ssin galiba cuma günü tepecik e gidicem sabah erken sıra bulamazsam ötesi başka bi yer bulucam artık napim.Neyse ki 1 haftan daha var. Yani doktorun aksini söylemediyse. Ben tam haftamın dolduğu güne bulabildim. İnşallah iyi haberlerle döneriz. Fiyat konusuna gelince evet büyük sıkıntı. Hele ki kılı kırk yardığımız şu dönemlerde. Ama yapıcak bişey yok sonrasında yaptırsamıydım, öylemiydi böylemiydi diye düşünmektense. fiyatlara baktım şöyle bi. Muayene ücreti, o ücreti bu ücreti derken 450 yi buluyo. Bir de üstüne radyolog yapıcak sıra bekliceksin. Kadın doğum sevk edicek falanda falan bi sürü numarası var. Ama bu şekilde direkt git ve gir.
Bence cokta erken degik bende almaya basladimZaten bende pamuklu penye tarzı aldım inşAllah güzel gelir şuan ilk aylara yoğunlaştık bakalım havlu falan da aldım bakalım nasıl gelicek erken mi davrndım bilmiyorum
Aynen bende :)) öncelik hastane çantasını halledip onu çıkartıcam aradan. Daha sonra ekstra alışverişini yapıcam.
[/QUOTE aman hallolur inşallah hepsi ya. Tabi bi yerden de başlamak gerek
Tup bebek canim diyarbakir bahcecide yaptirdim vani hic bilmiyorumMerhaba. Acaba gebeliginiz normal mi yoksa tedavi falan mi ? Eger oyleyse van da hangi doktora gittiniz ? Onerebileceginiz bir doktor var mi van da ?
Ben de hissetmiyorum diye cok uzuluyordum ama 2 haftadir hissediyorum ve son 1 haftadir masaAllah durmuyor yerinde,dun de bariz disaridan izledik. Ben de senin gibi korktum ablami aradim bu cok iyi bir sey dedi. Zamanla neler yapacak sasirip kalacaksin dedikizlar iyi geceler. benim bebe 20+4. ben 2haftadir hareketlerini hiss ediyordum, dunden beri de tekmelerini karin usdunden gozle gore biliyorum. eşimlede seyrettik cok mutlu olduk cok sukur, hatta video kayit da yaptik. ama okuyorum benimle ayni haftada olanlari, bazilari yeni hiss etmeye başlamiş bebegi, bazilari daha hiss etmiyorum diyor..benim ilk gebelik. biliyorum her gebelik kendine hassdır ama boyle benim gibi ilk gebeligi olup bu haftadan tekmelerini karin usdunden gore bilen var mi, sormak istedim. bizim kız niye boyle haraketli ki
E bebekten gecen gun aldim 1 tane. Yeterli olmaz galiba.banyo havlusunu nerden aldınız kızlar,alan varsa?
kaç tane lazım bilemiyorum. en az 2 dir bence biri kuruyken diğeri ıslak olursa diye.E bebekten gecen gun aldim 1 tane. Yeterli olmaz galiba.
Bebekler cok cabuk buyuyor birde kilolu oldumu 0 3 ler zor olur. Bi kaç tane al ama cok alma bence.Kızlar bi kaç bişey alıcam ama 0-3 ay mı daha çok yoksa 3-6 ay mı ilk daha fazla kullanırız sizce tecrübeli anneler cvp verirse sevinirim
Bebeğin gelişimine ve doğduğu kiloya gore değişir canim.0-3 ay ne kadar süre kullanılıyor acaba
canım mevsime göre bi kaç parça 0 3al bazen olmuyo çünkü 3 6 ayıda mevsimi hesapla ben kızıma aldıgım bi cok sey etiketiyle duruyoBebekler cok cabuk buyuyor birde kilolu oldumu 0 3 ler zor olur. Bi kaç tane al ama cok alma bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?