2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar selam ,yazın hangı gunes kremını kullancaksınız hamıleylen yuzunuze kollarınıza? Sebamed bebekler için olan 50 faktor bugun ebebekte ındırımde,onu alıp kendımıze kullansak olurmukı ,heralde daha az zararsızdır?

trukid kullanıyorum ben. daha doğrusu kızıma alıyorum. onunki illa ki artıyor. o yüzden onunkinden kullanıyorum. ilk hamileliğimde çok dikkat etmeme rağmen yine de biraz güneş lekesi oldu. hamilelikte ve emzirme döneminde güneş çok etkiliyor beni

Kizlar doktorunuz vitaminlerinizi artırdimi ben regenesis ve maltofer i kullanıyordum zaten ek olarak da Decavit , Magvital ve monovit D3 verdi. Decavit ve magtivali bir gün arayla kullan dedi sadece. Size verdimi merak ettim
Ben vinelac multivitamin kullaniyorum. I mom omega 3. D 3 vitamini damla kullaniyorum. Bir de feramat diye kan ilaci. 4 ayri ilac yoruyor valla😑

trukid kullanıyorum ben. daha doğrusu kızıma alıyorum. onunki illa ki artıyor. o yüzden onunkinden kullanıyorum. ilk hamileliğimde çok dikkat etmeme rağmen yine de biraz güneş lekesi oldu. hamilelikte ve emzirme döneminde güneş çok etkiliyor beni
Beyaz tenli misin canım

Kızlar selam ,yazın hangı gunes kremını kullancaksınız hamıleylen yuzunuze kollarınıza? Sebamed bebekler için olan 50 faktor bugun ebebekte ındırımde,onu alıp kendımıze kullansak olurmukı ,heralde daha az zararsızdır?
Bebekler için Zararsız olanlar bunlar belki yardımcı olur almak isteyenlere. Bizler de kullanabiliriz bu markaları bence
EE66ABC7-489C-4862-B0CE-F89E5E031AD9.webp

Son düzenleme:
Kızlar bebek icin şampuan, pudra,bebe yağı, ve yumusatici ne marka kulla caksaniz ben hepsini dalin alayim diyorum varmi icinizde şu markayi al ben diger cocugumda denedim diyen🤔

Kızlar bebek icin şampuan, pudra,bebe yağı, ve yumusatici ne marka kulla caksaniz ben hepsini dalin alayim diyorum varmi icinizde şu markayi al ben diger cocugumda denedim diyen🤔
Ben mustela nın hoşgeldin bebek setinden aldım. Mustela bildiğim kadarıyla bebek teni üzerine ar-gesi olan bir firma o yüzden öneriliyor ve bahsettigim setinde ürünlerin hepsi var.

Dalini ve yumuşatıcıyı çok tavsiye etmiyorlar alerji ve egzama yapıyor diye ben bugün deterjan aldım cok emin olamadım ama yinede aldım hacısakir granül ve baby me sıvı deterjanını. Ama şampuan ve pişik kremini mustella alacağım ondan eminim

Kızlar korse almayı dusunuyor musunuz? Dogum sonrası için? Bıldıgınız ıyı markalar varmı? Yamuna markası nasılkı

Diğer çocuğumda denedim diyerek değil de içeriği temiz ürünlere yönelerek tavsiye vermek isterim ben. instagramda mühendisinoğlu hesabını takip ediyorum içerikleri okumayı öğrenirsek kendimiz de hangi ürün temiz içerikli anlayabiliyoruz bu sayede. Dalinin tek iyi ürünü yenidoğan ıslak mendiliymiş mesela
-Şampuan olarak hipp, minoris, mustela, e bebek ürünü baby me seçenekler
-Pudralar talc içeriyor çok zararlı onun yerine pişik önleyiciler var ben bubchen marka alacağım.
-Bebe yağı olarak Mustela, frei öl, incia, bioderma
-bebe losyonu tru kid düşünüyorum
-Bebek deterjanı olarak siveno, yine baby me nin granülü, green clean,minoris, incia yumuşatıcı pek önerilmiyor bebek ürünlerinde
- biberon emzik temizleyici bulaşık deterjanı olarak yine green clean minoris veya siveno almayı düşünüyorum.
-Bebek bezi yüksek fiyatlı pampersin pure serisi orta segment molfix sleepy canbebe uygun fiyatlı ise migros minies düşünülebilir.
Karar sizin tabi 😊

Ben almak için anneler gününü bekliyorum yamuna alacağım instagram da takip ettiğim bi üründü bi arkadaşım da kullandı o da memnun kaldı
Bedenini nasıl ayarlayacaksın, ben de almayı düşünüyorum ama doğumdan sonra göbek çevremin ölçüsü ne olur bilemedim

Back
X