2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar, detaylı ultrasonu araştırdım. Doktorumun tavsiyesi üniversite hastanelerinden birinde olmamdı ve özellikle prof. Dr. Perinatolog seçmem için tembihledi. Lakin gel gelelim. Hiç birinde sıra yok, gün yok. İzmirdeki doktorları araştırdım. Yeşim Bülbül içlerinde en çok içime sinen oldu. Randevumuzu aldık. Ücreti 500 tl. sizlerede fikir olur.

Kızlar bi kaç bişey alıcam ama 0-3 ay mı daha çok yoksa 3-6 ay mı ilk daha fazla kullanırız sizce tecrübeli anneler cvp verirse sevinirim
Ben hastane cikisi,citcitli atlet, tulum zibin takimi vs 0-3 ay mevsimlik kumas tavsiye ediyorum bir sure kullanicaksin bebegin ne kadar hizli gelistigiylede alakasi var birde gunde bi kac defadan fazla kiyafet degistirmwk zorunda kaliyosun.onun haricinde 3-6 lik kiyafetleri daha kalin alabilirsin cunku son bahar a denk gelecekler o aylarda

Ben 18 den beri dışardan görüyorum.

Ben kaldım öylece hala nerde yapıcam nasıl yapıcam bilmiyorum fiyatları da yüksek

Zaten bende pamuklu penye tarzı aldım inşAllah güzel gelir şuan ilk aylara yoğunlaştık bakalım havlu falan da aldım bakalım nasıl gelicek erken mi davrndım bilmiyorum

Ben kaldım öylece hala nerde yapıcam nasıl yapıcam bilmiyorum fiyatları da yüksek
Neyse ki 1 haftan daha var. Yani doktorun aksini söylemediyse. Ben tam haftamın dolduğu güne bulabildim. İnşallah iyi haberlerle döneriz. Fiyat konusuna gelince evet büyük sıkıntı. Hele ki kılı kırk yardığımız şu dönemlerde. Ama yapıcak bişey yok sonrasında yaptırsamıydım, öylemiydi böylemiydi diye düşünmektense. fiyatlara baktım şöyle bi. Muayene ücreti, o ücreti bu ücreti derken 450 yi buluyo. Bir de üstüne radyolog yapıcak sıra bekliceksin. Kadın doğum sevk edicek falanda falan bi sürü numarası var. Ama bu şekilde direkt git ve gir.

Öyle de İste bilmiyorum napıcağımı para aslında hiç önemli değil de sanki biraz korkuyorum ya kötü bişey çıkarsa diye zaten hafta büyük pldumu daha iyiymiş organları tam gelişmiş oluyomuş sende İzmir de ssin galiba cuma günü tepecik e gidicem sabah erken sıra bulamazsam ötesi başka bi yer bulucam artık napim.

Ben de hissetmiyorum diye cok uzuluyordum ama 2 haftadir hissediyorum ve son 1 haftadir masaAllah durmuyor yerinde,dun de bariz disaridan izledik. Ben de senin gibi korktum ablami aradim bu cok iyi bir sey dedi. Zamanla neler yapacak sasirip kalacaksin dedi

Kizlar hafif ve 3 e katlanan ustelik fiyati da uygun bir bebek arabasi gordum. Iyice arastircam daha ama cok begendim

Eklentiler

• Screenshot_20200206-105759_Chrome Dev.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar bi kaç bişey alıcam ama 0-3 ay mı daha çok yoksa 3-6 ay mı ilk daha fazla kullanırız sizce tecrübeli anneler cvp verirse sevinirim
Bebekler cok cabuk buyuyor birde kilolu oldumu 0 3 ler zor olur. Bi kaç tane al ama cok alma bence.

Bebekler cok cabuk buyuyor birde kilolu oldumu 0 3 ler zor olur. Bi kaç tane al ama cok alma bence.
canım mevsime göre bi kaç parça 0 3al bazen olmuyo çünkü 3 6 ayıda mevsimi hesapla ben kızıma aldıgım bi cok sey etiketiyle duruyo

kızlar aşırı şişkinliği olanlar napıyorsunuz hiçbirsey yiyemiyorum yarım kase çorba içsem nefes bile alamıyorum cok zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…