2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Biz bugün e-bebeğe gittik. Joie park beşik aldım indirimden. Kubbie modelini. İçine yatak aldım. Kıyafetlerimizi aldık. Hastane ve sonrasında bizi bir süre idare edebilecek kadar. Bezi mendili ve ateş ölçeri kaldı. Bir de benim ihtiyaçlarım. Sizin eksikleriniz, şunu aldım tavsiye ederim diyebileceğiniz ürünler varmı? Sanki herşey lazımmış gibi geliyo

Biz bugün e-bebeğe gittik. Joie park beşik aldım indirimden. Kubbie modelini. İçine yatak aldım. Kıyafetlerimizi aldık. Hastane ve sonrasında bizi bir süre idare edebilecek kadar. Bezi mendili ve ateş ölçeri kaldı. Bir de benim ihtiyaçlarım. Sizin eksikleriniz, şunu aldım tavsiye ederim diyebileceğiniz ürünler varmı? Sanki herşey lazımmış gibi geliyo
Ben ek olarak göğüs kremi göğüs pedi depend hasta bezi aldım bunları videolar da çok tavsiye etmişler

Ben de gittim e bebeke. Ben ara ara alıyorum zaten bi şeyler artık lükse geçmeye başladım :D zaman geçmiyor başka türlü yahu

Ben de gittim e bebeke. Ben ara ara alıyorum zaten bi şeyler artık lükse geçmeye başladım :D zaman geçmiyor başka türlü yahu
İnsan baktıkça heyecanlanıyor demi 😄 ben evde aldıklarımı hergün bakıyorum eşim dalga geçiyor diyor ebebek joker olsa bu memlekette çıkmazdın diyo 😘gerçi sitelerinden çıkmıyorum

Goldbirtek Goldbirtek bir de ben nasıl göründüğünü falan çok merak ediyorum. Bütün gün bebek resimlerini inceliyorum acaba hangisine benziycek diye :)
Bende ayrıntılıda çektikleri resme bakıyorum burnu aynı benimki gibi top gibiydi 😄 gerçi çok değişiyor yüzü gözü inş huyları iyi olur hayırlı evlat olurlar. gerçekten çok güzel bir duyguymuş

Mrb hanımlar bişey sormak istiyorm el bilekte ve bacak bilekte hafif şişme ve ağrı yürürken sızı hisseden var mı acaba bunun için doktora gitmem gerekli mi otururken bile sızlıyor

Bugün ebebek indiriminden joie dreamer ana kucağı aldık. 4moms fiyatları uçuk olunca bir de 4moms sevmeme ihtimali de var uygun bir ana kucağı deneyelim dedik. Bir de vivense de şu beşik içindeki setle beraber 599 a düşmüş park yatak kullanışlı olsa da içime sinmiyor görüntüsü. Üç kademeli anne yanı olarak da kullanılıyor ayrıca alt kademeye alınca düşme tehlikesi de kalmıyor. Ama kullananlar tecrübeliler park yatak diyor. Son zamanlar karar vereceğiz sanırım.

Eklentiler

• 93B0267E-E390-464C-A966-DC020C0EB3FC.webp
    93B0267E-E390-464C-A966-DC020C0EB3FC.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 27
  • 1E6A8CFA-D007-456C-BC31-7083BE7D72B7.webp
    1E6A8CFA-D007-456C-BC31-7083BE7D72B7.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 30
  • A1E75B14-738C-481D-8F6A-45A37633D595.webp
    A1E75B14-738C-481D-8F6A-45A37633D595.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 34
Ben de gittim e bebeke. Ben ara ara alıyorum zaten bi şeyler artık lükse geçmeye başladım :KK70: zaman geçmiyor başka türlü yahu
Orası öyle. Bütün gün gidemesem bile elimde telefon civil-joker-ebebek uygulamaları arasında gidip geliyorum. Ama kullanılmayacak bir köşede kalacak şeyleri alıpta bütçeyi sarsmak istemiyorum açıkcası 🙈 ama hepsini de almak istiyorum öffffff :))

Aynen öyle canım benim resmen hiç geçmedi 10 gn kullandım bitti ama sikaytlerim bitmedi sonra bir kaç gün sonra grip oldum kötü olunca gttim yine idrar yolu enfeksiyonu yine antibiyotik mecbur kullanıyorum tuvalete gimekten artık uyku diye bir şeyi unuttum
bana doktor gunde 1 limonu sikip suyuma katmami onerdi dogal dezenfektan oldugu icin ilacin etkisini artiriyormus yaptigimdan beri daha rahatladim sanki o sondaki aci olayim bitti en.azindan hala cok sık gidiyorum ama acimamasina bile sukrediyorum

Kızlar 1 haftadır giremedim
Detaylılarda cinsiyet değişen oldu mu merak ettim

Kızlar ben bebegimle artık iletişime geçtim özellikle sabah ve akşam sırt üstü yatarken karnima dokundukca o da tekme atıyor mükemmel.bir duygu allah herkese nasip etsin eşim de kiziyor bırak belki çocuk uuuyodur ne rahatsız ediyorsun diye ama ben onu hissetmekten öyle mutlu oluyorum ki müthiş bir sey

Ne g
Kızlar ben bebegimle artık iletişime geçtim özellikle sabah ve akşam sırt üstü yatarken karnima dokundukca o da tekme atıyor mükemmel.bir duygu allah herkese nasip etsin eşim de kiziyor bırak belki çocuk uuuyodur ne rahatsız ediyorsun diye ama ben onu hissetmekten öyle mutlu oluyorum ki müthiş bir sey
Günaydın :) ne güzel. Ben de tam tersini hissediyorum, bazen oynadığında elimi koyuyorum hemen duruyor galiba şaşırıyor :D

Kızlar meraba, bugun jokerde phılıps avent urunlerı ındırımde ,biberonunu oneren var mı cam ve 120 ml olanı alsammı dıyorum , gogus pedi olarak kansinoh mı phılıps avent mı alsak ,kalkan almaya gerek yok sanırım duruma gore alcaz?

Back
X