2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Hepiniz hastane cikisi almissiniz galiba kizlar. Ben begenemedim bi turlu. Isimli olanlar da herkeste var gibi diye almadim. Degisik bi set olsun istiyorum bir tanesi.
Bende hastane çıkışı almadım henüz 2 takım aldım o kadar ve erken diye düşünüyorum parasını biriktirip tek seferde alıcam kısmetse

Hepiniz hastane cikisi almissiniz galiba kizlar. Ben begenemedim bi turlu. Isimli olanlar da herkeste var gibi diye almadim. Degisik bi set olsun istiyorum bir tanesi.
Ben hastane için bı tane isimli yaptiricam isim netlesmedigi için yaptiramadim iki tane de battaniyesiz olan takımlardan alicam daha bı de yaz olacağı için muslin battaniye alicam inşallah bir yada iki tane

Ben hiç bi şey almadım daha isimli yaptırıcam hatırası kalsın diye. Ama isim belli değil daha. Sona doğru almayı düşünüyorum artık öyle karar verdim.

kızlar aşırı şişkinliği olanlar napıyorsunuz hiçbirsey yiyemiyorum yarım kase çorba içsem nefes bile alamıyorum cok zorlanıyorum
Ben de kendimi sanki çook kilo almışım gibi hissediyorum az da almadım gerçi de 4 kilo almışım. Nefes alamıyorum gibi oluyor ama bi şey de yapmıyorum. Az yiyeyim diyorum o da olmuyor şu bi haftadır özellikle çok acıkıyorum

Ben de sadece 1 tane hastane cikisini 11 li alcam veya 10 lu. Onun da battaniyesi takim olsun hastanede foto cekerim diye. 2 tanesini de 5 li hastane cikisi alcam. Battaniyeye gerek yok cunku. Etamin islemeli hastane cikisini begendim aslinda ama arastircam yine

Ama sonbahara doğru da yine battaniyeye ihtiyaç oluyor sadece yenidogan diye düşünmeyin bence

Park yatağınız hangi marka acaba birde çocuğun çıkması için açılan fermuarı yandan mı yoksa ayak ucundan mi

Babymall a bakabilirsin orda da hastane çıkışları var :) bende isimli istemiyorum. Bi model vardı bulunca sanada atarım:)

Bu tarz da çok hoş, böyle bir takım almayı dusunuyorum

Eklentiler

• Screenshot_20200206-213900_Instagram.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20200206-213905_Instagram.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20200206-213915_Instagram.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20200206-213925_Instagram.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…