- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Ben de iyiyim canım çok şükür teşekkürlerİyiyim canım şükür seni sormalı
ben sadece 1kilo aldım okadar şişimki ve bulantım yıyemiyorumBen 7 kilo almışım ya devamlı patlicak gibi hissediyorum 57 den 64 e çıkmışım sağlık ocağında tartıldım bugun
Bende hastane çıkışı almadım henüzHepiniz hastane cikisi almissiniz galiba kizlar. Ben begenemedim bi turlu. Isimli olanlar da herkeste var gibi diye almadim. Degisik bi set olsun istiyorum bir tanesi.
Ben hastane için bı tane isimli yaptiricam isim netlesmedigi için yaptiramadim iki tane de battaniyesiz olan takımlardan alicam daha bı de yaz olacağı için muslin battaniye alicam inşallah bir yada iki taneHepiniz hastane cikisi almissiniz galiba kizlar. Ben begenemedim bi turlu. Isimli olanlar da herkeste var gibi diye almadim. Degisik bi set olsun istiyorum bir tanesi.
Nasipse bende sadece bı takım aldım gerisi şöyle nisan sonu falan toplu halde dusunuyorumBende hastane çıkışı almadım henüz2 takım aldım o kadar ve erken diye düşünüyorum parasını biriktirip tek seferde alıcam kısmetse
Ben hiç bi şey almadım dahaHepiniz hastane cikisi almissiniz galiba kizlar. Ben begenemedim bi turlu. Isimli olanlar da herkeste var gibi diye almadim. Degisik bi set olsun istiyorum bir tanesi.
Ben de kendimi sanki çook kilo almışım gibi hissediyorum az da almadım gerçi de 4 kilo almışım. Nefes alamıyorum gibi oluyor ama bi şey de yapmıyorum. Az yiyeyim diyorum o da olmuyor şu bi haftadır özellikle çok acıkıyorumkızlar aşırı şişkinliği olanlar napıyorsunuz hiçbirsey yiyemiyorum yarım kase çorba içsem nefes bile alamıyorum cok zorlanıyorum
Kendime doğum günü hediyesi olarakBen her şeyi almışım yahu bugün internetten göğüs pompası siparişi bile verdim indirimde bulunca
Ama sonbahara doğru da yine battaniyeye ihtiyaç oluyor sadece yenidogan diye düşünmeyin benceBen de sadece 1 tane hastane cikisini 11 li alcam veya 10 lu. Onun da battaniyesi takim olsun hastanede foto cekerim diye. 2 tanesini de 5 li hastane cikisi alcam. Battaniyeye gerek yok cunku. Etamin islemeli hastane cikisini begendim aslinda ama arastircam yine
Park yatağınız hangi marka acaba birde çocuğun çıkması için açılan fermuarı yandan mı yoksa ayak ucundan miBen ilk çocuğumu park beşikte büyüttüm çok uzun süre odası hazır olmasına rağmen kapısı bile açılmadı. Aşağı yukarı 4 sene :)). Park yatağımızda vardı. Asma katıda var onun küçükken oraya. Tutunup kalkabilecek zamana geldiğinde o asma katı çıkartıp içine bir yatak atıp onda yatmaya devam etti. 2. Geliyor. Yine aynen yapıcam. Anne yanına ihtiyaç yok bence dediğim gibi park yatakların çoğu 2 katlı.
Babymall a bakabilirsin orda da hastane çıkışları var :) bende isimli istemiyorum. Bi model vardı bulunca sanada atarım:)Hepiniz hastane cikisi almissiniz galiba kizlar. Ben begenemedim bi turlu. Isimli olanlar da herkeste var gibi diye almadim. Degisik bi set olsun istiyorum bir tanesi.
Teşekkür ederimmmm :)Nice güzel senelere
Ben İstanbuldayım Eminönünde alışverişe gitmeye bayılıyorumNasipse bende sadece bı takım aldım gerisi şöyle nisan sonu falan toplu halde dusunuyorum
Hepiniz hastane cikisi almissiniz galiba kizlar. Ben begenemedim bi turlu. Isimli olanlar da herkeste var gibi diye almadim. Degisik bi set olsun istiyorum bir tanesi.
Kanz marka aldık biz ayak ucundan açılmasına özellikle dikkat ettimPark yatağınız hangi marka acaba birde çocuğun çıkması için açılan fermuarı yandan mı yoksa ayak ucundan mi
Bunlarin fiyatını sordum ben instagramdaki sayfaya çok pahalı söyledi. Ben de eda baby nin işlemeli hastane çıkış setlerinden aldimBu tarz da çok hoş, böyle bir takım almayı dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?